joj vidjela sam neki dokumentarac na national geographicu u kojem su usputno prokomentirali da je to nerijetka pojava u životinjskom svijetu...
zanimljivo
mali OT ; neznam zašto puno ljudi tretira homoseksualnost kao bauk ili val započet u 60-ima potaknut drogom i rock'n'rollom u doba strijela je tretiran normalnije nego sada
Danas se, zbog većine stvari tretiranih kao normalne u doba strijela, ide u zatvor ili na stolicu.
što se homoseksualnosti tiče..samo se dupini i ljudi praše iz užitka dok ostale vrste to rade zbog reprodukcijskih nagona.
e sad..zašto se onda dva muška psa opale?iz užitka sigurno ne..znači ipak je riječ o nekom poremećaju?
Nejte me napast, nemam osobito mišljenje o homićima ali me ova tema potakla na razmišljanje pa samo iznosim zaključak;-)
Ok,instinkt..mozes pojasnit?mislim,slazemo se da nema ljubavi medju zivotinjama,nema potrebe za sexom iz uzitka..sto onda pobogu tjera psa da opali drugog muzjaka?o kojem instinktu pricamo?
što se homoseksualnosti tiče..samo se dupini i ljudi praše iz užitka dok ostale vrste to rade zbog reprodukcijskih nagona.
Samo dupini i ljudi? Glupost! A što je, recimo, s bonobo čimpanzama? Kako onda objasniti masturbaciju slonica, oralni seks šišmiša...?
Što se homoseksualnosti kod životinja tiče, postoji petstotinjak vrsta kod kojih je ista znanstveno dokumentirana. Činjenica je da su životinjama seksualne aktivnosti ipak zabavne i da im homoseksualnost i biseksualnost nisu strane. U procjenu toga je li to "normalno" i "prirodno" ne bih ulazila
Gledao dokumentarac na slicnu temu koji tvrdi to za dupine i ljude..nije moje podrucje pa ne bih ulazio u rasprave ali sam skloniji vjerovat strucnjacima nego tebi.al ok,mozda su ovo neka nova saznanja.
Ok,instinkt..mozes pojasnit?mislim,slazemo se da nema ljubavi medju zivotinjama,nema potrebe za sexom iz uzitka..sto onda pobogu tjera psa da opali drugog muzjaka?o kojem instinktu pricamo?
pa čisti sexualni nagon...imaju ga i ljudi i životinje,ne može se birat nikako
samo što se životinje odma počnu guzit a mi ga možemo kontrolirat