Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
nisam bio...ja se lomim samo po gradu  |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
paparazzo Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
andrija PM Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
svebore-idijote!!!
aj ti meni lijepo na hrvatski objasni kak ti mislis opremu za boardanje nositi po vlaku!???
|
pa da te opreme ima toliko puno ta trojca bi iznajmili kombi, a ne sjeli u auto.
idioti su oni koji su uspjeli spiskati toliko para na tako kratak put, a bome i onaj koji nije mogao savladati niti osnove hrvatskog jezika na koji se poziva.
'ebalo vas skijanje usred Slavonije. baš ste seljaci.
|
*
znaci nije prakticno, nije fora, glupo je ici vlakom na skijanje!
ja bih te molila da si u toj tintari 22-godisnjoj malo zbrojis gorivo-kolko ga treba za uvijete na cesti (znaci ima pol metra snijega neociscenog) pa to sve pomnozis sa cijenom goriva...i onda ces dobit pribliznu cifru! konju!
a ne kuzim zasto se ne bi islo skijati u Slavoniju, ako ima uredjeno skijaliste???
aha...po tvojoj logici je bolja fora skoknut svaki vikend kad ima snijega 1200 km u Francusku, Italiju ili Austriju!!! Jbt kak si ti pametan, tenx na savijetu!!! |
|
|
|
|
 |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
Radanović - tajnik skijaškog saveza!? (kojeg?) je primitivac kad u 40 godina, koliko kaže da je u skijanju, ide postavljati zabrane daskašima. Neka ode na bilo koje skijalište i vidjet će da se hrpe skijaša i daskaša zajedno spuštaju niz staze.
|
jedina postena osoba koja zna o cem se radi! clanak je namjenjem skijašima i boarderima radi informacije, a javilo se 100 kretena kojima snijeg služi sam za grudanje! |
|
|
|
|
 |
Burence
Ukupno postova: 143 Spol:  Muško
|
heh pa tko ne bi bio bahat i ljut kad prijeđeš 120 km i onda "poljubiš vrata"!?
al malo ste pretjerali sa cifrom za gorivo!  koji to auto troši 26 litara na 100 km??  |
|
|
|
|
 |
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol:  Nebitno
|
Znas sto, ekipa se ovdje zabavljala, i iskreno me je bolilo me dupe tko je u ovoj prici bio u pravu, ali nakon ovakvih ispada, drago mi je sto ste popusili |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Neki ljudi jednostavno ne znaju primit kritiku  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
snowboarderi su propali skijaši
neš ko zubari doktori |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
nisam bio, al nekako si mislim da vlak ne vozi do skijališta, a i da nije baš najjednostavnije i praktičnije vuć tu dasku i ruksake od kolodvora na vrh brdašca... malo uključi tikvicu, ak moš. sretno ti s tim. |
|
|
|
|
 |
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
200 km, to je s nekim dizelom (npr moja fabia karavan 1.9 SDI) 80 kn goriva.. 500 kn ne bi potrošio niti sa Hummerom |
|
|
|
|
 |
morgan
|
wow!kako ste opaki!
očito je točno ono što je napisano o vašoj bahatosti.
vjerujem da ste se možda i mogli tamo malo boardati al vam je očito jezik prebrz a i osnove dobrog ponašanja zakazale.
očekujem da moderator barem zažuti poneko vaše ime jer nitko se ovdje nije prema vama grubo odnosio a vi dijelite uvrijede kao da ste na skijalištu! |
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Znas sto, ekipa se ovdje zabavljala, i iskreno me je bolilo me dupe tko je u ovoj prici bio u pravu, ali nakon ovakvih ispada, drago mi je sto ste popusili
|
da, vjerovatno su se i tamo tako ponasali pa se tip zainatio i drzao the Pravilnika  |
|
|
|
|
 |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
Hrpa *! jedino se tu oglasavate ko stakori! jedini nacin da vas se cuje, najvjerovatnije ste ološ grada za koje niko ne zna i nemate prebijene kinte u đepu. pa se bavite tuđim životima. ja sam u članku htjeo upozorit boardere i probat promjenit nesto. pa sam bio zanimljiv novinaru koji je napiso clanak. a vi ste hrpa * koja bi se oglasila da je clanak i o penzionerima, nest vam ne bi stimalo iako vas se to ne tice kao i ovo. ako ne vozis board i ne ides po Hrvatskoj i svijetu sa boardom sutite, jer vas se ovaj clanak ne tice. onaj ko se pronaso u clanku je sazno nesto i naucio i oso dalje surfat po netu a vi besposličari *. presmiješni ste- |
|
|
|
|
 |
VuKiOS
Ukupno postova: 7 Lokacija: JUGII Spol:  Muško
|
Strašno mi je ovo sa vlakom-autom i ostale smijurije oko daski!
Pa nisu to daske za vodu i valove nego za snijeg!
HALOoooooooo!!!
 |
|
|
|
|
 |
morgan
|
koliko od vas forumaša zna za ovog čovjeka i može potvrdit da nije ološ ovog grada? |
|
|
|
 |
 |
|