EP 2012 kvalifikacije

Kultura, zabava, sport, hobby

EP 2012 kvalifikacije

JAKOSNE SKUPINE
1. skupina: Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugal Francuska, Rusija
2. skupina: Grčka, Češka, Švedska, Švicarska, Srbija, Turska, Danska, Slovačka, Rumunjska
3. skupina: Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Bosna i Hercegovina
4. skupina: Slovenija, Latvija, Mađarska, Litva, Bjelorusija, Belgija, Wales, Makedonija, Cipar
5. skupina: Crna Gora, Albanija, Estonija, Gruzija, Moldavija, Island, Armenija, Kazahstan, Lihtenštajn
6. skupina: Azerbajdžan, Luksemburg, Malta, Farski Otoci, Andora, San Marino

Eto nam skupine, recimo Hrvatska, Srbija, BiH, Slovenija, Crna Gora i još neki iz 6, haha koji bi to kuršlus bio LOL
ta skupina ne bi došla do kraja :)
glupo ti je pitanje u anketi, trebao si stavit šta mi MISLIMO koliko ekipa ne bi pobjedili. normalno da možemo pobjediti sve osim možda 3-4 iz naše jakosne skupine (španjolska, engleska, nizozemska, portugal). od ovih ispod ekipa nekako mislim da bi objektivno najviše problema imali sa srbima u obje tekme a na gostujućem terenu sa irskom, grčkom i turskom (tim redosljedom).
p.s. evo ti šugavih slovenaca, u četvrtoj jakosnoj skupini a na svjetskom su. kontam da bi njih pojeli u obje tekme, njih bi baš volio da dobijemo
po meni najteža skupina:
hrvatska, srbija, irska, mađarska, crna gora, azerbejdžan

najlakša skupina:
hrvatska, švicarska, finska, latvija, lihtenštajn, san marino
Mladjo

po meni najteža skupina:

najlakša skupina:

Ne bi ja Švicarce nikako.Po meni bi oni mogli biti hit SP. Radije bi iz 2. jakosne skupine Slovake, Rumunje, pa čak i Turke. :lol:
ne pušim ja takve ekipe ništa. oni su sad na svjetskom samo zato što im je skupina bila jadna da jadnija ne može biti. grci su bili totalno van forme a do zadnjeg kola je za prva dva mjesta u igri bila latvija!?! sjećam se ja njih sa prošlog eura i jako dobro sam zapamtio da tamo nitko ne igra nogomet izuzev možda onog frei i vonlantena u napadu.
a tko kaže da moramo dobiti nekoga iz 6. skupine? u njoj je 6 reprezentacija, a grupa je 9...
pernabukano

Mladjo

po meni najteža skupina:

najlakša skupina:

Ne bi ja Švicarce nikako.Po meni bi oni mogli biti hit SP. Radije bi iz 2. jakosne skupine Slovake, Rumunje, pa čak i Turke. :lol:

nemoj turke zbog navijača! u njihovim zatvorima se ostaje dugo... dugo... :whip:
pernabukano

Mladjo

po meni najteža skupina:

najlakša skupina:

pa nismo valjd toliko loši da se bojimo švicaraca...
adebisi-jug2

pernabukano

Mladjo

po meni najteža skupina:

najlakša skupina:

Ma jok, toliko smo losi u ovom trenutku da smo morali igrati prijateljsku utakmicu protiv uvijek neugodnog Lihtenstajna da se slucajno nebi osramotili protiv nekog iole jaceg protivnika.
Ajkula

adebisi-jug2

pernabukano

Mladjo

po meni najteža skupina:

najlakša skupina:

Ma jok, toliko smo losi u ovom trenutku da smo morali igrati prijateljsku utakmicu protiv uvijek neugodnog Lihtenstajna da se slucajno nebi osramotili protiv nekog iole jaceg protivnika.

pa računam...ako budemo kompletni...onda bi bila sramota da se bojimo švicarske...
Skupina ko sisa. Meni se sviđa. Prošli smo možda i najbolje.

Re: EP 2012 kvalifikacije

Povijesni medij
Grupa A
Njemci i Turci, prvo i drugo mjesto. Mislim da bi Tu Belgija mogla bit bolja od Austrije.
Grupa B
Rusija i Irska. Mislim da Slovaci tu nemaju šanse. Makedonce ni ne gledam.
Grupa C
Talijani i Srbi siguran prolazak. Nemaju Slovenci kvalitetu čini mi se.
Grupa D
Francuzi i nadam se Bosanci, Rumunji neznam kakvi su.
Grupa E
Nizozemska i Švedska, mislim da će Mađari bit bolji od Finaca.
Grupa F
Hrvatska i Grčka, ja uopće ne vidim ko bi tu nas mogao sjebat.
Grupa G
Englezi i Bugari. MIslim da Švicarci neće.
Grupa H
Protugalci i Danci. Ne vidim ko će tu njih uspjet prestić.
Grupa I
Španjolci i Česi, vjerujem da su ipak kvalitetniji od Škota.
nake_rado

Skupina ko sisa. Meni se sviđa. Prošli smo možda i najbolje.

Dobro da nismo u skupini sa srbima i slovencima....to bi bilo uff xD
ovo prolazi i repka napravljena samo od igrača iz HNL-a...
kao nositelji smo upali u uvjerljivo najlakšu skupinu od ponuđenih. po nekoj logici bi se tu trebali prošetat sa skorom 9 - 1 - 0 ili eventualno s porazom od grka u gostima, mada i to sumnjam
meni se uopce ne svidja. sve osim grcke je daleko i ne bas atraktivno.
Kolko se sjecam na malti nismo niakd briljirali,a i izrael nas je znao namuciti..nije ni gruzija bas losa kao sto mislimo..a ni u tim latvijama,estonijama i litvama isto nismo bas full razbijali..
svaka cast deckima koji budu isli na te tekme ali vecina ce bankrotirat :(
centurion

meni se uopce ne svidja. sve osim grcke je daleko i ne bas atraktivno.
Kolko se sjecam na malti nismo niakd briljirali,a i izrael nas je znao namuciti..nije ni gruzija bas losa kao sto mislimo..a ni u tim latvijama,estonijama i litvama isto nismo bas full razbijali..
svaka cast deckima koji budu isli na te tekme ali vecina ce bankrotirat :(

dobro, iz navijačkog kuta gledanja je skupina doista u banani. ali kad pogledaš težinu protivnika, stvarno neznam koja druga skupina bi nam više odgovarala
meni se zadnja svidjala:
Lihtenštajn, Litva, Škotska, Češka
a i jebeni francuzi su se opet izvukli s kikiriki skupinom....njima uvijek sve ide na ruku.... s druge strane, mi smo isto fino prošli ovaj put...a i kontam si da će se dečki jako potruditi zbog neupadanja na svjetsko....
OligofreniDikobrazoid

a i jebeni francuzi su se opet izvukli s kikiriki skupinom....njima uvijek sve ide na ruku.... s druge strane, mi smo isto fino prošli ovaj put...a i kontam si da će se dečki jako potruditi zbog neupadanja na svjetsko....

čak im i lopta ide na ruku...i nitko ne vidi :)
Objektivno, dobili smo najslabiju skupinu otkada sudjelujemo u bilo kakvim kvalifikacijama. Sve osim prvog mjesta bi bio debakl.

Tagovi