| Autor | Poruka | 
| ante_os 
 Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 

| 
Neće mu se isplatit vozit dok ne popuni taxi, a onda kad nagruva pijanu raju iz Tvrđe u jedan taxi, od svakog će tražit po 20kn, nema tu podjele troškova. Nije puno 20kn za vožnju al ne bi mi se dalo čekat dok on popuni jedno vozilo, a takva je praksa u Rijeci.
 |  
pa neće sve stavljati u 1 taxi jer će ih biti 15. i ne bih se složio s tim da će tražiti od svakoga 20 kn, nisam primjetio da je takva praksa u Rijeci... |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| maniche 
 Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:    Nebitno    | 
| 
 Polako ljudi,znate vi šta je otvoriti nešto u ovom gradu,posebno ako nisi odavdje i nemaš prijatelje u poglavarstvu...
prvo mora gospoda vidjeti ima li u ovoj priči što za njih, pa mora gospodin nešto pod stolom riješiti...a on izgleda ne kuži kako to kod nas ide pa sve malo šteka.
 |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| sale car 
 Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:    Muško  | 
| 

tako je... subotom kontam da će imati posla na bacanje... a i po radnim danima kontam da bi moglo biti posla, jer će ljudima biti lakše sjest u taxi i otfurat se na posao nego živčanit u krkljancu u gradu ili se gurat tamo sa babama u tramvaju/busu... odlična ideja, samo da se to što prije ostvari...

sumnjam da je tu stvar u tom liku iz rijeke... pitaj boga koliko to dugo već stoji u ladicama naše gracke uprave, a kontam da i čekaju malu "injekciju" u obliku plave koverte...    
btw. jel netko zna gdje se može javiti za taj posao?? |  
|  |  
| _________________

"... napokon mirni, napokon slobodni, napokon u svojoj državi, a sad smo siromašni..." 
---Elemental - iz dana u dan---
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Fifa 
 Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:    Muško  | 
| 

| 
Neće mu se isplatit vozit dok ne popuni taxi, a onda kad nagruva pijanu raju iz Tvrđe u jedan taxi, od svakog će tražit po 20kn, nema tu podjele troškova. Nije puno 20kn za vožnju al ne bi mi se dalo čekat dok on popuni jedno vozilo, a takva je praksa u Rijeci.
 |  
ja sam prošle godine živio u Rijeci i stvarno je istina ako čovjek kaže, 20 kn ti je 5 km, 40 kn 10 km.I nije istina da će čekat da mu se popuni taxi, kad god sam zvao cammeo došao je uvijek prazan taxi po mene.

e sad kako svaka medalja ima dvije strane tako i ova, al to se ne odnosi toliko na usluge prijevoza koliko na vozače, par puta dok sam se u rijeci vozio svi cammeo vozači su se žalili na način i organizaciju rada, navodno se radi po dvije smjene od 8 sati dnevno, između kojih je pauza od 8 sati    |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Delfin 
 Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:    Nebitno  | 
| 
 prije 3,4 godine kad smo bile u Rijeci isto smo zvale neki od tih taxi kuča i platile smo vožnju 14 kuna, da dobro ste čuli 14 kuna, nas četiri i svaka je dala 3,5 kune. a koliko je ono kod nas taxi 80kuna?  ma daj nisu normalni |  
|  |  
| _________________
 ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...
  |  | 
	|  | 
|  | 
| sale car 
 Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:    Muško  | 
| 

istina da je previše raditi 16 sati dnevno... ali ak ose dobro plati, ja ću prvi raditi...   |  
|  |  
| _________________

"... napokon mirni, napokon slobodni, napokon u svojoj državi, a sad smo siromašni..." 
---Elemental - iz dana u dan---
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Provokator 
 Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:    Muško     | 
| 
 e ovaj, ma kontam da nema od toga ništa kod nas, jer bi to značilo konačnu propast za GPP, a sumnjam da će si grad to dozvolit |  
|  |  
| _________________
 ... za bunt je potreban um
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Zdrale 
 Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:    Muško  | 
| 

doro ti razmišlja ovaj kiki    xd |  
|  |  
| _________________
 Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Stella1989 
 Ukupno postova: 2929 Spol:    Žensko  | 
| 

Mislim da bi prije propali ovi osječki lopovi taxisti...ipak su oni ti koji deru ljude... |  
|  |  
| _________________
 Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| apple Ukupno postova: 26 Spol:    Nebitno  | 
| 
 samo da mi je znat tko ce se prijavi za taj posao?!?!?! sigrno ce svi biti u redu da voze nocne smjene za placu neku od 1800kn, |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |