Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najviše proračunskog novca za Tenju i Donji grad

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
FunkyLady
Ukupno postova: 613
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.01.2010. 23:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ha da.. To je bio njegov odgovor na pitanje što planira poduzeti kako bi se recesija što manje osjetila u nadolazećim godinama...

„Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Angelium

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 25.01.2010. 23:16 
Naslov:  

A u trgovačkim centrima će tko trošiti ako nema prozivodnih djelatnosti koje ćemo dalje prodavati i tako zarađivati? Od čga da trošimo ako nemamo novaca i ništa ne proizvodimo? možda od turizma? Sorry ali kojeg?

A ti gospodarski projekti - točno koji su? Zona Tenja koja je započeta 2008. godine, dakle prije Bubala? I ona koja se hvali za da je skoro pa popunjena ali nitko ne spominje da je slobodna zona zbog te gotovo prazna, točnije većina ih preselila tamo? Mazanje očiju...

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 25.01.2010. 23:40 
Naslov:  

ruby1910 je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la :
FunkyLady je napisao/la :
Danas smo baš bili ni intervjuu s Bubijem, pa evo da dam odgovore na pitanja na koja znam odgovor...

@Stella, kao što je simo031 rekao, ulažu u gospodarske projekte čime pokušavaju donekle smanjiti recesiju u gradu Osijeku. Dali su potporu građanima te im po mizernim cijenama prodali zemljišta u nadi da će upravo to izvući Osijek iz krize.

Eto Smile Toliko o tim pitanjima Wink

kriste bože koji idiotizam xD pa da su i besplatno dali ljudima ta zemljišta, kao 1. otkud ljudima novca da se uloži nešto značajnije, a kao 2. za što će ta zemljišta služiti? da neće slučajno netko napravit neku tvornicu, kad imamo sve uvezeno iz kine i mi svojom proizvodnjom ne možemo konkurirati cijenama.. šta će otvorit neki novi trgovački centar, to nam fali moram priznati.. kad čujem takve bajke, potjera me povraćat..

a vidim da ti mos puno i srat pa pretpostavljam da si puna ideja i to boljih....sigurno da je bolje ljude ostavit bez kuca, ne gradit ni trgovacke centre koji ce zaposlit par tisuca ljudi i tijekom gradnje i kasnije, a odi u banku po kapital pa ti napravi ovdje tvornicu kad si taka faca, nije da je u susjednoj srbiji ili bosni radna snaga duplo jeftiniji a kamoli' u kini ili drugim zemljama di rade za dolar po danu

kao prvo, **** ti voli srat.
kao drugo, evo netko pametan se našao pa odgovorio i prije mene na tvoj izljev inteligencije. i kao treće, muško sam.

Angelium je napisao/la:
A u trgovačkim centrima će tko trošiti ako nema prozivodnih djelatnosti koje ćemo dalje prodavati i tako zarađivati? Od čga da trošimo ako nemamo novaca i ništa ne proizvodimo? možda od turizma? Sorry ali kojeg?

A ti gospodarski projekti - točno koji su? Zona Tenja koja je započeta 2008. godine, dakle prije Bubala? I ona koja se hvali za da je skoro pa popunjena ali nitko ne spominje da je slobodna zona zbog te gotovo prazna, točnije većina ih preselila tamo? Mazanje očiju...

thumbs up =)

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 25.01.2010. 23:44 
Naslov:  

FunkyLady je napisao/la :
Ha da.. To je bio njegov odgovor na pitanje što planira poduzeti kako bi se recesija što manje osjetila u nadolazećim godinama...

vidi se da imamo jak gospodarski kadar u gradu kad je njima rješenje za izlazak iz krize to što su dali neka zemljišta, kriste siđi pa vidi.. xD ja se samo nadam da su se to za**bavali i da nije davao konkretne odgovore jer vas nije shvatio kao ozbiljne novinare, ako je on ovo ozbiljno mislio, onda sam obeztekstćen! xD xD

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.01.2010. 9:24 
Naslov:  

50.000 kuna za čišćenje blata s bankina u Tenju osijek031.com smile
Dajem 100.000kn onom 'ko nađe 100m bankina u Tenju!
Koliko bi Osijeku trebalo za takav projekt, nekoliko milijardi Rolling Eyes
Morat ćemo manje čistiti cipele na bankinama.
Bolje je otkad nema Đapića, bankine su definitivno čiste i to se vidi i svi bolje živimo i bezbrižno sjedimo na 'ladnom betonu... Idea

Skoči u forum: