Lažni donator - Live!
Društvo, politika
Re: Lažni donator - Live!
Madcaptinhehehe...a barem nije ništa maznio iz kasice. Poznajem lika, to je Zdravko Vukić - HDSSB - Našice.
i ja kažem - mogao je još i uzeti koju šušku
Uvaženi profesor Bosanac je u pravu, nije primjereno da profesor posuđuje novac studentu...
Budući da je Vukićeva senilnost očita možda bi bilo dobro umiroviti ga jer čovjek je ipak toliko toga dao zajednici…
Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije.

OsječaninNaime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.
Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije.
Ček malo, jel on misli da smo mi slijepi ili što? A i hebo ja njega i tih 10kn koje je "ubacio". Zamislite, čak 10kn!!
Usput rečeno, imao sam priliku upoznati tog Vukića - lik je najobičniji ljigavac.
Osječanin
Naime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.
Kao štene kad se uvali u svoju kakicu pa još jače smrdi. Po drugi put nas pokušava prevariti da je dao, kakve veze ima koja te kamera snimila, dali to opravdava?
centuriona sta ako je stvarno dao?
Dao je 9 870 kn, kažem vam ja Vukić je reinkarnacija Houdinija...
...onda ti valjd jedini vjeruješ u to....
...ah, Bože dragi - pa zar ne vidiš kakve političare imamo????...što ne baciš barem jednu peglu?????
Donacija političara :)
anakonda
...onda ti valjd jedini vjeruješ u to.......dobro je Pegy rekla, šta se onda bar nije maknio od te škrabice, nego je ovako samo napravio zadnjeg idiJota od sebe....ah, da - možda je išao po onoj da je i loša reklama bolja od nikakve....
...ah, Bože dragi - pa zar ne vidiš kakve političare imamo????...što ne baciš barem jednu peglu?????
ja kazem da ne treba napadati ovako javno nekog i izvrgnut ga ruglu ako niste 100% sigurni u to. pa ovo je ultimativna sramota od njega sad napravljena a niste sigurni jer dao ili ne. NE branim ga ja sada ali i meni se jednom dogodilo da sam zaboravio pederusu na slican skup i nisam imao nista osim par zutih gvozdenjaka i isto sam tako dao. bilo me je stid ali nisam se mogao bolje snaci i u tom trenu posuditi vise. Nij uopce bitno tko je taj covjek sada tu nego napadanej bez 100% sigurnosti. Ne ulazim ni u to kakav je on inace.
centurionanakonda
...onda ti valjd jedini vjeruješ u to.......dobro je Pegy rekla, šta se onda bar nije maknio od te škrabice, nego je ovako samo napravio zadnjeg idiJota od sebe....ah, da - možda je išao po onoj da je i loša reklama bolja od nikakve....
ja kazem da ne treba napadati ovako javno nekog i izvrgnut ga ruglu ako niste 100% sigurni u to. pa ovo je ultimativna sramota od njega sad napravljena a niste sigurni jer dao ili ne. NE branim ga ja sada ali i meni se jednom dogodilo da sam zaboravio pederusu na slican skup i nisam imao nista osim par zutih gvozdenjaka i isto sam tako dao. bilo me je stid ali nisam se mogao bolje snaci i u tom trenu posuditi vise. Nij uopce bitno tko je taj covjek sada tu nego napadanej bez 100% sigurnosti. Ne ulazim ni u to kakav je on inace.
On je inače jedan od najkvalitetnijih kadrova koje je Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina, što je dokazao brojnim uspjesim tijekom školovanja, a to iz dana u dan potvrđuje i na svom radnom mjestu kao i u rodnom gradu.
Ja se slažem s tobom i 100% sam siguran da je ubacio nešto.
Ovi ovdje što se naslađuju njega zapravo mrze jer je on mlad, lijep i uspješan, a oni nisu...
toma_os
Ovi ovdje što se naslađuju njega zapravo mrze jer je on mlad, lijep i uspješan, a oni nisu...
Tako je! A da samo vidiš kakvu divojku plavojku ima taj Vukić... on je lola i po!
toma_os
On je inače jedan od najkvalitetnijih kadrova koje je Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina, što je dokazao brojnim uspjesim tijekom školovanja, a to iz dana u dan potvrđuje i na svom radnom mjestu kao i u rodnom gradu.
aaahahahahahaha hahahahaha najkvalitetnijih kadrova što ja Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina jaaaoooo hahahahahaha......ajde Glavaševe guzne i podguzne životinjice, priznajte da vam prijete, naterali su vas ovo pišete jel da? jer ako nisu..... jaooo ahahahahaha!!! pa slika govori 1000 rjeci ej.....o cemu vi pricate???
Uma
toma_os
aaahahahahahaha hahahahaha najkvalitetnijih kadrova što ja Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina jaaaoooo hahahahahaha......ajde Glavaševe guzne i podguzne životinjice, priznajte da vam prijete, naterali su vas ovo pišete jel da? jer ako nisu..... jaooo ahahahahaha!!! pa slika govori 1000 rjeci ej.....o cemu vi pricate???
Please, do not feed the trolls!
U svakom slučaju, korisnici pučke kuhinje mogu biti presretni jer nije izvukao ništa iz kutije (ako nije...) - obzirom na ekipu dokazanu u mađioničarskim trikovima kad treba uzeti!
rizlaJe , vjerujem da je jedan od najkvalitetnijih i uklapa se u one kakve sada imamao.
Evo ja se ovim putem ispričavam tom Vukiću što sam ga ovdje napao zbog, očito pristrane, snimke Osječke televizije.
PEGYDa, razvukli smo tipa bez veze, samo zato što su političari uopćeno na lošem glasu pa smo odmah pomislili da je istina ono što smo vidjeli na snimci.Ja ne bih preživjela da mene tako netko lažno napadne i to javno i zato mi je žao što sam nasjela i upala u neke međustranačke ratove.
da, zaista je nezgodno biti tako neosnovano napadnut ...
ali, zaboravimo sad to ... ajmo ga napadati jer je dao samo 10 kn
samo neznam koja je razlika između toga jel dao ništa ili je dao 10 kuna. ako je već "zaboravio novčanik" nije se uopće trebao blamirat
...a sada: jadno je i bijedno što je jedan političar u stanju dati/posuditi samo deset kuna za pučku kuhinju, dok se on jadan i bijedan sigurno dobro najeo prasetine i kolača za Božić.....
još malo kad se netko posere u vlastiti wc susjed će ga tužiti jer govno putuje kanalizacijskom cijevi ispred njegove kuće.
da je baja otišao bi u pučku kuhinju i dao kintu i pokrio se ušima i šutio.
kak znas da nije otisao u pucku kuhinju ili neku slicnu ustanovu bez medija jer mu je bio bed sto nije imao novcanik ?
No, to me i ne čudi, jer zadrti Hsls-ovac koji svoje ideale mjenja za Glavaševe i onako nije mudar, već samo spreman za prodaju. I to za nešto više od vrijednosti njegove "donacije".