Gdje izlaze četrdesetogodišnjaci i stariji u Osijeku?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
punk uracizlaze ? oni izlaze ? ne bi reko ... al ajde
da
izlaze
čovjek ne hoda sa štapom kad prijeđe 30tu
niti umire kad prijeđe 40
@Daj5, činjenica je da izlaze manje i obično budu pomiješani sa vršnjacima svoje djece, ali, nađe se...moji prijatelji preko 40 dođu u Amsterdam i Voodoo, po koncertima i tako...
A i kada bi izlazili svi bi ih gledali čudno.
Amsterdam ne znam gdje je
(izlaze ? oni izlaze ? ne bi reko ... al ajde Very Happy)
nisam mislila na svakodnevno izlaženje kao što to rade mladi, nego samo povremeno....pa kad izađem da se baš ne osjećam kao da sam pala s Marsa
Ingoold bridge pub, siesta, hotel osijek, calilac, valentino, excalibur, magis, galerija, luna itd. itd.
... imas koliko hoces mjesta na kojima se neces osjecati neugodno ...
...grozan si, @Ingo, ponekad znaš?...nije poanta da se čovjek ne osjeća neugodno, jer je upola stariji od ostalih gostiju, nego da se opusti i dobro zabavi, baš kao što i vi mladi to dobro znate
anakondaIngoold bridge pub, siesta, hotel osijek, calilac, valentino, excalibur, magis, galerija, luna itd. itd.
... imas koliko hoces mjesta na kojima se neces osjecati neugodno ...
...grozan si, @Ingo, ponekad znaš?...nije poanta da se čovjek ne osjeća neugodno, jer je upola stariji od ostalih gostiju, nego da se opusti i dobro zabavi, baš kao što i vi mladi to dobro znate...
anakondice draga, hvala ti sto si me smjestila u 'mlade' ... iako je moja mladost odavno prosla.
sva ova mjesta koja sam nabrojao su 'old ppl friendly' ... i u svakom od njih se mozes ugodno osjecati i zabaviti ... pogotovo ako si jos u ugodnom drustvu.
Naravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije.
nadam se da je i mjuza ostala ista, ekipa sigurno nije ista ali možda se nađe koji zalutali poput mene ;-))
Daj5
Mladjo, hvala na savjetu, ali imam kuću na selu tako da mi toga stvarno ne manjka, čak dapače, zaželila sam se malo urbanog skitaranja po zadimljenim čumezima...šalu na stranu, eto mene u četvrtak u Excaliburu na tattoo partiju, možda budem imala sreću pa dobijem bespla tattoo.......
Onda odma i na Osijek 031 party u Bastion
A za izlaženje pa neznam, kod muških preko 40 kad izlaze to je vjerojatno Oks i Kve pa hvataju curice od 14,15.

Daj5poslije Excalibura u Matrix na party za Azil, tu moram popiti bar jednu cugu da doniram za male siročiće... i ja sam jednu kujicu udomila prije pola godine..... a i trebala bi do Mignona da vidim i čujem najboljeg drummera...... kud baš svi navalili na taj četvrtak!!!!
...eto, a onda još i kukash kako nemaš gdje van....tc-tc-tc...
pa jel nema neki moto klub tamo na vukovarskoj i još neki tamo kod bolnice ak se ne varam tamo izlaze bikeri ?
Provokator
bikeri ?
pa jel nema neki moto klub tamo na vukovarskoj i još neki tamo kod bolnice ak se ne varam tamo izlaze bikeri ?
Mk osijek u Hutlerovoj kod križa,petkom od 19h,a Biker na Vukovarskoj najposjećeniji petak i subota.
za ove slavonce što jedu čvarke i idu nedjeljom u 4 ujutro na pecanje ne znam haha...
Re: Gdje izlaze četrdesetogodišnjaci i stariji u Osijeku?
Vecina 40-godisnjaka ima problem s kim izaci... a ako imas drustvo za izlazak, mjesto se lako nadje!
joj... zaboravih na jos jedan problem: treba izbjegavati mjesto gdje idu vlastita djeca
Callistemonjoj... zaboravih na jos jedan problem: treba izbjegavati mjesto gdje idu vlastita djeca
!!!
jer se događaju slučajevi da u istoj večeri i mama i kćerka zabriju s istim likom
normabelnajbolje mjesto za izlazak za nas starije prdonje je Šangaj na Bosutskom,ugodna atmosfera,ugodan ambijent i ljubazno osoblje.mjesto je uvijek puno zanimljivih ljudi sa zanimljivim pričama,jest da ih je teško razumjeti jer pričaju nekim čudnim jezikom nakon 10 konjačića.jednostavno kad si tamo i kad osjetiš tu atmosferu shvatiš da je život suvišan.
...ajme, znam tu birtiju, jel još uvijek ima kockastih stolnjaka i limenih pepeljara?
normabel
najbolje mjesto za izlazak za nas starije prdonje je Šangaj na Bosutskom,ugodna atmosfera,ugodan ambijent i ljubazno osoblje.mjesto je uvijek puno zanimljivih ljudi sa zanimljivim pričama,jest da ih je teško razumjeti jer pričaju nekim čudnim jezikom nakon 10 konjačića.jednostavno kad si tamo i kad osjetiš tu atmosferu shvatiš da je život suvišan.
jel i dalje pivo 5-6 kn ?
Daj5ma internet je majka, da je postojao u doba moje mladosti di bi mi bio kraj!!!!
Ne kukaj, godine su problem ako su u glavi. Dobar provod ne mogu osujetiti godine. Ako imaš društvo koje je ok i mjesto gdje ne tresu cajke dobra zajebancija ti je zajamčena. Tu su ti pobrojali neka mjesta gdje izlaze četrdesetgodišnjaci i gdje se dobro provode. Stoga ne čekaj nego kreni (prema meni).
IngoNaravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije.
Ingo,evo jedne male kritike,a "Zagreb" i njihove tople sendviče poslije ponoći si zaboravio spomenuti
BizoIngoNaravno, da mjesta poput Boe, Calipsa i Tufne vise ne postoje. Za takvom mladosti mozemo samo sa ceznjom sanjariti ... ali to vise nije ni zabava koju zelim i za koju imam energije.
Ingo,evo jedne male kritike,a "Zagreb" i njihove tople sendviče poslije ponoći si zaboravio spomenuti![]()
:">
joj da ... mljac, mljac.
I da, vazno je ne osjecati se glupo zbog hrpe mladjarije oko tebe!
">Re: Gdje izlaze četrdesetogodišnjaci i stariji u Osijeku?
Daj5malo sam ispala iz štosa, unazad 13 godina nisam uopće izlazila u Osijeku, a čitajući vaše postove shvatila sam da ima mjesta ili gdje se slušaju cajke ili ona druga koja muku muče s preživljavanjem.......ova prva me uopće ne zanimaju i da dolaze fosili poput mene, znači, molila bih ako netko zna ili je čuo za okupljalište starih rokera, bikera i slične populacije da me uputi.........
Petak 10.06. se otvara MOTO ROCK KLUB na strelistu PAMPAS. Bikeri pocinju stizati u popodnevnim satima..