Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
ako na radnji piše HIG, onda je valjda bio HIG.
možda jesam smotan, ali nisam baš (toliko) glup |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
marra*
Ukupno postova: 9 Spol:  Žensko
|
aaa stella, zlatna si,puno ti hvalaaa  ) |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Pitam jer je meni lik kad sam nedavno printala na majice, baš rekao da moram donijeti bijelu majicu. Ne znam kako je bilo prije, ali ovo su svježe informacije.
Nema na čemu, marra*.  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
kak su već napisali... ne bi trebalo imat veze koje boje je majica.
osim ako rade bojenje.
a ne tisak  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Stella1989
|
U Foto Kopi Faksu printaju na svijetle i tamne majice, a u HIG-u, kao što sam već napisala, na svijetle... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol:  Muško
|
|
|
 |
marra*
Ukupno postova: 9 Spol:  Žensko
|
aaa predobrih ima na ovoj stranici  |
|
|
|
|
 |
noname Ukupno postova: 204 Spol:  Nebitno
|
Zar nije u pothodniku nedavno otvorena trgovina za print na majice koliko znam nalazi se na ulazu/izlazu u Namu nasuprot Warehouse-a
Pogledajte tamo |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Zna li netko gdje u Osijeku printaju na majice, ali da taj print izgleda kao naljepnica, a ne kao da se slika upila u majicu? Nisam sigurna da li je to termotisak...ugl, ako netko zna nek' slobodno napiše gdje je moguće prronaći takav print i za koliko para (A3, A4)? |
|
|
|
 |
Dario-ETF Ukupno postova: 29 Spol:  Nebitno
|
Ima li u OSu tiskaonica u donjem gradu, jugu. Htio bih si otići otisnuti na majicu nešta |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ima li u OSu tiskaonica u donjem gradu, jugu. Htio bih si otići otisnuti na majicu nešta
|
To možeš napraviti u skoro bilo kojoj (boljoj) kopiraoni.
Pretpostavljam da ti je ova tema promakla: Print na majicu?
Btw, Boje kruga nalaze se u Ulici Hrvatske republike. Na njihovoj stranici možeš pronaći mail i br. mobitela, pa ih tim putem kontaktiraj jer su izgeda zatvoreni. Bar su bili prije 2 tjedna kad sam ja trebala print, pa mi je u kopiraoni pored jedan dečko dao kontakt broj i dobila sam predobro otiskanu majicu!  Pokušala sam dobiti neke informacije na forumu o termotisku (pogledaj moj prethodni post, iznad tvojeg), ali bezuspješno - pa sam sama krenula u potragu i Boje kruga su bile moj izbor.
EDIT: Moderator ti je spojio temu s ovom jer je već prije otvorena tema u vezi printa na majicu. |
|
|
|
 |
Dario-ETF Ukupno postova: 29 Spol:  Nebitno
|
hvala na odgovoru i sorry što nisam potražio temu prije nego sam postao |
|
|
|
|
 |
PeroOS Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
www.fantastikus.net
Ovdje imate puno majica,svakakvih,stizu za 2,3 dana od narudzbe i nisu skupe.A ako zelite posebno neku majicu posaljite mail adminu/graficaru koji drzi stranicu. ^^
|
Majice su katastrofa, kao i njihova poslovnost. užas jedan od "firme" |
|
|
|
|
 |
kljaja1998 Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek,Retfala Spol:  Muško
|
 Jel zna neko di u Osijeku po mogućnosti u Retfali ima ono di se može stampat na majicu  |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ne znam za retfalu, ali preporučujem Skriptu u Ulici Republike....... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
 |
|