Night bar Pandur: Kritike i pohvale

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Night bar Pandur: Kritike i pohvale

što mislit i kako se osjećate u panduru
nisam još nijednom bio vikendom navečer, nego samo na dnevnim i večernjim kavama i cugama, i mogu reći da mi je ambijent odličan, pogotovo oni stolovi gore s pogledom na šank. konobari su ljubazni, glazba uglavnom nije bila preglasna, pa se moglo normalno razgovarati, kava dobra, cijene normalne... nemam zamjerki.
ušao jednom i kužim nikad više...
justice

i ja bio jednom i neću reći nikad više ali nije za moj tip zajebavancije, ambijent mi je odličan ali za otići prije izlaska, popit 2-3 piva pa se poslije otići izdivljat negdje..
inače mi je skroz simpatičan klub.
justice

agreed
ništ specijalno...da se to još uredit..zidovi su prazni..slike neke, ovo ono...
Fifa

ovo ono...

I ja mislim da im to najviše nedostaje :-)

Re: Night bar Pandur: Kritike i pohvale

Frost

justice

agreed

same here
dariojeger

što mislit i kako se osjećate u panduru

ne mislim i ne osjecam ništa....eto tako mislim i osjecam prema Panduru!

pokrali nas konobari na otvorenju tako da me neće više vidjet.
Mislio sam da će bit više pozitivnih komentara :hmm:
ja još nisam bio :)
nake_rado

Mislio sam da će bit više pozitivnih komentara :hmm:

i ja sam mislio. meni je ok mjesto.
lufus

I mene su, al ne na otvorenju.

Meni se sviđa... Najbolji Irish u gradu, definitivno :cupidarrow:
Fina je atmosfera tamo! Zaletimo se nekada četvrtkom. Mogle bi i večers
Mmmm...
snowblind

lufus

I mene su, al ne na otvorenju.

Ja na tri piva još i zaradila!
Evo još jedne pohvale :D Prekjučer je lega izgubio novčanik, no nije bio siguran je li mu ostao u Panduru ili na faksu.. I 3 sata nakon što je shvatio da ga je izgubio i nakon što je otišao po njega, dočekao ga je na šanku :). Pohvale konobaru koji je odmah skontao novčanik te ga spremio za šank prije nego ga je netko od random gostiju uočio... ;)

pandur

zanimaju nas vaše kritike,pohvale i vaši prijedlozi.
Meni se sviđa :) dnevne kave, ali zna biti dobro i navečer :) samo malo mi zna biti hladno (preko dana)...
PANDUR

zanimaju nas vaše kritike,pohvale i vaši prijedlozi.

Ok je klub.
Super mi je atmosfera, al pošto ja inaće ne slušam domaće, što se najčešće pušta gore, dolje bi bilo super kad bi se puštala komercijalna strana glazba, funky house i tak to.
Znam da nekad netko pušta glazbu al nije mi to to.
zadržao se jučer prvi put malo duže u klubu i razmišljanja su dvojaka. mjuza je katastrofa. preloša. sva sreća što sam bio dovoljno pod gasom pa sam se kreveljio ko budala. da sam slučajno bio trijezan bi si automatski spremio metak u čelo. s druge strane, prostor je, bar ovo što sam uspio snimit, odličan. velika pohvala ide konobarima koji su preugodno iznenađenje. u većini klubova su subotom navečer kad je špica nadrkani ko psi. ovi dečki jučer su se uz svu tu gužvu stigli i zajebavat i dizat atmosferu. mi promijenimo mjesto za šankom a majstor ko munja fu fu prebriše šank krpom i izbaci dvije pepeljare ispred nas. cijene isto super korektne, pet cugi smo platili malo više od 60 naku. u tufni za te novce možeš kupit dva piva. jedino eto mjuza užas na kub.
Mladjo

zadržao se jučer prvi put malo duže u klubu i razmišljanja su dvojaka. mjuza je katastrofa. preloša. sva sreća što sam bio dovoljno pod gasom pa sam se kreveljio ko budala. da sam slučajno bio trijezan bi si automatski spremio metak u čelo. s druge strane, prostor je, bar ovo što sam uspio snimit, odličan. velika pohvala ide konobarima koji su preugodno iznenađenje. u većini klubova su subotom navečer kad je špica nadrkani ko psi. ovi dečki jučer su se uz svu tu gužvu stigli i zajebavat i dizat atmosferu. mi promijenimo mjesto za šankom a majstor ko munja fu fu prebriše šank krpom i izbaci dvije pepeljare ispred nas. cijene isto super korektne, pet cugi smo platili malo više od 60 naku. u tufni za te novce možeš kupit dva piva. jedino eto mjuza užas na kub.

Počeo sam evo i ja dolazit malo češće tamo, i manje više se slažem sa svime ovim gore navedenim. Cijene super, konobari su ugodno iznenađenje, ali eto jedino glazba malo ubije taj sav dojam. Sve u svemu, vrlo dobar.
bio par puta. također mislim da je muzika katastrofa

pandur-kritike,pohvale i prijedlozi

zanimaju nas vaše kritike,ali najviše vaši prijedlozi.
Kritika - glazba
Prijedlog - promjenite glazbu
:)
Puno puta sam bio tamo, sviđa mi se, konobari su odlični.
I jel nema već ovakva tema :hmm:
nake_rado

Kritika - glazba

ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati.
PANDUR

nake_rado

Kritika - glazba

ima slična.najviše nas ustvari zanimaju vaši prijedlozi,pa da vidimo što možemo poboljšati.

Organizirajte petkom i subotom navečer živu svirku kakva je u Old Bridge Pub-u. Bio sam u petak u OBP i dva su banda svirala, gore njihov kućni band a dolje Kit Karson. Bila je ludnica, obadva banda su vrhunski zapalili publiku i ostalo se do 4 ujutro.

pustite malo r'n'b-a...nigdje ga u osijeku nema...mislim da će biti pravo osvježenje....
PANDUR

zanimaju nas vaše kritike,ali najviše vaši prijedlozi.

imam ja kritika. mjesto mi je prezagusljivo i premracno. glazba je definitvno preglasna. mislim kad je vrijeme ispijanja kavica. al ovak ok. ima previse klinaca unutra, trebali bi staviti dobnu granicu. i definitvno su me nazivcirala ona dvojica na vratima, sto nest glume. kao ono izade 2 covjeka pa puste 10 unutra i tak. kao prave neki red,a ja bi rekla vise nered. konobari su ok.
atmosfera je opuštena, domaća..baš ok..konobari super..
ali, slažem se s većinom..
poboljšati glazbu...
primijetila sam da dolazi dosta ljudi iz teatra, pa predlažem da se bazirate na tu glazbu..jer ljudi više ne idu u cadillac (koliko znam) pa bi mogli privući taj dio ljudi koji u osijeku zaista ne zna kamo izaći vikendom...

hmmmmmmmmmmmm...nije mi jasno zasto tamo ne organiziraju nekakve elektronika partye? ili su bili, a da ja ne znam :shock: ???
Evo jedan sitni prijedlog/kritika. Ukoliko napišete u najavi da će od glazbe biti ex-yu rock onda bi bilo odlično da stvarno i bude ex-yu rock.Ali bio je dobar strani rock pa vam je donekle oprošteno :D

Tagovi