Oxygene: Disko treš - Repriza nove godine

Osijek

Oxygene: Disko treš - Repriza nove godine

U petak 8. siječnja 2010. u klubu Oxygene održava se Disco trash party - repriza Nove godine.

Puno ljudi koji izlaze u Oxygene, za novu godinu su bili po privatnim partyjima, pa za sve njih, kao i za sve koji vole disko trešinu i cro-dance, radimo ovaj party - reprizu nove godine.

Na videozidu će se prikazivati treš crtani filmovi, i napraviti ćemo i odbrojavanje kao što je bilo na dočeku.

Glazbu pušta Treš K. koji je puštao i na novoj godini i očekuje vas party do jutra.

Početak u 21:00h, upad 10 kn, a za vas je na akciji osječko svijetlo i crno pivo po samo 8 kn.

Vidimo se u o2 na još jednom nezaboravnom partyu!
Dolazim
...koji su to treš crtani filmovi????

Re: Oxygene: Disko treš - Repriza nove godine

zla_tratinčica

U petak 8. siječnja 2010. u klubu Oxygene održava se Disco trash party - repriza Nove godine.

za doček u O2 i nije bila neka glazba..mogla je biti i bolja..od davida guette je bila SAMO 1 pjesma

anakonda

...koji su to treš crtani filmovi????

Vidio sam da je bio A JE TO na zidu vecinu veceri

Re: Oxygene: Disko treš - Repriza nove godine

lady-osijek

zla_tratinčica

za doček u O2 i nije bila neka glazba..mogla je biti i bolja..od davida guette je bila SAMO 1 pjesma

bilo je više stvari od guette, ali ne u verzijama kakve si ti vjerovatno čula.. to je bila glazba koje je i trebalo biti samo malo, primarni je bio disko treš i cro-dance, tako da..

ali bilo je pjesama koje su bile za male klince..tipa: "pojest cu sve kolacice..." ipak bili su na tom partyju decki i cure koji imaju više od 20god..pisalo je da ce puštat stvari od guette,moralesa.. a ono šipak..ja sam cula jednu od guette,a kasnije kada sam otišla (oko pola 3 )možda ih je još bilo,ne znam..ali do tada slabo..eto toliko..sorry morala sam reci :)
lady-osijek

ali bilo je pjesama koje su bile za male klince..tipa: "pojest cu sve kolacice..." ipak bili su na tom partyju decki i cure koji imaju više od 20god..pisalo je da ce puštat stvari od guette,moralesa.. a ono šipak..ja sam cula jednu od guette,a kasnije kada sam otišla (oko pola 3 )možda ih je još bilo,ne znam..ali do tada slabo..eto toliko..sorry morala sam reci :)

hahaha. dugo se nisam nasmijao ovako, pa 90 % večeri su i trebale biti pjesme kao "pojest ću sve kolačiće" i tako to, jel znaš što se pušta na disko treš partyjima u hrvatskoj??? xD

naravno da trebaš reći što ti se nije svidjelo ali nova godina je bila koncipirana tako da je većina trebala biti tih pjesama kako ti kažeš "za malu djecu".

:) =)
kao što sam rekla od guette i moralesa gotovo ništa..ali bitno da je bilo napisano :x
lady-osijek

kao što sam rekla od guette i moralesa gotovo ništa..ali bitno da je bilo napisano :x

a ja kažem da je bilo u toku večeri 7-8 stvari od guette i moralesa. (ja sam glazbu puštao)

:x
lady-osijek

ali bilo je pjesama koje su bile za male klince..tipa: "pojest cu sve kolacice..."

nemam pojma ni što se, ni koliko puštalo, jer nisam bila.
ali, imam 33 godine i otkidam na pjesme tipa "pojest ću sve kolačiće", kao i na cro-dance, ne zato jer mi se sviđa, nego jer je to bilo kad sam ja imala 16... :)
(zapravo, "kolačići" čak mislim i puno ranije...a liejeo se vratiti u najluđe godine :D

međutim, smatram da se organizator trebao držati onoga što je bilo najavljeno...što se puštalo - znaju oni koji su biili :)
MacaPapucharica

lady-osijek

ali bilo je pjesama koje su bile za male klince..tipa: "pojest cu sve kolacice..."

nemam pojma ni što se, ni koliko puštalo, jer nisam bila.
ali, imam 33 godine i otkidam na pjesme tipa "pojest ću sve kolačiće", kao i na cro-dance, ne zato jer mi se sviđa, nego jer je to bilo kad sam ja imala 16... :)
(zapravo, "kolačići" čak mislim i puno ranije...a liejeo se vratiti u najluđe godine :D

međutim, smatram da se organizator trebao držati onoga što je bilo najavljeno...što se puštalo - znaju oni koji su biili :)

ima ovdje najava i lijepo se vidi što je najavljivano kao primarna glazba, disko treš & cro-dance, a svega ostaloga je trebalo biti u malim količinama čisto da se razbije monotonija i bilo je toga, ali je Lady vjerovatno očekivala da će se cijelu večer puštati morales i guetta xD xD

e nebudu! xD

mislim da se debelo ispoštovalo to što je pisalo da će se puštati od glazbe. :) :)
MacaPapucharica

.što se puštalo - znaju oni koji su biili :)

Što se puštalo vjerojatno najbolje zna onaj tko je puštao ilitiga tratinčica, ko zna pod kakvim su utjecajima bili oni koji su bili pa nisu čuli :)
nake_rado

MacaPapucharica

.što se puštalo - znaju oni koji su biili :)

Što se puštalo vjerojatno najbolje zna onaj tko je puštao ilitiga tratinčica, ko zna pod kakvim su utjecajima bili oni koji su bili pa nisu čuli :)

:love: zlato dedino! xD

ne vjerujem ja da nije čula nego vjerovatno djevojka nije shvatila po najavi koje glazbe će biti koliko xD
al nije bilo guete i morajlesa kmeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D
ja mislim da su oni koji znaju O2 zadovoljni dočekom.. meni je bilo super.. :)
Jel jelte pivo 0.3?

Tagovi