Zanima me da li je netko već raznosio letke trgovačkih centara, točnije Kauflanda i sličnih? Ako nije, ima li netko da zna koliko se plaćaju dostavljači letaka, koliko se letaka dijeli, kako ide isplata..?
Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.
A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš...
Imaš u Kaufladnovom letku da traže dostavljače za Ćelije i Silaš...pa ispuniš taj neki kao upitnik s podatcima i odneseš im.
A te dvije selendre ako ukupno imaju 400 kuća...onda ja živim na Grenlandu...ubiješ se za svega 60 kn...po zimi i još potrošiš više goriva i vremena nego što zaradiš...
Ne isplati se definitivno. Godinama sam dijelio letke, a nekada davno čak i za Kaufland. Što se tiče Kauflanda isplata je redovita, bude uvijek između 10.-15. u mjesecu. Plaća po letku iznosi oko 12-15 lipa brutto ovisno o rajonu, mada to apsolutno ništa ne znači jer oni plaćaju "od oka" pa tako su barem meni često bile oscilacije i do 30% plaće, a uvijek sam imao istu količinu za dijelit.
Ćelije imaju ca. 50-60 kuća, a Silaš je nešto veći, i recimo da sve skupa ima 400 kuća, za to treba u početku min. 2 sata da se sve obiđe ( neznam točno koliko su ta sela dugačka i široka, ali to jako utječe na količinu vremena nošenja). Problem je što mjesta nisu baš blizu Osijeka, pa tu treba uračunati i gorivo.
Kreće zima i jako dobro znam što znači po kiši, snjegu, ledu i vjetru 2 sata hodati.
Kaufland nije letak, već j... novine, uz koje često dođu i još jedne koje je potrebno umetnuti, i to na 400 kom ( 2 paketa) oduzme oko 30-45 min. Stoga smatram da je bolje dijeliti obične letke (samo 1 list) za 10 lipa/kom, nego Kaufland.
Ja iskreno ne bih pristao na tu relaciju ni za 50 lipa/kom, jer novine nisu baš prelagane, nezgodne su za nosit itd....
Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu..
A jel poslodavac provjerava jesi li ti dostavio te letke ili jednostavno možeš doći do prvog kontejnera (za papir naravno) i baciti cijeli bunt letaka u njega, a reći da si sve podijelio?
Ja znam samo za te humanitarne letke ali kazem ti 0,06 lipa je po letku,pa si ti izracunaj zaradu..
A jel poslodavac provjerava jesi li ti dostavio te letke ili jednostavno možeš doći do prvog kontejnera (za papir naravno) i baciti cijeli bunt letaka u njega, a reći da si sve podijelio?
Ma daj ti vamo broj računa, pa ćemo ti uplaćivat svaki mjesec, a ti lezi.
Moja jedna kćerka godinama već dijeli letke za Kaufland, sada plaćaju po kilaži, trenutno dijeli jednom tjedno, oko 1500 letaka, dobije do 450 kn, a druga je dijelila za humanitarnu udrugu uplatnice za pomoć i uredno dobila plaćeno za mjesec dana 400 kn.
tonka_21
Provjeravaju, zovu ljude i ispituju jesu dobili svi
ja to kao nešto radim, ali iznosi nisu ni priblizno veliki.... a nahodaš se kao stoka... i ne plaćaju najredovnije... ali moja parola je bolje išta nego ništa!!!
istina, možda Kaufland to radi bolje
enivej, ja sam našla na moj-posao web stranici, poslala CV i eto me
trebaju mi Kauflandove novine 2010 i 2011 ,i katalozi Plodine 2010 2011 , + KTC isto 2010 ako ima neko- po jedan od svakog ,molim vas da mi se javi na medialink.croatia @ gmail.com.
ne trazim besplatno.i treba mi neko ko ce sakupljati te novine i odsad.