Night bar Pandur: Kritike i pohvale
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
justiceušao jednom i kužim nikad više...
i ja bio jednom i neću reći nikad više ali nije za moj tip zajebavancije, ambijent mi je odličan ali za otići prije izlaska, popit 2-3 piva pa se poslije otići izdivljat negdje..
inače mi je skroz simpatičan klub.
justice
ušao jednom i kužim nikad više...
agreed
Fifa
ovo ono...
I ja mislim da im to najviše nedostaje
Re: Night bar Pandur: Kritike i pohvale
Frost
justice
ušao jednom i kužim nikad više...
agreed
same here
dariojeger
što mislit i kako se osjećate u panduru
ne mislim i ne osjecam ništa....eto tako mislim i osjecam prema Panduru!
ja još nisam bio
nake_rado
Mislio sam da će bit više pozitivnih komentara![]()
i ja sam mislio. meni je ok mjesto.
lufus
pokrali nas konobari na otvorenju tako da me neće više vidjet.
I mene su, al ne na otvorenju.

Mmmm...
snowblindJa na tri piva još i zaradila!
lufus
pokrali nas konobari na otvorenju tako da me neće više vidjet.
I mene su, al ne na otvorenju.
pandur
PANDUR
zanimaju nas vaše kritike,pohvale i vaši prijedlozi.
Ok je klub.
Super mi je atmosfera, al pošto ja inaće ne slušam domaće, što se najčešće pušta gore, dolje bi bilo super kad bi se puštala komercijalna strana glazba, funky house i tak to.
Znam da nekad netko pušta glazbu al nije mi to to.
Mladjo
zadržao se jučer prvi put malo duže u klubu i razmišljanja su dvojaka. mjuza je katastrofa. preloša. sva sreća što sam bio dovoljno pod gasom pa sam se kreveljio ko budala. da sam slučajno bio trijezan bi si automatski spremio metak u čelo. s druge strane, prostor je, bar ovo što sam uspio snimit, odličan. velika pohvala ide konobarima koji su preugodno iznenađenje. u većini klubova su subotom navečer kad je špica nadrkani ko psi. ovi dečki jučer su se uz svu tu gužvu stigli i zajebavat i dizat atmosferu. mi promijenimo mjesto za šankom a majstor ko munja fu fu prebriše šank krpom i izbaci dvije pepeljare ispred nas. cijene isto super korektne, pet cugi smo platili malo više od 60 naku. u tufni za te novce možeš kupit dva piva. jedino eto mjuza užas na kub.
Počeo sam evo i ja dolazit malo češće tamo, i manje više se slažem sa svime ovim gore navedenim. Cijene super, konobari su ugodno iznenađenje, ali eto jedino glazba malo ubije taj sav dojam. Sve u svemu, vrlo dobar.
pandur-kritike,pohvale i prijedlozi
Prijedlog - promjenite glazbu
Puno puta sam bio tamo, sviđa mi se, konobari su odlični.
I jel nema već ovakva tema

nake_radoKritika - glazba
![]()
ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati.
PANDURnake_radoKritika - glazba
![]()
ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati.
Organizirajte petkom i subotom navečer živu svirku kakva je u Old Bridge Pub-u. Bio sam u petak u OBP i dva su banda svirala, gore njihov kućni band a dolje Kit Karson. Bila je ludnica, obadva banda su vrhunski zapalili publiku i ostalo se do 4 ujutro.
PANDUR
zanimaju nas vaše kritike,ali najviše vaši prijedlozi.
imam ja kritika. mjesto mi je prezagusljivo i premracno. glazba je definitvno preglasna. mislim kad je vrijeme ispijanja kavica. al ovak ok. ima previse klinaca unutra, trebali bi staviti dobnu granicu. i definitvno su me nazivcirala ona dvojica na vratima, sto nest glume. kao ono izade 2 covjeka pa puste 10 unutra i tak. kao prave neki red,a ja bi rekla vise nered. konobari su ok.
ali, slažem se s većinom..
poboljšati glazbu...
primijetila sam da dolazi dosta ljudi iz teatra, pa predlažem da se bazirate na tu glazbu..jer ljudi više ne idu u cadillac (koliko znam) pa bi mogli privući taj dio ljudi koji u osijeku zaista ne zna kamo izaći vikendom...