Raznošenje letaka

Društvo, politika

Raznošenje letaka

Zanima me da li je netko već raznosio letke trgovačkih centara, točnije Kauflanda i sličnih? Ako nije, ima li netko da zna koliko se plaćaju dostavljači letaka, koliko se letaka dijeli, kako ide isplata..?

Pišite, dijelite informacije... :)

Thanks!
U Kauflandu je mislim 0,15 lipa po letku. A sumnjam da je i drugdje puno drugačije. Ostalo ne znam.
a kak se može doć do tog poslića?
Kodrann

Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.

A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš...
Stella1989

Kodrann

Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.

A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš...

ćelije i silaš :lol:
znači piši kući propalo...
@Kodrann...tako nešto, osim ako ne živiš blizu...

Ajmo ostali, pišite znate li što o ovoj temi, vaša iskustva...
:D
Ne isplati se definitivno. Godinama sam dijelio letke, a nekada davno čak i za Kaufland. Što se tiče Kauflanda isplata je redovita, bude uvijek između 10.-15. u mjesecu. Plaća po letku iznosi oko 12-15 lipa brutto ovisno o rajonu, mada to apsolutno ništa ne znači jer oni plaćaju "od oka" pa tako su barem meni često bile oscilacije i do 30% plaće, a uvijek sam imao istu količinu za dijelit.
Ćelije imaju ca. 50-60 kuća, a Silaš je nešto veći, i recimo da sve skupa ima 400 kuća, za to treba u početku min. 2 sata da se sve obiđe ( neznam točno koliko su ta sela dugačka i široka, ali to jako utječe na količinu vremena nošenja). Problem je što mjesta nisu baš blizu Osijeka, pa tu treba uračunati i gorivo.
Kreće zima i jako dobro znam što znači po kiši, snjegu, ledu i vjetru 2 sata hodati.
Kaufland nije letak, već j... novine, uz koje često dođu i još jedne koje je potrebno umetnuti, i to na 400 kom ( 2 paketa) oduzme oko 30-45 min. Stoga smatram da je bolje dijeliti obične letke (samo 1 list) za 10 lipa/kom, nego Kaufland.
Ja iskreno ne bih pristao na tu relaciju ni za 50 lipa/kom, jer novine nisu baš prelagane, nezgodne su za nosit itd....
Shadow Striker

Stoga smatram da je bolje dijeliti obične letke (samo 1 list) za 10 lipa/kom, nego Kaufland.

Evo ja tražim takav posao da si malo popravim krvnu sliku...zna li tko gdje traže raznosače ?
Ja sam radila za neku navodno humanitarnu udrugu, raznosiš letke 0,06 lipa po letku,ali se ne ispalti,ako hoces Stella dat cu ti broj..
Ajde kad smo već kod ove teme, jel netko zna gdje bi se to trebalo javiti??? po mogućnosti osijek i okolica, a ne silaš i ćelije :) :)
Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu..
tonka_21

Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu..

A jel poslodavac provjerava jesi li ti dostavio te letke ili jednostavno možeš doći do prvog kontejnera (za papir naravno) i baciti cijeli bunt letaka u njega, a reći da si sve podijelio? :D :D
Provjeravaju, zovu ljude i ispituju jesu dobili, isplata je tek nakon 1-2mjeseca,tek kad se obavi provjera.
Brick Top

tonka_21

A jel poslodavac provjerava jesi li ti dostavio te letke ili jednostavno možeš doći do prvog kontejnera (za papir naravno) i baciti cijeli bunt letaka u njega, a reći da si sve podijelio? :D :D

Ma daj ti vamo broj računa, pa ćemo ti uplaćivat svaki mjesec, a ti lezi.
I da ako ti uopce isplate jer mom frendu nisu ni isplaitili zadnje što je obavio..nekih 200kn..
josephine01

Ma daj ti vamo broj računa, pa ćemo ti uplaćivat svaki mjesec, a ti lezi.

Može slobodno, javi mi se na PM oko detalja. :roll:
tonka_21

Provjeravaju, zovu ljude i ispituju jesu dobili, isplata je tek nakon 1-2mjeseca,tek kad se obavi provjera.

Da, provjeravaju, često zovu iz npr Kauflanda i pitaju dobijamo li njihove reklame. Tako da teorija o bacanju letaka u prvi kontejner ne prolazi. :lol:
kod mene u zgradi stave letke u svaki sandučić i još na stepenicama ostave bunt letaka :D
Moja jedna kćerka godinama već dijeli letke za Kaufland, sada plaćaju po kilaži, trenutno dijeli jednom tjedno, oko 1500 letaka, dobije do 450 kn, a druga je dijelila za humanitarnu udrugu uplatnice za pomoć i uredno dobila plaćeno za mjesec dana 400 kn.
tonka_21

Provjeravaju, zovu ljude i ispituju jesu dobili svi

Re: Raznošenje letaka

ja to kao nešto radim, ali iznosi nisu ni priblizno veliki.... a nahodaš se kao stoka... i ne plaćaju najredovnije... ali moja parola je bolje išta nego ništa!!! :roll:

istina, možda Kaufland to radi bolje

enivej, ja sam našla na moj-posao web stranici, poslala CV i eto me

dajte neko kontakt gdje se može javiti za raznošenje lateka

Pozdrav,

trebaju mi Kauflandove novine 2010 i 2011 ,i katalozi Plodine 2010 2011 , + KTC isto 2010 ako ima neko- po jedan od svakog ,molim vas da mi se javi na medialink.croatia @ gmail.com.
ne trazim besplatno.i treba mi neko ko ce sakupljati te novine i odsad.
da li znate smiju li maloljetni raditi takav posao, tj. hoće li Kaufland ili neka druga tvrtka dati učeniku 2. razreda srednje da raznosi letke??
ne mozes,ti jos idi u skolu!

Tagovi