Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - na račun udruge bit će uplaćeno preko 17 tisuća kuna

Osijek

Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - na račun udruge bit će uplaćeno preko 17 tisuća kuna

[26.01.2010.] Ovim Vas putem želimo izvijestiti o donacijama prikupljenima na humanitarnome koncertu osječke underground scene za osječki azil i udrugu Pobjede, organizatora Zla Buka Booking i Mini Teatra, održanoga u subotu 23.01.2010. u Mini Teatru.

Mali podsjetnik: uz minimalnu donaciju od 30 kn na ulazu, posjetitelji su Mini Teatra mogli uživati u zvucima pet osječkih bendova: Vortex, Diverzija, Bud Spencer, Sizif, Grupa Tvog Života i pet DJ-eva: Sly, Pips, Safety Breaks, Vladimir & Drozdekov i na taj način pomoći radu udruge Pobjede u brizi za napuštene pse osječkoga Azila.

Slijede brojke:
total koji će biti uplaćen na račun udruge Pobjede: 17.201,12 kuna;

od toga: donacija s ulaza 16.546,00 kn
donacija sa šanka 4.481,12kn (klub se Mini Teatar odrekao dijela zarade sa šanka!)
troškovi 3.826,00 (tisak plakata i flyera, redari, ton-majstor, dodatna tehnička oprema ).

S prodanih 550 karata na ulazu, osječka underground scena pokazala je visoku osviještenost i senzibilitet po pitanju problematike napuštenih psećih stanovnika našega grada;

s vjerom u Naš Grad koji i ovaj puta nije zakazao – puno pozdrava do idućega eventa šalju Vam svima volonterke i volonteri udruge Pobjede!

[20.01.2010.] Osječka underground scena za pse nemetinskog Azila
Osječki bendovi i DJ-evi sa supkulturne glazbene scene, okupili su se oko nemetinskog Azila za napuštene pse, i odlučili pomoći zajedničkim koncertom. U akciju su uključeni i volonteri udruge Pobjede, te centar OS underground scene Mini teatar, gdje će koncert biti i održan u subotu 23. sječnja. Izvođači su se odrekli honorara, a iznos od ulaznica, kao i dio od svakog popijenog pića sa šanka namijenjen je psima iz Azila.

Galerija 031: Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu
[Foto: Ante Delač][23.01.2010. Mini Teatar]

Osječka underground scena za pse nemetinskog Azila, OSTV [Tin Kovačić, 19.01.2010.]
Povijesni medij

Klub Mini Teatar vam iz tjedna u tjedan donosi raznolik i zabavan program, a što je pripremljeno za ovaj tjedan, pogledajte...

21. siječanj 2010. [četvrtak]

Grunge and Rock večer. Početak je najavljen u 21 sat, a ulaz je slobodan. Za kvalitetnu i zanimljivu Grunge and Rock koncepciju pobrinut će se DJ "Cold Snep".

Neki od bendova koji će se puštati:
Pearl Jam, Nirvana, Stone Temple Pilots, Alice in chains, Cold, Staind, Foo Fighters, Guns'n'roses, Velvet Revolver, Metallica...

22. siječanj 2010. [petak]

Klub Mini Teatar poziva Vas da se opustite i uživate uz dobru glazbu. Vrata su širom otvorena od 21 sat, a ulaz je besplatan!

Cuga je dobro rashlađena za vruću atmosferu koja se sprema, a glazba dovoljno raznolika da zadovolji sve koji imaju dobar glazbeni ukus.

DJ BigDick uvažava sve Vaše želje i zadovoljava sve Vaše potrebe... ukoliko su razumne. :-)

23. siječanj 2010. [subota]

Održat će se humanitarni koncert za Azil u Nemetinu. Početak je najavljen u 21 sat, a cijena ulaza iznosi simboličnih 30 kuna. Humanitarnoj akciji, u organizaciji udruge "Pobjede" i udruge "Klub Mini Teatar", odazvalo se čak šest domaćih bendova te nekoliko DJ-a koji će upotpuniti bogatu glazbenu večer, a koja će potrajati do sitnih jutarnjih sati. Izvođači su se odrekli honorara, a iznos od ulaznica, kao i dio od svakog popijenog pića sa šanka namijenjen je psima iz Azila.

Nastupaju:
Grupa Tvog Života http://grupa.subart.org / http://www.myspace.com/grupatvogzivota
Bud Spencer http://www.myspace.com/budspencerosijek
Diverzija http://www.myspace.com/diverzija
Sizif http://www.myspace.com/sizifaner
Vortex http://www.myspace.com/vortexhr

+ osječki DJ-i
DJ Pips http://www.myspace.com/djpipsos
DJ Sly http://www.myspace.com/safetybreaks
Safety Breaks http://www.myspace.com/safetybreaks
Vladimir & Drozdekov http://www.myspace.com/djyoungmiller / http://www.myspace.com/drozdekov

Mirna

U nepunih mjesec dana, ovo je drugi ovakav događaj humanitarnog karaktera koji se održava u surganizaciji udruge "Klub Mini Teatar", ali se ovoga puta skupljaju sredstva za napuštne pse. Podsjetimo kako se slična uspješna humanitarka već dogodila tijekom prosinca prošle godine kada su udruga "Klub Mini Teatar" i udruga "Maca" prikupljali sredstva za sterilizaciju mačaka.

Skupina volontera, entuzijasta i požrtvovanih ljudi vodi brigu o napuštenim životinjama u osječkom Azilu za napuštene životinje smještenom u blizini prigradskog naselja Nemetin. Uvjeti u kojima te jadne životinje borave su, blago rečeno, katastrofalni - životinja je puno, prostora je malo, a novca za hranu i logistiku najmanje.

Nadamo se kako ćete svojim dolaskom pripomoći prikupljanju sredstva ne bi li se na taj način barem malo pomoglo našim tužnim i napuštenim četveronožnim sugrađanima.

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=248494568650&ref=mf

Udruga "Pobjede" http://www.pobjede.hr/

Udruga "Klub Mini Teatar" http://www.myspace.com/klubminiteatar

Klub Mini Teatar
Trg Vatroslava Lisinskog bb - VIII. Bastion; 31000 Osijek
www.myspace.com/klubminiteatar
dali sav prihod od ulaznica ide azilu ili samo dio, i ako je dio, može li se znati koliki je to točno dio? hvala
Kodrann

dali sav prihod od ulaznica ide azilu ili samo dio, i ako je dio, može li se znati koliki je to točno dio? hvala

skonto sam sad da je cijeli prihod.

svaka čast!

Re: Mini Teatar: humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - šest domaćih bendova i nekoliko DJ-a

I ovdje se (to je već valda postalo pravilo za događanja u gradu) u javnost izašlo s nepotpunim (i djelomice netočnim) informacijama o samoj svirci...

La Gusta Superior, nažalost, neće nastupiti na ovoj svirci (taj podatak je organizatorima star "kao Biblija"), a prema DJ-ima i elektro dijelu događanja se stvarno maćehinski odnosi zbog nemara pojedinaca!
Ovo nije punk svirka, ovo je benefit svirka za pse i osječki Azil, a DJ-i su sastavni dio nje!! Sly, Pips, Safety Breaks, Vladimir & Drozdekov u svakoj najavi trebaju biti najavljeni jednako kao i svaki drugi izvođač koji se svog honorara odrekao u korist Azila i udruge volontera "Pobjede"!

Portal Osijek031 je generalni medijski pokrovitelj cijele stvari, redakcija je upoznata sa svim bitnim detaljima od samog začetka ove ideje i vjerujem da će od sutra službena najava biti postavljena na stranice kako je i dogovoreno (premda je tehnički gledano i ova vijest postavljena od strane uredništva portala).
U ime organizacije isprike na preuranjenim i djelomično netočnim informacijama!
prema pričama koje sam ja čuo, a sve je u domeni kafanskih naklapanja, neki od dja su se kolebali do posljednjeg trenutka hoće li biti neka gaža sa strane ili neka druga obveza te hoće li ipak biti slobodni za benefit svirku...
u prilog toj priči ide i činjenica kako još jučer nitko od spomenutih u postu Iana na svojim stranicama nije imao upisanu svirku za benefit koncert...
vjerojatno je i ta neizvjesnost pridonijela šturijoj najavi.
koliko sam čuo, u igri su bili 2 dja od gore spomenutih, a sada od tebe čitam da ih ima i znatno više. neka, bit će tim veselija večer :D

uvjeren sam kako će "organizacija" i svi uključeni u nju najavu stjecajem novih okolonosti propisno ažurirati čim prije. koliko sam upoznat, klub i svi mediji uključeni u priču imaju praksu spamanja s događanjima od posebnog interasa pa ne vjerujem da će itko od izvođača ostati bez svog kolača promocije ili zakinut za dužno priznanje i poštovanje za hvale vrijednu gestu.
Facebook event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=426782700542

vidimo se ;)
http://www.facebook.com/event.php?eid=248494568650&ref=mf

Re: Mini Teatar: humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - po pet domaćih bendova i DJ-a

Mislim da je bitno samo da će koncerta biti a ne ko će sve svirati.Žalosno je da se mora dogoditi koncert da bi se sve ovo događalo al nečemo sad malerisati.
Drago mi je zbog pasa u azilu :o
VIDIMO SE
543 prodane ulaznice.
žali bože galerije
AlkicOs

žali bože galerije

sto bi mi da nema Hađe...
http://www.mikrofonija.com/galerija/324
kakva jadna galerija...lik je pogledao dva benda (možda) i utekao...
besprizorni

Ipak nije :)

Povijesni medij
RKL

besprizorni

mislim da je ovaj mislio na Delačevu galeriju (Osijek031), ne Hađinu (mikrofonija.com) ;)
Cayetano

RKL

besprizorni

mislim da je ovaj mislio na Delačevu galeriju (Osijek031), ne Hađinu (mikrofonija.com) ;)

da..mislio sam na galeriju od tog Delača
besprizorni

Cayetano

RKL

besprizorni

uplašio se kad je čuo prve taktove Bud Spencera.
na slikama nisam vidio 15 ljudi koji su "podržavatelji scene", odnosno ljudi koje se može vidjeti na alternativnim svirkama, 90 % ljudi nikad nisam vidio, a o kojim to podržavateljima scene hadžo priča, to bog dragi ne zna xD..
izuzetno mi je drago što se skupilo za kerovučke i da se bar na taj način izvuklo ljude na nešto alternativnije od opće opasnosti i vlade kalembera koji su (sudeći prema događajima u osijeku...(tu sam se malo cenzurirao da ne budem bezobrazan)) postali vrhunac alternative. xD
mengeskas

besprizorni

Cayetano

RKL

besprizorni

uplašio se kad je čuo prve taktove Bud Spencera.

nije se Delač uplašio nego je morao ići...

Re: Galerija 031: Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - po pet domaćih bendova i DJ-a

Dragi mediji!

Ovim Vas putem želimo izvijestiti o donacijama prikupljenima na humanitarnome koncertu osječke underground scene za osječki azil i udrugu Pobjede, organizatora Zla Buka Booking i Mini Teatra, održanoga u subotu 23.01. u Mini Teatru.

Mali podsjetnik: uz minimalnu donaciju od 30 kn na ulazu, posjetitelji su Mini Teatra mogli uživati u zvucima pet osječkih bendova: Vortex, Diverzija, Bud Spencer, Sizif, Grupa Tvog Života

i pet DJ-eva: Sly, Pips, Safety Breaks, Vladimir & Drozdekov i na taj način pomoći radu udruge Pobjede u brizi za napuštene pse osječkoga Azila.

Slijede brojke;

od toga: donacija s ulaza 16.546,00kn

donacija sa šanka 4.481,12kn ( klub se Mini Teatar odrekao dijela zarade sa šanka!)

troškovi 3.826,00 ( tisak plakata i flyera, redari, ton-majstor, dodatna tehnička oprema ).

S prodanih 550 karata na ulazu, osječka underground scena pokazala je visoku osviještenost i senzibilitet po pitanju problematike napuštenih psećih stanovnika našega grada;

s vjerom u Naš Grad koji i ovaj puta nije zakazao – puno pozdrava do idućega eventa šalju Vam svima volonterke i volonteri udruge Pobjede!!
RKL

wow, pa to je 17.201,12 kn više nego od humanitarnog koncerta kad je Dino Merlin bio....

Svaka čast.
550 x 30 kn = 16.500 kn

na šanku mi ne može nitko na svijetu reći da je bilo manje od 12-13 tisuca kuna (na 550 ljudi)..

puno su se odrekli od šanka, moram priznat.. :) jako puno. :D 800 kuna. xD

Filetu i udruzi Pobjeda kapa dolje!
zla_tratinčica

550 x 30 kn = 16.500 kn
na šanku mi ne može nitko na svijetu reći da je bilo manje od 12-13 tisuca kuna (na 550 ljudi)..
puno su se odrekli od šanka, moram priznat.. :) jako puno. :D 800 kuna. xD

Cini mi se da nisi procitao kompletni tekst. Aj' jos jednom... bez preskakanja... ;-)
Aj pliz pročitaj cijeli tekst. Molim te.
nabijem vas! Na svaku dobru stvar koja se u ovom jebenom gradu odradi dio vas mora se ispovraćati! Boli me kurki koliko je gazda šanka uzeo, 17k kuna ide za pse, to je više nego što su ikada dobili od koncerata i razno-raznih akcija! To je, recimo, cijepljenje za cca 150 pasa ako se držimo neke tržišne cijene, bez popusta na broj pasa i činjenicu da je riječ o azilu.

Organizatorima naklon do poda, za ovo, za svaku kap znoja i svaku suzu koju su prolili u azilu. Hvala vam!
jako dobro sam pročitao sve, kao 4800 kuna troškova, ma kojih crnih 3800 kuna troškova. kako vam se onda isplati raditi koncert na koji dođe 100 ljudi.. licemjerje.

isto tako i da su dali 5000 kuna, ajd ako ima tu netko inteligentan ili netko tko ima veze sa nekim klubom i zna kolko se u klubu ili birtiji popije po večeri pa nek kaže jel se popilo u prosjeku 3 cuge po osobi tu večer, je milijardu % , to je 15 000 kuna na krvavom šanku. ja sam reko 12-13 i jel nije govnarski da se udruga Pobjeda odrekne svih novaca, File se odrekne svega, svi bendovi se odreknu svega a UDRUGA mini teatar zaradi preko 1000 eura????

nikad nisam imao ništa protiv teatra al su se sad i meni popeli na vrh K.

ljudi se kurče kak su sudjelovali u nekom humanitarcu a zaradili preko 1k eura.. pa daj..

Re: Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - na račun udruge bit će uplaćeno preko 17 tisuća kuna

Udruga POBJEDE (zadnje slovo imena udruge jest slovo E)! :)

I KMT nije morao dati niti jedne kune za azil, no oni su se odlučili dati dio zarade šanka i hvala im za to?Zašto bi se sada upiralo prstom u nekoga i prozivalo ga koliko je dao...kad zaista nije trebao dati ništa, a sami su se ponudili da će dati dio od zarade!!

Troškovi su jasno navedeni!!I nisu izmišljeni, jer ih je pokrila udruga pobjede,a članovi udruge su zadnje osobe koje bi ukrale/zavaljale nešto od zarade za pse!!!!(Znam, jer sam i sama član!!)
-B-

I KMT nije morao dati niti jedne kune za azil, no oni su se odlučili dati dio zarade šanka i hvala im za to?Zašto bi se sada upiralo prstom u nekoga i prozivalo ga koliko je dao...kad zaista nije trebao dati ništa, a sami su se ponudili da će dati dio od zarade!!

Troškovi su jasno navedeni!!I nisu izmišljeni, jer ih je pokrila udruga pobjede,a članovi udruge su zadnje osobe koje bi ukrale/zavaljale nešto od zarade za pse!!!!(Znam, jer sam i sama član!!)

pa ako ćeš sudjelovati i biti naglašivan kao takav u humanitarnoj akciji, valjda trebaš nešto i dati, jelte? svi bi mi bili humanitarni i zaradili milju eura, možda i 10 000 kuna.. xD
Ovo je stvarno bezobrazno, to nisu nikakve činjenice.
To nisu objektivni komentari...
Ti kao da želiš javnosti nametnuti loš glas o teatru...
Mini teatar je u potpunsoti surađivao s organizatorima.
A to znaju i sami organizatori. Pa dok oni ne kažu da je klub zatajio nešto. glupo je uopće raspravljati o tome...
A isprovociran lošim komentarima , uzeo sam digitron u ruke i izračunao cifru, organizatori su sve točno objavili. mislim da nekom trebaju instrukcije iz matematike. :)
E stvarno je glupo napadati bilo koga, koncert je bio ludnica, mi svi koji smo bili smo sretni jer smo dali nešto love za pse, organizacija je bila super ,a Teatar se kao i uvijek pokazao kao dobar domaćin. i zašto neko ima potrebu srat po tome, stvarno ne razumijem...
vjeko_99

Ovo je stvarno bezobrazno, to nisu nikakve činjenice.
To nisu objektivni komentari...
Ti kao da želiš javnosti nametnuti loš glas o teatru...
Mini teatar je u potpunsoti surađivao s organizatorima.
A to znaju i sami organizatori. Pa dok oni ne kažu da je klub zatajio nešto. glupo je uopće raspravljati o tome...
A isprovociran lošim komentarima , uzeo sam digitron u ruke i izračunao cifru, organizatori su sve točno objavili. mislim da nekom trebaju instrukcije iz matematike. :)

ajd odi tamo u topic teatar - kreativni prijedlozi, tamo sam nacrtao o čem se radi pa tamo argumentiraj *
zla_tratinčica

-B-

pa ako ćeš sudjelovati i biti naglašivan kao takav u humanitarnoj akciji, valjda trebaš nešto i dati, jelte? svi bi mi bili humanitarni i zaradili milju eura, možda i 10 000 kuna.. xD

zar se nije mini teatar odrekao dio zarade od cuge u korist azila? dakle, dali su svoj dio, da ne spominjem o ustupanju prostora za samu svirku. a ti si nadrkan jel te nitko nije zvao da sviraš? bend ti je loš ili što, pa si dabl nadrkan?

nisi ni bio tamo, a radiš procjene koliko se potrošilo na šanku, vjerojatno znaš i tko je šta pio od tih 500 ljudi...
muvifrik

zla_tratinčica

-B-

zar se nije mini teatar odrekao dio zarade od cuge u korist azila? dakle, dali su svoj dio, da ne spominjem o ustupanju prostora za samu svirku. a ti si nadrkan jel te nitko nije zvao da sviraš? bend ti je loš ili što, pa si dabl nadrkan?

nisi ni bio tamo, a radiš procjene koliko se potrošilo na šanku, vjerojatno znaš i tko je šta pio od tih 500 ljudi...

koji moj bend? nemam bend za tvoju informaciju.. a kako znam kolko se popilo, pa vidio sam po slikama kakva je ekipa bila i ako je prodano 500tinjak karata, neki prosjek je 3 cuge po čovjeku, uvijek je tako, minimum, pogotovo kad je pank svirka, a na svirci nisam bio jer sam slavio rođendan tada i da još sviram sa bendom, vjeruj da bih svirao ako bih zamolio Fileta, a možda bi nas i sam zvao zbog dječurlije koje je uvijek bilo hrpa na svim našim svirkama. ak su nas zvali da sviramo na otvorenju tetra, zašto nebi i ovdje.

eto toliko..
ako si dobar sa krešom, onda ga pitaj koliko se popilo, a ne tu rekla kazala cca, ovo-ono, buraz lega bracika...

znači mini teatar se odrekao zarade od ulaznica, dali su dio od cuge, dali su prostor, po meni humanitaran potez. e sad što treba platiti zaštitare i tonca, mislim da to nije do teatra, nego do tih ljudi.

uglavnom, azil je dobio 17milja kuna više nego kad neki drugi organiziraju "humanitarne" koncerte
4.800 kuna sa šanka je stvarno više nego respektabilno, to može reći svako tko je ikad radio, pa makar ispomoć, na šanku.
Svaka čast organizatorima i izvođačima. Utrošite to mudro. Možda ne bi bilo loše riješiti se onog blata u Azilu?
koji moj bend? nemam bend za tvoju informaciju.. a kako znam kolko se popilo, pa vidio sam po slikama kakva je ekipa bila i ako je prodano 500tinjak karata, neki prosjek je 3 cuge po čovjeku, uvijek je tako, minimum, pogotovo kad je pank svirka, a na svirci nisam bio jer sam slavio rođendan tada i da još sviram sa bendom, vjeruj da bih svirao ako bih zamolio Fileta, a možda bi nas i sam zvao zbog dječurlije koje je uvijek bilo hrpa na svim našim svirkama. ak su nas zvali da sviramo na otvorenju tetra, zašto nebi i ovdje.

eto toliko..

čisto za info: nije prosjek tri cuge po čovjeku, ja sam popila samo jedno pivo. vjerujem da ni drugi nisu puno više,jer je upad bio 30 ćuna, a kasnije se još išlo van jer je subota. recesija, brate, nema se para...
seven-of-nine

čisto za info: nije prosjek tri cuge po čovjeku, ja sam popila samo jedno pivo. vjerujem da ni drugi nisu puno više.

ne brini, ima nas koji smo pili puno više i popravljali prosjek. :wink:

Re: Humanitarni koncert za Azil u Nemetinu - na račun udruge bit će uplaćeno preko 17 tisuća kuna

ja sam popio brdo, ali nijedno nisam platio. di sam ja onda u to prosjeku?
Bastro

4.800 kuna sa šanka je stvarno više nego respektabilno, to može reći svako tko je ikad radio, pa makar ispomoć, na šanku.
Svaka čast organizatorima i izvođačima. Utrošite to mudro. Možda ne bi bilo loše riješiti se onog blata u Azilu?

Eto bar je netko shvatio da šank nije bankomat i da se ne vrte novčanice od 500 eura ... Krivu predodžbu ljudi imaju, bude ljudi za šankom koji piju. i tak ispadne da se non stop toči nešto.

U što će se uložiti 17.202.12 kune prikupljenje na koncertu. Prilog OSTV:

vjeko_99

Bastro

Eto bar je netko shvatio da šank nije bankomat i da se ne vrte novčanice od 500 eura ... Krivu predodžbu ljudi imaju, bude ljudi za šankom koji piju. i tak ispadne da se non stop toči nešto.

pa onda očito "klinci u šarenim majicama" piju puno više nego ljudi od 30 godina xD (ovaj post nema veze sa koncertom nego apeliram na to da "nije" prosjek 3 cuge po osobi.) :D
Očito da piju. šta da ti kažem, ja radim za šankom i znam koliko se pije. jebiga , pozovi klince u šarenim majcama da nalete do kluba na cugu :)

Tagovi