Jučer je u Osijeku pronađen određeni novčani iznos. Onaj čiji je neka pošalje mailom koliko je taj iznos i gdje ga je izgubio. Napomena: ne isplati se pogađati, pa nemojte ni pokušavati!
Danas 8.11.2011. u gpp-ovom autobusu na liniji Osijek - Čepin oko 12:30 sati izgubljena je butra, osobna iskaznica i ixica, sve na ime Damir Žibret. Ako je netko pronašao može me kontaktirati na e-mail: [email protected]
Danas 8.11.2011. u gpp-ovom autobusu na liniji Osijek - Čepin oko 12:30 sati izgubljena je butra, osobna iskaznica i ixica, sve na ime Damir Žibret. Ako je netko pronašao može me kontaktirati na e-mail: [email protected]
Izgubljen zeleni ruksak sa osobnim dokumentima i crnom duksom!
Hitno molimo onoga tko je pronašao ili cijeli ruksak ili osobne dokumente koje glase na ime Ivan Bebeši da se jave na br. 098 9452145.
Da bi mogao pristupiti državnoj maturi, prvo mi treba mjesečna karta, a zatim i osobna!
U subotu 3. kolovoza popodne u blizini pjesackog mosta izgubljena zuto-zelena torba Shell Marathon s razlicitom opremom za profi kameru i punjacem za iPhone. Torba pripada francuskim reporterima koji su snimali dokumentarac o Osijeku. Ukoliko je netko nasao torbu molim da mi se javi na 098 647 021.
IZGUBLJEN VARALIČARSKI ŠTAP MARKE SPORTEKS SA MAŠINICOM BLEK-SPRO!!!
13.08.2013. NA 2 KM. BRZE DRAVE KOD SARVAŠA IZGUBLJEN VARALIČARSKI ŠTAP MARKE SPORTEKS SA MAŠINICOM BLEK-SPRO!!!
MOLI SE POŠTENI PRONALAZAČ DA SE JAVI NA BROJ MOBITELA: 098/947-5640
SLIJEDI BOGATA NAGRADA!!!
Izgubio sam smeđi kožni novčanik sa dokumentima: osobna, butra , zdravstvena iskaznica, kreditna kartica i svotom novaca od prilike 200 kuna blizu zrinjevca. Svi dokumenti su na Filipa Đakovića. Broj mobitela: 0914433221. Unaprijed hvala.
Sinoć sam kraj pruge na Sjenjaku našao mobitel Samsung GT-S5230.
Tel: 092 133 08 29
Svaka čast.
Samo da ispričam svoj slučaj pronalaska tuđeg mobilnog.
Dođem ujutro raditi i nađem mobitel na parkingu, uzmem ga, otvorim imenik i nađem tamo KUĆA, stisnem da zove, nema novca na računu, nazovem sa svoga i objasnim jadnoj ženi koja se javila da sam pronašao takav i takav mobilni, kaže ona ima sin takav, mali pijan ko guzica, još se nije ni probudio od prethodne noći, kažem ženi gdje ga može preuzeti i dođu po mobitel nakon dva tjedna.
Samo da ispričam svoj slučaj pronalaska tuđeg mobilnog.
Dođem ujutro raditi i nađem mobitel na parkingu, uzmem ga, otvorim imenik i nađem tamo KUĆA, stisnem da zove, nema novca na računu, nazovem sa svoga i objasnim jadnoj ženi koja se javila da sam pronašao takav i takav mobilni, kaže ona ima sin takav, mali pijan ko guzica, još se nije ni probudio od prethodne noći, kažem ženi gdje ga može preuzeti i dođu po mobitel nakon dva tjedna.
Možda su se nadali da ćeš ga nafilovat kojim bonom pa im se nije žurilo :">:
24.-26.svibnja izgubljene ženske dioptrijske naočale crvenkastog okvira u crnoj kutiji s natpisom "Lens" (na području od Sjenjaka do užeg centra grada - najvjerojatnije na biračkom mjestu...)...
Poštenom nalazniku slijedi nagrada - javite na:
098/9808 430 Hvala unaprijed!
Danas izgubio ray ban sunčane naočale, zlatni okvir, crna futrola ili kod zeljeznickog kolodvora ili kod pravnog fakulteta tj. U blizini krizanja Gunduliceve i Radićeve prema Osnovnoj skoli Antuna Mihanovića. Poštenom nalazniku nagrada!
Danas izgubio ray ban sunčane naočale, zlatni okvir, crna futrola ili kod zeljeznickog kolodvora ili kod pravnog fakulteta tj. U blizini krizanja Gunduliceve i Radićeve prema Osnovnoj skoli Antuna Mihanovića. Poštenom nalazniku nagrada! Broj tel. 099 8049243.
Pronađen ključ škode 21.05 u 15:00 kod staklenog mosta(željeznički kolodvor u Osijeku) vlasnik neka se javi privatno provjera će bit uz osobnu i prometnu