Trg: Prljavo kazalište
Osijek
u 3 pičke materine nekreativne i monotone nek se nose organizatori
Redakcija 031
Na osječkom Trgu Ante Starčevića u ponedjeljak 16. studenoga 2009. nastupit će Prljavo kazalište, s početkom u 19:30h. Koncert je u sklopu predizborne kampanje Milana Bandića.
Hehehehehe
"> ... Opet predizborna kampanja
">klasika.
Re: Trg: Prljavo kazalište
">oće anketu
hau jes nou
Re: Trg: Prljavo kazalište
Cruella1A što će nama Bandić? Bolje da dođe Gotovac.Ha ha
...tebi bi bilo možda bolje, ali osobno bi me bilo stid da mi ova spodoba bude predsjednik:
Povijesni medij
...dala sam si truda i pročitala plan i program:
od ložača kotlova do precjednika
...ne, hvala - Bandić radije....
Stella1989Odmah dajem svoj glas Banderasu, a ako mi tko dovede Belfast Food, pridružit ću se njegovoj stranci i dati mu svoj glas
">
priča se da će doći u zadnju subotu prvog mjeseca, drugog desetljeća, trećeg milenija.
http://www.myspace.com/klubminiteatar
možeš se učlaniti u grupu pa možda doznaš i za još neki zanimljivi koncert:
http://www.facebook.com/group.php?gid=75123356641
i tako...
btw, mislim kako previše vremena provodim na netu...
Osječanka1990
glavno da sviraju Prljavci.
Povijesni medij
Stella1989
Odmah dajem svoj glas Banderasu, a ako mi tko dovede Belfast Food, pridružit ću se njegovoj stranci i dati mu svoj glas">
Bravo.
anakonda
...ne, hvala - Bandić radije....![]()
Zapravo i ne. Radi se o sličnim osobama, s razlikom što će nas ovaj Gotovac barem proslaviti u svijetu. Bandić će se samo"nastaviti obračunavati s korupcijom, kako je to radio i na mjestu gradonačelnika Zagreba".

Rekao sam da se neć zadržavat ako pogodim prve 2 pjesme koje će svirat kao i na svakom drugom koncertu jer ne mjenjaju plejlistu nikad i sad naravno prva pjesma Tajno Ime pa poslje tog Pisma Ljubavna. Eee reko aj ti Rado kuć kad si budala
nake_radoaaa jebeni prljavci a kolko ih nabijem
Rekao sam da se neć zadržavat ako pogodim prve 2 pjesme koje će svirat kao i na svakom drugom koncertu jer ne mjenjaju plejlistu nikad i sad naravno prva pjesma Tajno Ime pa poslje tog Pisma Ljubavna. Eee reko aj ti Rado kuć kad si budala
pa ne voliš ih slušati i ne moraš ići, šta si ti sad faca što znaš njihovu plejlistu.ima tko ih voli oni ce i ici naravno, a tko ne voli boze moj sjedi kuci i pisi po forumima..
nake_radoEee reko aj ti Rado kuć kad si budala
neće rado glasovat za Bandića

nake_radoJa sam bio na njima u zadnjih godinu dana neka 4 puta tako da nećmo o tom kolko ih volim ne volim. Samo sam rekao kolko su monotoni da je to za popizdit.
ja njih volim i u 2 godine sam bio 5-6 puta na njima i da sutra opet sviraju negdje blizu gdje mogu otici, opet bi otisao, tako da to je samo tvoje misljenje i ok je, ja kazem svoje.svatko nesto voli i tko voli nek izvoli...
Frost
neće rado glasovat za Bandića![]()
nije Rado kurva koja se može tako lagano i jeftino pridobit
zeros
Frost
neće rado glasovat za Bandića![]()
nije Rado kurva koja se može tako lagano i jeftino pridobit![]()
ma daaaj još se i riba djelila, nabijem ja njega što ne konta da nije došao u Zadar nego Osijek.
Men kobasica men men
nake_radoma daaaj još se i riba djelila, nabijem ja njega što ne konta da nije došao u Zadar nego Osijek.
Men kobasica men men
a da je kulen dijelio, vidiš rado u novinama kao voditelj Bandićeve slavonske kampanje
">