exHOP3onja neb živio u jugi, evo isto takvo iskustvo ko rizla je bilo u mojoj obitelji ali u onom sistemu, moj otac nije mogao dobiti posao u prosvjeti (profesor tjelesnog) jer je završio gimnaziju u sjemeništu,
Ma, sve to nije mogao bas zbog gimbe u sjemenistu. Ma, uzas! Kakvi su to sve crveni vragovi bili koji su htjeli zatrti svako sjeme Hrvatstva [mozda su mislili da se to sjeme u sjemenistima prenosi izmedju koljena]!
Djed mi je zavrsio u corki godinu [ili dvije] dana jer se u njihovom selu (i u njegovoj kuci/stali) skrivao ustasa i, pokazat ce se kasnije, kukavicki druker
Mirko Kapulica. Dakle, prema svim "crvenofobnim" paranoicima, trebao bi to biti dovoljan zlocin da se iz te obitelji nitko nikada nigdje ne zaposli.
A opet, otac je dobio stipendiju za faks i kasnije posao [poslove] bez problema i bez da je ijednog dana bio clan Partije.
Naravno, najveci govnari koje je susreo u zivotu nisu bili ni "crveni", ni Srbi, ni Bosnjaci, vec upravo - pojedini pravovjerni Hrvati katolici.
Doista iznenadjujuce zvuce ove tvoje patnicke price o nedjeljnom odlasku na misu. U Osijeku je moja obitelj, kao i mnoge druge, odlazila na mise bez da su ih pljuvali, gadjali kamenjem, ili batinali u spaliru. Da sam bio stariji, jedina neugodnost koju bi mogli dozivjeti bi bilo moje ismijavanje.
Kuzim da se ponekad osobni neuspjesi trebaju racionalizirati, ali... nemojmo pretjerivati...