Sretna nova 2010. godina!
[klik za gledanje video čestitke]
Sve najbolje u 2010. želi Vam ekipa portala Osijek031.com!
P.S. I, kako je bilo na dočeku? ;-)
Osijek

"> Tako da sam se ugodno iznenadila i preeedobro zabavila na dočeku! I onda kao šećer na kraju...prefini Jozin hambić, tako da je večer stvarno bila po mome ukusu i bilo mi je predobro!! MalishaNije bio zakljucan, na vratima ti je pisalo da je ulaz kroz dvoriste, s duge strane

Provokatorprvi dojam moj je , nikad više slavija, ne znam koji je kreten to organizirao jer nitko nigdje nije htjeo dati informacije tko to organizira, e pa ko god je organizirao poručujem mu da je teški kreten i debil i da više nikad vjerovatno neće imat toliko ljudi tamo, čak štoviše kontam da mu slijedće godine neće doći nitko nakon ovakvog debakla.. prvo mi se je digao tlak na ulazu gdje sam čekao 1h i 20min na kiši, alooo 1h i 20min na kiši !!! znači ušao unutra mokar do kože, na novu godinu , na doček mokar do kože, lako meni, ja sam muško, al koliko sam slušao bilo je hrap cura, koje su dale novce na frizure , uzalud, šminke razmazane i sve ostalo jer se čekalo na kiši, a to sve zato što su na ulazu redari, koji te pregledaju ko da si Osama bin Laden i ko da želiš ubit nekog i to pregledavaju ljude jednog po jednog... druga stvar, pustit u prodaju onoliki broj karata, onoliku ljudi u onom prostoru, pa bilo je trenutaka kada se okrenit nisi mogao od gužve, pretrpano, doslovce pretrpano, prava glodarija.. a vrhunac svega 5kn za ostavit jakne na novoj godini koju si platio 180kn, a neki 250kn i to još dodje nadobudna gospodja kojoj je pun kurac života i ne da da se dvje jakne stave na jednu vješalicu... tako da tko god je organizirao to u slaviji, poručujem mu da je jebeni lopov i prevarant i glodar smrdljivi te mu jebem sve po spisku... 180 kn sam bacio u vjetar, što u današnje vrijeme nije malo, govno jedno lopovsko !