Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
kad bi znali uputit koji točan centaršut, pa di bi nam bio kraj ?
|
a čuj, ni to nije bilo tako loše. prvi gol je pao nakon ubacivanja iz kornera, drugi također nakon dugačke lopte. ibriks i knežević imaju odlične centaršuteve, jedino đikića malo jebu  al dobro, on svaku tekmu defenzivno odradi bez greške |
|
|
 |
kirbajac Ukupno postova: 78 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
statistika ubačaja 2/10  |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Eto, jučer smo se lijepo osramotili protiv istog protivnika. Mislim da je za hvalospjeve trebalo pričekati kompletan kraj polusezone, jer naslov ovog teksta više nema vjerodostojnost.
Pobijedili smo Šibenik 3:0 u utakmici koja je bila puno manje značajna za nas od ove jučerašnje gdje su oni igrali bez pola momčadi. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
Mladjo
|
Eto, jučer smo se lijepo osramotili protiv istog protivnika. Mislim da je za hvalospjeve trebalo pričekati kompletan kraj polusezone, jer naslov ovog teksta više nema vjerodostojnost.
Pobijedili smo Šibenik 3:0 u utakmici koja je bila puno manje značajna za nas od ove jučerašnje gdje su oni igrali bez pola momčadi.
|
sad dal je važnija o tome bi se dalo raspravljati. iako kup pruža solidne mogućnosti plasmana u europsku ligu s druge se strane radi o glupom natjecanju koje znaš da neće osvojiti (jer ako se već dinamo posklizne hajduk će ga morat osvojiti) a s druge strane momčad se dodatno troši. kad bi znao da bi ušli u finale da smo dobili šibenik, bilo bi mi jako žao. ovako se ne uzbuđujem previše jer ajd mi recite kad su dinamo i hajduk izvučeni međusobno u polufinalu. ja mislim nikad. a ždrijeb nije dirigiran. komedija nad komedijama. mora da ona poštenjačina sinovčić izvlači kuglice svake godine  |
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
mi smo odigrali pola utakmice s igračem manje..i tad su pala 3 od 4 gola..stoga ne pričajte pizdarije.. to su sve mladi dečki kojima još treba iskustav..iovako..kup je dinamov..kao uvijek..to im je osiguranje... mi se trebamo koncentrirat na prvenstvo pa šta bude |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
mi smo odigrali pola utakmice s igračem manje..i tad su pala 3 od 4 gola..stoga ne pričajte pizdarije.. to su sve mladi dečki kojima još treba iskustav..iovako..kup je dinamov..kao uvijek..to im je osiguranje... mi se trebamo koncentrirat na prvenstvo pa šta bude
|
Pa prijatelju moj i prvenstvo je dinamovo, hoćemo li mi biti četvrti ili peti također je manje važno. I da se probijemo u neko pretkolo lige Europe, ispali bi od tamo nekih Ciprana ili Albanaca. Ne znam zašto se omalovažava važnost kupa, pa tu smo najlakše mogli u tu Europu. Da smo se kojim slučajem dokopali finala s dinamom išli bi direktno u ligu Europe. No dobro, šta je tu je, Šibenik ide zasluženo dalje, nama ostaje prvenstvo... |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
zašto bi mi bili 4. ili 5. ?? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Mladjo
|
mi smo odigrali pola utakmice s igračem manje..i tad su pala 3 od 4 gola..stoga ne pričajte pizdarije.. to su sve mladi dečki kojima još treba iskustav..iovako..kup je dinamov..kao uvijek..to im je osiguranje... mi se trebamo koncentrirat na prvenstvo pa šta bude
|
Pa prijatelju moj i prvenstvo je dinamovo, hoćemo li mi biti četvrti ili peti također je manje važno. I da se probijemo u neko pretkolo lige Europe, ispali bi od tamo nekih Ciprana ili Albanaca. Ne znam zašto se omalovažava važnost kupa, pa tu smo najlakše mogli u tu Europu. Da smo se kojim slučajem dokopali finala s dinamom išli bi direktno u ligu Europe. No dobro, šta je tu je, Šibenik ide zasluženo dalje, nama ostaje prvenstvo...
|
ne bi išli direktno u ligu uefe nego u 3. pretkolo umjesto u drugo. wow big deal, možda je bolje kad bi bili recimo 2 ili 3 u prvenstvu pa išli u to drugo pretkolo jer bi nam pobjeda nad nekih jazavcima iz lihtenštajna donijela neke pare. ovako ideš u treće pretkolo i ispadneš odma od nekih bugara i od para i koeficijenta nisi vidio ništa |
|
|
 |
 |
|