Svebor je napisao/la:
obuci onda i kilt pa da budeš u potpunosti prikladno obučena
Nemam kilt, nažalost...ali znam da su na nekim njihovim koncertima ljudi koji su imali na sebi kilt da su imali besple upad. St. Patrick's day...
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
jerry je napisao/la:
Onda isprika ako se netko uvrijedio...samo mi je bilo nejasno i malo frustrirajuće
P.S. nemam ja ništa ni protiv Belfasta, a ni ljudi koji ih slušaju, da slučajno netko krivo ne pomisli
Nitko se nije uvrijedio, barem ja nisam, hehe A inače tako zna biti da se zna točan datum nastupa nekog benda pa se onda ranije stavi u najavu, a onda kada se doda neki bend koji svira dan prije, onda se u biti ni ne skonta jer nema posebne najave i eto.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Stella1989 je napisao/la :
A inače tako zna biti da se zna točan datum nastupa nekog benda pa se onda ranije stavi u najavu, a onda kada se doda neki bend koji svira dan prije, onda se u biti ni ne skonta jer nema posebne najave i eto.
eto konstruktivne kritike iz koje Redakcija može izvući pouku...
kontam da se to može riješiti guranjem teksta na naslovnicu u aktualno vrijeme, kao što se i do sada manje ili više radilo, a vjerujem da će biti i nagradnih igara...
Svebor je napisao/la:
eto konstruktivne kritike iz koje Redakcija može izvući pouku...
kontam da se to može riješiti guranjem teksta na naslovnicu u aktualno vrijeme, kao što se i do sada manje ili više radilo, a vjerujem da će biti i nagradnih igara...
Pa da, većinom se to i radi koliko sam skontala, pa valjda će za tjedan dana opet stavit na naslovnicu da ''podsjete' ljude.
Dobila il' ne dobila kartu na nagradnoj igri za Belfast (ako je bude), svakako ideem!
Zna li netko u koliko sati počinje koncert BF-a, premda ne piše?
Stella1989 je napisao/la:
Zna li netko u koliko sati počinje koncert BF-a, premda ne piše?
Daj se strpi malo, ima još vremena. Vjerojatno oko deset.
Čuj...ima još samo 4-5 dana do koncerta, pa me zanima.
Stella1989 je napisao/la:
Čuj...ima još samo 4-5 dana do koncerta, pa me zanima.
Pa da, još bi mogla i zakasnit, ipak su to samo 4-5 dana
Pobogu, recite djevojci kad počinje konc, jer ovakvu eufroju već dugo nisam vidjela.
Aj baš mi je drago da se netko veseli Belfastu..
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni -
bubimirova lidija je napisao/la:
Pa da, još bi mogla i zakasnit, ipak su to samo 4-5 dana
Pobogu, recite djevojci kad počinje konc, jer ovakvu eufroju već dugo nisam vidjela.
Aj baš mi je drago da se netko veseli Belfastu..
Hehe Uvijek se Belfastu jako veselim. Kad planiram ići na koncert, voljela bih malo ranije i čuti kad počinje koncert, a ne dan prije.
pavijan je napisao/la:
napokon?! pa odsvirali su desetke koncerata već...
Kad su zadnji put bili kod nas? 16.5. ak se ne varam...
Svi govore: ''Jao, Belfast Food, sviraju previše kod nas...'', a ja baš ove godine nisam vidjela da su kod nas bili čak ni 2-3 puta...
Al boli me briga, bitno da dolazeeee!!
pa da su ove godine bili 2,3 puta bilo bi malo previše s tim da ova godina traje tek 27 dana