Autor |
Poruka |
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol:  Muško
|
Koliko ja znam ta spodoba nakon 15. može aktivirati saborski mandat, bio on u stranci ili ne, tako da... |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Da al mu MIP može taj imunitet i skinuti što je, barem kako ja mislim, samo pitanje vremena... |
|
|
|
|
 |
Chule
Ukupno postova: 200 Spol:  Muško
|
to mora Sabor izlasati pa neće baš biti samo pitanje vremena, što se mene tiče ovo je sve previše dobro ispalo po rejting HDZ-a da bi se moglo nazvati "spontanim događajem" a što HDZ ima veći rejting može se Sanadera lakše čuvati od zatvora  |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
jao si nama ako narod u jednom danu zaboravi proteklih 20 godina... jebo vas rejting, kakav rejting HDZ ima?!?! nikakav. fuj. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
A jesu se svi uskokodakali,, kao da je to nešto neobično. Pa ne bi ga izbacili da to nije sam htio, nije on toliko glup. Sve sam bliži uvjerenju da je ovo tzv. političko samoubojstvo izrežirano kao konac isto tzv. antikorupcijske kampanje koju je tobože povela Jadra. Isto tako sam uvjeren da je bolestan, garant sida i da je ovo pravi vjetar u leđa sadašnjoj Vladi, a vi naivci podržavajte Jadru koja je do jučer bila obična potrkuša, a danas spasiteljica od Sanadera. Pravi je spiner, to mu se mora priznati, uvijek je radio od prve do treće. Iskrena sućut pokojniku
|
mozda, ali mi se cini da bi za isfuravanje ovakvog spina trebalo nekoliko preduvjeta koje ni kod smradnadera ni kod kosorice ni kod ostatka hdz-ove vladajuce bande ne pronalazim: inteligenciju, suradnju, vise nego izvrsnu koordiniranost svih sudinika spina i posebno smradnaderovu spremnost da bude zrtveno janje kako bi na vlasti opstali drugi, a on sam bio popljuvan.
smradnader je egomanijak na trajnom ego-tripu, zaista ne mislim da bi on spremno podmetnuo ledja za hdz - nije hdz onaj koji ga hoce/moze zastititi od uskok-a, istraga i inog, nego pojedinci iz sjene s kojima je mutio i s kojima je zajednicki krao, a koji su i dalje siva eminencija iza vladajuce garniture (koje god boje ta garnitura bila) - imho smradnaderu je, sto se toga tice, potpuno svejedno tko je na vlasti.
a koliko je kosorica ovime pokupila simpatije glumpavih narodnih masa je isto upitno: sad im je mozda simpaticna, ali nece vise biti kada za koji mjesec ponovo krene smanjivati place (sto je vec i najavila da ce napraviti) te kada ljudi shvate da hrvatska i dalje grca u govnima, da nezaposlenost raste (a rast ce i dalje) i da kosorica, unatoc svim pokusajima da umije govnarsko lice hdz-a provodeci antikorupcijske istrage i kvazi "kaznjavajuci odgovorne" (mo's mislit sto su kaznjeni, jadni, s milijunima otpremnine i menadzerskim pozicijama u nekim drugim drzavnim firmama - ista se gamad samo rotira) zapravo zastupa istu politicku i drustvenu demagogiju koju slusamo od 1990. na ovamo i koja nas je dovela u sranje u kojem jesmo. |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ako prije toga ne zavrsi u pritvoru. Kosorica se sinoc, nakon cirkusa u HDZ-u, sastala s Karamarkom i Bajicem. Pretpostavljam da je tema bio Sanader...
Il' da ga hapse, il' da mu duvaju...
Sto se tice spina, prica mi sve manje drzi vodu. Ako ste malo bolje promatrali Sanadera i Kosoricu jucer i danas, mogli sve vidjeti da su oboje vrlo, vrlo, vrlo uznemireni. Kosorica je za vrijeme pressice presla prstom ispod nosa i onda dotakla kosu [znam, opis zvuci trivijalno i smijesno]. Jedva primjetna gestikulacija, ali mislim da puno govori. IMHO, suzdrzavanje bijesa.
Mislim da ce u sljedecim danima jedan od novinskih naslova biti: "Uhicen Ivo Sanader!" |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Gdje je Zoran Zoki Milanović!?
Kako je sada upražnjeno mjesto počasnog predsjednika HDZ-a ovim putem predlažem da to mjesto popuni Zoki Milanović. Svojim nesnalaženjem u politici, šutnjom i lošim potezima koji idu na ruku HDZ-a, zaslužio je da na ovom mjestu nasljedi Sanadera. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Tja, nece valjda prekidati skijanje radi tamo nekih politickih voleja koje mu nabacuje pomahnitali Sanader?!
Milanovic ne samo da je promasio ceo fudbal, vec je umjesto istrcavanja na teren ostao onanirati u svlacionici (fig.). |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
uistinu, ako je itko zaslužio počasno članstvo u hdz-u, to je zoki otkad je postao predsjednikom SDP-a i propustio apsolutno sve poteze koje bi ikoja, a negmoli najjača opozicijska stranka trebala odigrati! a nije da ih nije bilo, neki su se nudili na pladnju... kao i ovaj zadnji, uostalom... |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
a meni su se svi smijali kad sam navijo da picula pobijedi. eto im sad na  |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Promotrimo li malo bolje glavne aktere priče, Sanadera i Kosoricu, zaista je teško povjerovati da bi se tu moglo raditi o nekakvom namjernom spinu. No spin se dogodio slučajno, u nedjelju navečer, kada je vjerojatno Vladimir Šeks nazvao Kosoricu i objasnio joj da je ovo idealna prilika da se pokaže borcem protiv zla personificiranog u liku Ive Sanadera.
U Hrvatskoj se ionako glavne stvari na političkoj sceni dogode slučajno, jer bi za nekakvu ozbiljniju strategiju bilo potrebno i ozbiljno biračko tijelo, koje traži odgovornost, a ne bajke. Počela je izgleda nova bajka, ona o Jadranki Kosor. Umjesto odgovornosti osobe koja je skakutala za Sanaderom 8 godina, koja je stvorila preko 500.000 branitelja, u borbi protiv ekonomske krize radila redom potpuno pogrešne poteze (jer za ispravne nema ni znanja ni političke snage), izgleda da smo dobili bajku o Jadranki koja se obračunava sa korupcijom unutar vlastite stranke, i cijele države. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ovo su sve vrlo ambiciozni i visoki ciljevi, a za početak borbe protiv korupcije prvo treba figura koja neće zaustavljati istrage. Bez obzira na njenu prošlost, ona čini upravo to: ne stopira. A ova predstava bljutava Sanaderova sve mi više liči na dogovor, jer nije on toliko glup da javno isprovocira vlastito izbacivanje iz stranke bez nekog krupnog razloga. Ovaj čudni potez sasvim je nastavak onog još čudnijeg od prije 6 mjeseci. Osim toga, Šeks je sinoć u spominjao i mogućnost povratka, pa aktiviranja mandata u Saboru, pa Luka Bebić neće biti kažnjen, bla, bla... Zemlja čudnovatih kljunaša! |
|
|
|
|
 |
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
Sanader definitivno nije glup. To je dokazao nebrojeno puta. Ajte molim vas, pa ovo je najstarija fora, ako hoćeš biti glavni, moraš potući dotadašnjeg glavnog. To je logika. A poznavajući našu politiku i političare, ovo je namještaljka očigledno, jer akteri nisu u stanju otići na wc, a da od toga ne naprave nešto jestivo za gladan narod autoriteta u sivilu inteligencije. Ova operacija bi se mogla nazvati hara kiri, ali u stilu najvećeg iluzionista, jer se apsolutno ništa neće dogoditi. Na kraju krajeva, javnost se zabavlja, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
@chageru skoro pa se potpuno slažem s tobom,ovo su sve igre igrice za mulce poput nas.
a Ivo sigurno neće završiti na sudskoj klupi (osim kao svjedok) neg negdje u Jevropi na nekakvom diplomatskom mjestu il kao direktorčić u hrvatskom dijelu neke jake belosvetske firme... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
 |
|