justice
E od kada su Jones,Icke i ostatak tih teoretičara ovak šta pričali,al ne on su potpune budaletine koje pričaju gluposti,tako barem misli dio populacije na ovom forumu.
Osjećam se prozvanim, pa ću reći ovo: Jones, Icke i slični likovi NISU budale. Budale su ljudi koji će Ickeu i njemu sličnima platiti 320 kn za predavanje (bilo ove godine u SC-u u zg-u) o, hm, tisućljetnoj uroti reptila iz niže 4. dimenzije protiv ljudskog roda.
S druge je strane Alex Jones, i ja sam zadnji očekivao da bi Icke (sa svojom spikom o ljubavi, cvijeću i toleranciji) sa ovim čovjekom bio (i dalje je), ono, lega...
Jones je, inače, lik koji ima naizgled ok spiku; ono što meni tu smrdi jest činjenica da ta spika pokušava zapravo osvojiti (i to radi uspješno) srca američkih rednecka (ili, kako bi oni to rekli - pravih amerikanaca) svojim propagiranjem prava na nošenje oružja (puluautomatsko ili automatsko, who cares?), osporavanjem prava i zakona am. federalne vlasti itd. Takve teorije zavjera u 'plahim' amerikancima bude želju za kupovinom više oružja i bolju organizaciju odreda za 'zaštitu' vlastitih sloboda (tzv. 'militia') od prijetnje koju im predstavljaju meksikanci, portorikanci, crnci, europljani, kanađani, balkanci, albanci, rusi, indijci, kinezi, vijetnamci, afganistanci, iračani... I, naravno, njihova vlastita vlada. I vi mislite da su hrvati u kurcu?
No, dosta o tome, otišao sam off...
RFID chip (barem ovaj prikazan u reklami) je vrlo primitivna stvar. Velik je. Potreban je kirurški zahvat (barem u ovoj reklami) za implataciju istoga. Ljudi nisu sigurni hoće li uopće zadržati GPS standard ili će se prijeći na nešto bolje/preciznije/jeftinije.
Inače, metoda lociranja ljudi već postoji dugo i zove se GSM triangulacija; uz malu pomoć vašeg mobitela, naravno. Al' ajde vi ne nosite mobitele...
Jednoga dana kada predamo svu vlast (tj. birokraciju, pravosuđe i sl., jer je politika krajnje neučinkovita) umjetnoj inteligenciji, a ja se iskreno nadam da će to biti što prije - drage ću se volje čipirati.
Rado ću dati stroju da upravlja mojim životom, puno prije nego ljudima, to je bottomline svega.