chagerA jesu se svi uskokodakali,, kao da je to nešto neobično. Pa ne bi ga izbacili da to nije sam htio, nije on toliko glup. Sve sam bliži uvjerenju da je ovo tzv. političko samoubojstvo izrežirano kao konac isto tzv. antikorupcijske kampanje koju je tobože povela Jadra. Isto tako sam uvjeren da je bolestan, garant sida i da je ovo pravi vjetar u leđa sadašnjoj Vladi, a vi naivci podržavajte Jadru koja je do jučer bila obična potrkuša, a danas spasiteljica od Sanadera. Pravi je spiner, to mu se mora priznati, uvijek je radio od prve do treće. Iskrena sućut pokojniku
mozda, ali mi se cini da bi za isfuravanje ovakvog spina trebalo nekoliko preduvjeta koje ni kod smradnadera ni kod kosorice ni kod ostatka hdz-ove vladajuce bande ne pronalazim: inteligenciju, suradnju, vise nego izvrsnu koordiniranost svih sudinika spina i posebno smradnaderovu spremnost da bude zrtveno janje kako bi na vlasti opstali drugi, a on sam bio popljuvan.
smradnader je egomanijak na trajnom ego-tripu, zaista ne mislim da bi on spremno podmetnuo ledja za hdz - nije hdz onaj koji ga hoce/moze zastititi od uskok-a, istraga i inog, nego pojedinci iz sjene s kojima je mutio i s kojima je zajednicki krao, a koji su i dalje siva eminencija iza vladajuce garniture (koje god boje ta garnitura bila) - imho smradnaderu je, sto se toga tice, potpuno svejedno tko je na vlasti.
a koliko je kosorica ovime pokupila simpatije glumpavih narodnih masa je isto upitno: sad im je mozda simpaticna, ali nece vise biti kada za koji mjesec ponovo krene smanjivati place (sto je vec i najavila da ce napraviti) te kada ljudi shvate da hrvatska i dalje grca u govnima, da nezaposlenost raste (a rast ce i dalje) i da kosorica, unatoc svim pokusajima da umije govnarsko lice hdz-a provodeci antikorupcijske istrage i kvazi "kaznjavajuci odgovorne" (mo's mislit sto su kaznjeni, jadni, s milijunima otpremnine i menadzerskim pozicijama u nekim drugim drzavnim firmama - ista se gamad samo rotira) zapravo zastupa istu politicku i drustvenu demagogiju koju slusamo od 1990. na ovamo i koja nas je dovela u sranje u kojem jesmo.