Evo kako započinje moj dan.
Ustajem oko 6,30. Otvorim oči i još pomalo pipkajući stavljam vodu za kavu. Umijem se dok voda provri. Budući da je još uvijek hladno, oblačim hrpu odjeće na sebe (i ski jaknu između ostalog), uzimam veeliiikuu šalicu tople kave i izlazim na balkon zapalit. Jer ne pušim u stanu!
Dalje slijedi tuširanje, oblačenje, šminkanje itd, ali bez te kave i cigarete ne mogu zamisliti početak dana.
Jesam li ovisnik?
Ustajem oko 6,30. Otvorim oči i još pomalo pipkajući stavljam vodu za kavu. Umijem se dok voda provri. Budući da je još uvijek hladno, oblačim hrpu odjeće na sebe (i ski jaknu između ostalog), uzimam veeliiikuu šalicu tople kave i izlazim na balkon zapalit. Jer ne pušim u stanu!
Dalje slijedi tuširanje, oblačenje, šminkanje itd, ali bez te kave i cigarete ne mogu zamisliti početak dana.
Jesam li ovisnik?
Jesam li ovisnik?
Hm, valjda sama mozes shvatiti jesi li ovisnik ili nisi ;-)
Dim cigarete ne mogu primirisati barem 3 sata nakon ustajanja. I najmanji dim cigarete kod mene izaziva grceve u trbuhu i shok.
Ali dan ne mogu zapoceti bez kave. Ako ju ne popijem do 11 ujutro, imam sigurno glavobolju. Bez obzira radi li se o radnom danu ili vikendu, kavu moram popiti do 11, inace nece biti dobro. ;-)
Hm, valjda sama mozes shvatiti jesi li ovisnik ili nisi ;-)
Dim cigarete ne mogu primirisati barem 3 sata nakon ustajanja. I najmanji dim cigarete kod mene izaziva grceve u trbuhu i shok.
Ali dan ne mogu zapoceti bez kave. Ako ju ne popijem do 11 ujutro, imam sigurno glavobolju. Bez obzira radi li se o radnom danu ili vikendu, kavu moram popiti do 11, inace nece biti dobro. ;-)
Sad bi neki ovdje komentirali kak mi je to teško shvatiti jer sam žena...
Ne mogu ti ja čekati na kavu do 11 ujutro. Mora biti odmah, čim otvorim oči... inače sam čitav dan komirana.
Sad bi neki ovdje komentirali kak mi je to teško shvatiti jer sam žena...
Ne mogu ti ja čekati na kavu do 11 ujutro. Mora biti odmah, čim otvorim oči... inače sam čitav dan komirana.
Hm, cini mi se da zaista nisi shvatila, ili ako bas hoces - shvacas kao zena... ;-)
Naime, radi se o tome da imam glavobolju ako NE popijem kavu do 11... a buduci da nikom nije cilj imati glavobolju, potrudim se popiti ju... po mogucnosti prije jutarnjeg pishanja... ;-) iz kreveta u kuhinju
ja sam ovisnik o kapima za nos sjebani su mi sinusi i nos mi se stalno čepi, a tako ne mogu funkcionirat. i o coca-coli. (jadno, znam ) moram popit čašu poslije ručka, jer više drugačije ne mogu valjda ništa ni probaviti. užas
ja sam ovisnik o kapima za nos sjebani su mi sinusi i nos mi se stalno čepi, a tako ne mogu funkcionirat. i o coca-coli. (jadno, znam ) moram popit čašu poslije ručka, jer više drugačije ne mogu valjda ništa ni probaviti. užas
Necu ti pametovati, jer vjerojatno i sama znas koliko kapi za nos stete, meni vec nakon par dana upotrebe dodje do nesnosnih bolova i pecenja sluznice. To me natjera da ih prestanem koristiti.
A za Colu ne treba trositi rijeci... kad sam cuo da je ona odlicna za cistiti WC skoljke od kamenca, zapitao sam se sto je ona do sada ucinila mom tijelu.
Ako su nekada cuvali njenu formulu radi sprjecavanja plagijata, sada imaju malo drugacije razloga za njeno cuvanje... vjerojatno bi ju zabranili istog trena