Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Taksist Minovski: Neću 'guliti' putnike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
ante_os

Ukupno postova: 42
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.01.2010. 22:03 
Naslov:  Re: Taksist Minovski: Neću 'guliti' putnike
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

LijaOS je napisao/la :
Neće mu se isplatit vozit dok ne popuni taxi, a onda kad nagruva pijanu raju iz Tvrđe u jedan taxi, od svakog će tražit po 20kn, nema tu podjele troškova. Nije puno 20kn za vožnju al ne bi mi se dalo čekat dok on popuni jedno vozilo, a takva je praksa u Rijeci.

pa neće sve stavljati u 1 taxi jer će ih biti 15. i ne bih se složio s tim da će tražiti od svakoga 20 kn, nisam primjetio da je takva praksa u Rijeci...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
maniche

Ukupno postova: 1173
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.01.2010. 22:12 

Polako ljudi,znate vi šta je otvoriti nešto u ovom gradu,posebno ako nisi odavdje i nemaš prijatelje u poglavarstvu...
prvo mora gospoda vidjeti ima li u ovoj priči što za njih, pa mora gospodin nešto pod stolom riješiti...a on izgleda ne kuži kako to kod nas ide pa sve malo šteka.

sale car

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 18.01.2010. 1:27 
Naslov:  

morgan je napisao/la:
čovjek je pametan.ne naplaćuje se kroz visoku cijenu usluge nego kroz veliki broj usluga.vjerujem da će mu popunjenost biti dobra i posao isplativ.zašto ne bi vozio 3 osobe za iste pare kad troši jednako benzina?ta 3 klijenta dovući će mu još njih 30.
nije jedini riječanin koji radi u Slavoniji, pekara Donji Grad je u vlasništvu lika iz Rijeke.

tako je... subotom kontam da će imati posla na bacanje... a i po radnim danima kontam da bi moglo biti posla, jer će ljudima biti lakše sjest u taxi i otfurat se na posao nego živčanit u krkljancu u gradu ili se gurat tamo sa babama u tramvaju/busu... odlična ideja, samo da se to što prije ostvari...

dr. zoidberg je napisao/la:
već godinu dana ista priča, dolazim u osijek bit će ludnica za putnike željnih niske cijene taxi služe.
gdje je više i hoće li biti što od toga?

sumnjam da je tu stvar u tom liku iz rijeke... pitaj boga koliko to dugo već stoji u ladicama naše gracke uprave, a kontam da i čekaju malu "injekciju" u obliku plave koverte... Wink

btw. jel netko zna gdje se može javiti za taj posao??

Fifa

Ukupno postova: 243
Post Postano: 18.01.2010. 9:30 

LijaOS je napisao/la :
Neće mu se isplatit vozit dok ne popuni taxi, a onda kad nagruva pijanu raju iz Tvrđe u jedan taxi, od svakog će tražit po 20kn, nema tu podjele troškova. Nije puno 20kn za vožnju al ne bi mi se dalo čekat dok on popuni jedno vozilo, a takva je praksa u Rijeci.

ja sam prošle godine živio u Rijeci i stvarno je istina ako čovjek kaže, 20 kn ti je 5 km, 40 kn 10 km.I nije istina da će čekat da mu se popuni taxi, kad god sam zvao cammeo došao je uvijek prazan taxi po mene.

e sad kako svaka medalja ima dvije strane tako i ova, al to se ne odnosi toliko na usluge prijevoza koliko na vozače, par puta dok sam se u rijeci vozio svi cammeo vozači su se žalili na način i organizaciju rada, navodno se radi po dvije smjene od 8 sati dnevno, između kojih je pauza od 8 sati Confused

Delfin

Ukupno postova: 505
Post Postano: 18.01.2010. 10:47 
Naslov:  

prije 3,4 godine kad smo bile u Rijeci isto smo zvale neki od tih taxi kuča i platile smo vožnju 14 kuna, da dobro ste čuli 14 kuna, nas četiri i svaka je dala 3,5 kune. a koliko je ono kod nas taxi 80kuna? ma daj nisu normalni

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 18.01.2010. 12:58 
Naslov:  

Fifa je napisao/la:
LijaOS je napisao/la :

ja sam prošle godine živio u Rijeci i stvarno je istina ako čovjek kaže, 20 kn ti je 5 km, 40 kn 10 km.I nije istina da će čekat da mu se popuni taxi, kad god sam zvao cammeo došao je uvijek prazan taxi po mene.

e sad kako svaka medalja ima dvije strane tako i ova, al to se ne odnosi toliko na usluge prijevoza koliko na vozače, par puta dok sam se u rijeci vozio svi cammeo vozači su se žalili na način i organizaciju rada, navodno se radi po dvije smjene od 8 sati dnevno, između kojih je pauza od 8 sati Confused

istina da je previše raditi 16 sati dnevno... ali ak ose dobro plati, ja ću prvi raditi... Wink

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.01.2010. 13:54 
Naslov:  

e ovaj, ma kontam da nema od toga ništa kod nas, jer bi to značilo konačnu propast za GPP, a sumnjam da će si grad to dozvolit

Ukupno postova: 539
Post Postano: 18.01.2010. 22:00 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
e ovaj, ma kontam da nema od toga ništa kod nas, jer bi to značilo konačnu propast za GPP, a sumnjam da će si grad to dozvolit

doro ti razmišlja ovaj kiki Very Happy xd

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.01.2010. 0:34 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:

Mislim da bi prije propali ovi osječki lopovi taxisti...ipak su oni ti koji deru ljude...

Ukupno postova: 26
Post Postano: 20.01.2010. 16:18 
Naslov:  

samo da mi je znat tko ce se prijavi za taj posao?!?!?! sigrno ce svi biti u redu da voze nocne smjene za placu neku od 1800kn,

Skoči u forum: