astec
Ispravite me ako se varam ali ja sam to shvati nekako ovako. Svatko tko nakon ove 4 godine bude glasao za HDSSB, nakon što su nam ukinuli sve povlastice, nakon što su nam digli cijene SVIH komunalija pa i šire, nakon što je Bubalo LAGAO u predizbornoj kampanji, nakon što nam je gradska uprava najavila da nema barem dvije godine nikakvih kapitalnih projekata, nakon što i dalje plaćamo OPG koji ništa ne radi, nakon svega toga ako opet netko bude glasao za HDSSB e taj je ništa drugo nego debil...
E sad možda sam ja krivo shvatio
P.S. pernabukano, jesi li dobio moju poruku? Što kažeš na nju? I što ju je objaviš ovdje javno ako misliš da to nije isitina ili misliš da to ne pokazuje pravu sliku HDSSB-a? Ako treba mogu ti ja još toga napisati. Recimo kako su na tisuće pozivnica za osnivačke Skupštine podružnica HDSSB-a plaćene novcem poreznih obveznika a ne novcem stranke...
Vjerujte ovome, to mu je već treća stranka. Sigurno čovjek ima informacije, a razotkrivanje afera bit će njegov doprinos hrvatskoj demokraciji. U strahu mogu biti Hdz-ovci, Hdssb-ovci i Hsp-ovci, ako je to uopće sve.
Ako se već ljude ovdje proglašava debilima što za nekog glasuju (pa bio to i Hdssb), kako bi se trebalo nazvati čovjeka koji se maloljetan učlanio u Hdz, pa se sa Glavašem preselio u Hdssb, sve da bi, nakon što ga nisu zaposlili, otišao Đapiću u Hsp? Još ima obraza nekog optuživati za afere? Ti si astec jedna velika afera.
Afera su to političkog mulja, truleži hrvatskog morala generalno. Nije naravno astec problem, on je simptom (on se uostalom vjerojatno ponosi svojom političkom "karijerom", inače ne bismo nikad za nju ni doznali). Danas čitamo da je uhapšeni Lovrinčević iz HAC-a pobjegulja u Hdz iz Hsls-a, jučer prozivani ministar Fuchs, zbog kojeg studenti blokiraju fakultete, izmjenio je nekoliko stranaka, i možemo do sutra nabrajati. To je taj kadar koji se potuca po stranačkim skupovima, ulizuje šefovima, moli za posao, za sinekuru. Kada mu želju ne ispune, mijenja stranku. Sve dok će takvi prolaziti u hrvatskom društvu, nema napretka.
No to ne znači da nismo nestrpljivi vidjeti kakve nam to afere mogu saopćiti članovi anonimnog foruma (iako Hdssb-u dok je Glavaša ne trebaju nikakve dodatne afere). Zadnje što se sjećam odnosilo se na nekakvu informatičku tvrtku, koja uzima veliku lovu, no od toga barem zasad ništa - ili Glavaš kontrolira i Državno odvjetništvo (što bi bilo iznenađenje, s obzirom da ga ta institucija namjerava zatvoriti na 12 godina). Bila je tu i navodna snimka Šišljagića pri pregovorima o prelasku u Hdz, Tatamata nam je obećao forumašku ekskluzivu, no i s tim ništa. Zato jedva čekamo da nam se konačno servira prava stvar. Želimo da nas forumaši članovi Hsp-a prosvjetle, te da shvatimo da Hdssb nije cvijeće, a da su Hsp-ovcima u stvari izmislili sve te pljačkaške poduhvate.