Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Božićna pivnica uz Osječko [The Shapeshifters, Tony Cetinski, Crvena jabuka, etno ...]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
cane

Ukupno postova: 2460
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.11.2009. 2:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dylan je napisao/la: ›
Super, ali kako je moguće da je karta za Toni Cetinskog skuplja od one za Shapeshifterse? Gdje to ima smisla???

Eto ja iz pouzdanog izvora znam da je Tony skuplji od Shapeshiftersa. E sad razlog leži u tome što ga je taj HTZ digao u zvijezde. Ne treba uopće spominjati koliko ga je ljudi gledalo u ZG-u. Čisto sumnjam da bi ga prije par godina toliko došlo gledati.

Ukupno postova: 15
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2009. 11:06 
Naslov:  

Jesen uz Osječko bila je stvarno nezaboravna i izuzetno posjećena tradicionalna osječka rock manifestacija.
Ovim programom osječka pivovara šalje poruku da definitivno odustaje od rock'n'rolla...
To me stvarno čini tužnim.
Ali ipak thumbs up za Shapeshifterse.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.11.2009. 12:04 
Naslov:  

crazy horse je napisao/la (Pogledaj post): › Jesen uz Osječko bila je stvarno nezaboravna i izuzetno posjećena tradicionalna osječka rock manifestacija.
Ovim programom osječka pivovara šalje poruku da definitivno odustaje od rock'n'rolla...
To me stvarno čini tužnim.
Ali ipak thumbs up za Shapeshifterse.

bože dragi, ovu manifestaciju organiziraju dečki iz we love musica i osječka pivovara nema veze sa organizacijom nego im je samo vjerovatno sponzor i nisu mogli utjecat na to kakva će glazba biti..

cane je napisao/la: ›
Dylan je napisao/la: ›
Super, ali kako je moguće da je karta za Toni Cetinskog skuplja od one za Shapeshifterse? Gdje to ima smisla???

Eto ja iz pouzdanog izvora znam da je Tony skuplji od Shapeshiftersa. E sad razlog leži u tome što ga je taj HTZ digao u zvijezde. Ne treba uopće spominjati koliko ga je ljudi gledalo u ZG-u. Čisto sumnjam da bi ga prije par godina toliko došlo gledati.

prije 2 godine nebi cetinski mogao napunit mini teatar a ne šator i to za 90 kuna, iako sam malo skeptičan kolko će ljudi bit budući da je 90 kuna a stavili su ga prije božića, znači prije neg što klinci podobijaju para. xD

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.11.2009. 15:26 
Naslov:  

Sad kad dovedu Bojana Jambrošića i lupe cijenu k'o za Cetinsgkog...110 kn na dan koncerta... osijek031.com smile

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 24.11.2009. 18:50 
Naslov:  

Razlika između Jeseni uz Osječko i ovoga je jednostavno. Jesen uz Osječko je bila neprofitabilna manifestacija koja je izbijala cca milion kuna Pivovari iz džepa svake godine. Ovo je opet neštio drugačije. Ne može dovijeka sve džabice.

Ukupno postova: 14
Post Postano: 25.11.2009. 14:50 
Naslov:  Re: Božićna pivnica uz Osječko [The Shapeshifters, Tony Cetinski, Crvena jabuka, etno ...]

a zašto je gore navedeno za Tonya da je ulaznica do 6.12. 90 kuna, a na plakatu piše do 16.12.??? Rolling Eyes

Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 01.12.2009. 15:25 
Naslov:  

Prijatelj mi je danas išao dolje u Dancing Bear kupiti kartu za Shapeshifterse, prodavač ga u čudu gledao, nije imao pojma šta ovaj traži.

Polako počinjem sumnjati u sve ovo... Very Happy

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.12.2009. 16:00 
Naslov:  

Inertia je napisao/la: ›
Prijatelj mi je danas išao dolje u Dancing Bear kupiti kartu za Shapeshifterse, prodavač ga u čudu gledao, nije imao pojma šta ovaj traži.

Piši i mene na taj popis, identična situacija.

Ukupno postova: 35
Post Postano: 01.12.2009. 19:06 
Naslov:  

Karte su u prodaji jos od proslog tjedna u Dancing Bear-u. Neznam kad ste bili dosli pitati za karte, mozda kolega nije razumio, moja isprika Inertia i Frost. No dobro, a evo i potvrda da Shapeshifters dolaze u Osijek,mala napomena da na njihovoj myspace stranici stoji tvrđa,Osijek...da nebi bilo zabune prvobitno je bilo planirano za tvrđu. tamo na event skrolajte.

http://www.myspace.com/theshapeshifters

Inertia
Post Postano: 01.12.2009. 19:50 
Naslov:  

Omke hvala za info. Ovih dana ću sam otići pa provjeriti. Wink

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.12.2009. 20:25 
Naslov:  

e, super, idemo odma sutra riješit tiket Very Happy

pa da densamo, jea Very Happy

Post Postano: 05.12.2009. 2:15 
Naslov:  

Karta kupljena, setovi skinuti, polako počinje warm up.

Vidimo se! Smile

Osječanka1990
Ukupno postova: 60
Post Postano: 07.12.2009. 1:34 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la: ›

prije 2 godine nebi cetinski mogao napunit mini teatar a ne šator i to za 90 kuna, iako sam malo skeptičan kolko će ljudi bit budući da je 90 kuna a stavili su ga prije božića, znači prije neg što klinci podobijaju para. xD

Molim lijepo...31.8.2007.Toni je napunio cijelu dvoranu Zrinjevac.Vjerujte,Toni ima jako puno fanova,glazba mu je cijenjena,po meni jedini pop-rock hrvatski izvođač koji zna šta je prava glazba i razumije se u to.Da ne spominjem kako ima dobar glas.A to za cijenu,šta se bunite?? 70 kn je bila karta za Kemala Montena,bez uvrede,ali Toni ima puno više obožavatelja nego Kemal.Nego želim reći,da se cijena povisila i zbog PDV-a...al pravim fanovima cijena nije bitna,kad znaju cijenit ono što im se sviđa, u ovom slučaju Toni Cetinski. Smile Da ne spominjem da će doći zbog prevelikog interesa ljudi,napravljena je grupa u kojoj ima preko 4000 obožavatelja...i to je jedan od razloga što dolazi.Reda radi,da znate.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 07.12.2009. 11:01 
Naslov:  

Osječanka1990 je napisao/la (Pogledaj post): ›

.Vjerujte,Toni ima jako puno fanova,glazba mu je cijenjena,po meni jedini pop-rock hrvatski izvođač koji zna šta je prava glazba i razumije se u to.Da ne spominjem kako ima dobar glas....al pravim fanovima cijena nije bitna,kad znaju cijenit ono što im se sviđa, u ovom slučaju Toni Cetinski. Smile .Reda radi,da znate.

....pa tko ga ne bi volio, zlato mamino frčkavo:

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 07.12.2009. 13:57 
Naslov:  

@anakonda...dobar, dobar osijek031.com smile Gdje si samo iskopala taj video? Pucam od smijeha osijek031.com smile

Skoči u forum: