Odvratni avatari
Upravo mi je takav onaj lik što si reže oko-gaap!
Osijek031.com rubrike
PEGY
Može li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
Stella1989
De nemoj biti mimoza...što te boli briga tko ima kakav avatar...nije tu da ga ti gledaš/da te plaši, nego jer se nekome tko ga je stavio - sviđa ili mu je zanimljiv...

PEGY
Može li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
PEGY
nake_rado
Odlična je slika, i ono prije što je bilo ako se ne varam s injekcijom u jeziku.
Meni je recimo nick registrirani korisnik odvratan pa nisam otvorio temu o tom.
bazooka_joe
Evo, ja sam se usuglasio sa zahtjevom i promijenio avatar...![]()
bazooka_joeEvo, ja sam se usuglasio sa zahtjevom i promijenio avatar...

bazooka_joeEvo, ja sam se usuglasio sa zahtjevom i promijenio avatar...
">nake_radoOdlična je slika, i ono prije što je bilo ako se ne varam s injekcijom u jeziku.
Meni je recimo nick registrirani korisnik odvratan pa nisam otvorio temu o tom.
PEGYMože li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
gaap
PEGYMože li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
oko moje lijepo, gadan ti je moj avatar, ha? izreži si oči žiletima pa ga više nećeš moći vidjeti.

Mladjoopet sezona somova a? pecanje malo, stara drava ovo ono
gaap
oko moje lijepo, gadan ti je moj avatar, ha? izreži si oči žiletima pa ga više nećeš moći vidjeti.
">