Najljepša i navjeća fontana (Dubai)

Forum

like
vidi, rade sve mlaznice ...

nije kao nasa spektakularna fontana na kojoj vec mjesecima ne radi jedan cijeli krug mlaznica :evil:
vodeni vatromet.. prekrasno....
Jebeno...
Kad znanstvenici trose stotine milijuna na traganje za vodom na mjesecu - onda je to bacanje para, a kad arap plati indijcima (ili kome vec) da mu sagrade fontanu,onda je prekrasno.
Cudno...
bazooka_joe

Kad znanstvenici trose stotine milijuna na traganje za vodom na mjesecu - onda je to bacanje para, a kad arap plati indijcima (ili kome vec) da mu sagrade fontanu,onda je prekrasno.
Cudno...

Tebi fontana nije lijepa?
josephine01

bazooka_joe

Cudno...

Ne
bazooka_joe

josephine01

bazooka_joe

Cudno...

Ne

Onda ok.
bazooka_joe

Cudno...

pa šta te to čudi, znaš da su Arapi spremni na sve i svašta samo kako bi pokazali "e, ovaj... mi imamo novaca a vi ne" LOL
Waooo...baš svjetski! Oni si to mogu priuštiti, a mi ni strojček za pranje trga...
Dobra pjesma u pozadini, ''Con te partiro''. :)
...gadna je njih rececija uhvatila...ili secesija...
sokrat

...gadna je njih rececija uhvatila...ili secesija...

nema recesije kad plutaš na nafti LOL
Frost

pa šta te to čudi, znaš da su Arapi spremni na sve i svašta samo kako bi pokazali "e, ovaj... mi imamo novaca a vi ne" LOL

...ali oni bar sve rade sa stilom...mada pretjeruju...na svakom se koraku vidi da su bezobrazno bogati, ali nigdje nisam vidjela nešto što mi se nije svidjelo...grad iz bajke....
ma prekrasno, totalno pametno uložen novac!
jebiga..jednog dana se zamjere amerima..a ovi sam bace bombu i ode fontana

Tagovi