treba mi print na 2 majice, ali da nije onaj "super kvalitetni print" koji se odljepi istu vecer
pomozite
hvalaa
Forum

nake_rado
E sad kad dečko kaže ˝baš takvu sam dobio prije par mjeseci˝![]()
marra*ee stella i ja zelim sebi i decku printat nes
hvala ti na informacijama,puno si mi pomogla!
![]()
to je ista cijena ako je sareno i ak je crni print, ili?![]()
i jel ti dugo traje taj print,nije se unistio od pranja?
marra*
hvala ti punooo ,spasila si me))
Stella1989
Evo ovako, ja sam prije nekoliko mjeseci dečku i sebi isprintala nešto fora na majicu. Tražila sam po gradu gdje je to moguće i tako sam naišla na onu fotokopiraonu u Ulici Republike, prekoputa gdje se prije Alstromeria nalazila, tj. blizu Supersporta.
Zove se HIG, a to je u sklopu Skriptinih poslovnica. Adresa je Hrvatske Republike 11, a radno vrijeme pon-pet 07.30 - 20.00 i subota 08.00 - 13.00. Dolje pogledaj sliku, pa vjerujem da ćeš odmah znati o kojoj je fotokopiraoni riječ![]()
Za print moraš donijeti bijelu majicu (ne tamniju, valjda na tamnijoj print ne bude dobar), doneseš im isprintano ili na USB sticku ono što želiš printati, a cijene se kreću ovako: print A4 - 20 kn, print A3 - 30 kn. To su cijene za samo jednu stranu majice, a ako hoćeš print s obje strane, onda je duplo.
Nadam se da sam ti pomogla![]()
Pozz
amelie_poulain
Čovječe, koja temeljitost i detaljnost. Vjerujem da ni ljudovi u Higu ne bi to bolje objasnili.Sad znam koga ću pitati za pomoć u ovakvim i sličnim situacijama ako mi ikad zatreba.
![]()
Frost
ma de, pričate nebuloze
ja sam u higu printao na crvenu majicu... PRIJE 5 GODINA. Print je još uvijek stabilan i čist i nikakvih problema na njemu.
Stella1989Jesi ti bio baš u onom HIG-u na slici ili u onoj radnji pored?
Frost
ako na radnji piše HIG, onda je valjda bio HIG.
možda jesam smotan, ali nisam baš (toliko) glup
marra*
aaa stella, zlatna si,puno ti hvalaaa)
Frost
kak su već napisali... ne bi trebalo imat veze koje boje je majica.
osim ako rade bojenje.
a ne tisak![]()
Dario-ETFIma li u OSu tiskaonica u donjem gradu, jugu. Htio bih si otići otisnuti na majicu nešta
Necrowww.fantastikus.net
Ovdje imate puno majica,svakakvih,stizu za 2,3 dana od narudzbe i nisu skupe.A ako zelite posebno neku majicu posaljite mail adminu/graficaru koji drzi stranicu. ^^
kljaja1998
:"> Jel zna neko di u Osijeku po mogućnosti u Retfali ima ono di se može stampat na majicu