Karting u Osijeku?

Kultura, zabava, sport, hobby

Karting u Osijeku?

Zanima me jeli ima u osijeku za voziti karting??? hvala i da jeli danas koncert prljavoga kazališta
Ovo je valjda primjer kako NE otvarati topic... :-)
Evo mene zanima jeli postoji u Osijeku karting za voziti?? ili u okolici Osijeka hvala :)
a koncert prljavog kazališta? :D :D :D
danas je
sigurno
A kolko su često ovdje, uopće se nebi čudio da su danas :)
i naravno sa istom plejlistom
hehehhe, ali mene zaista zanima gdje u blizini ima karting?
znam da je prije dosta godina bilo
na netu sam našla za ZG, ali ne i negdje bliže
hahaha naravno i koncert prljavaca :)) znam i ja bilo je prije karting ali nema vise pa ako neko zna gdje ima u blizini osijek cuo sam nestan u vinkovcima i valpovu pa ako neko zna nesta vise nak javi :))
da bilo na ovoj sportskoj zracnoj luci i kartinzi su bili od ovog sto drzi skodu idol
sada vise nema neznam dje ima. nazovi u idol i pitaj hah
a šta je s prljavcima? :D :D :D :D
Mislim da nisu danas, odgođeno je.
viša sila hah

Re: Karting u Osijeku?

sad i mene zanima jel ima negdje oko osijeka ili u osijeku neki karting ? citam danas da kaze ovaj iz zracne luke da kod njih budu karting trke nekad-nekad, a nisam uhvatio bas previse puta da su bile pa reko da pitam mozda neko tu zna nesto vise o tom ?? :D
Otvorena nova staza danas na parkingu Panturista u Osijeku Sv. L. B. Mandića bb
:O
manic

Otvorena nova staza danas na parkingu Panturista u Osijeku Sv. L. B. Mandića bb

vidio u prolazu da su postavili nekakve gume i te fore...e sad da li tko zna koliko košta vožnja i kako se to iznajmljuje ?
Mislim da je cijena između 40 i 55 kn za 10 minuta ovisno o snazi kartinga.
ako je istina, cijene su ok.
osim ako raspon snage kartinga nije od 27 - 40 ccm :D
tj. od 1.9 - 3.2 KS
Hehe, mislim da je raspon snage od oko 5 pa do 9 konja :)
to je ok :D
Osijek je dobio novu karting stazu. Automobile male, ali snažne, od danas možete provozati na parkingu Panturista.

Karting je smješten na bivšem parkingu u ulici Sv. Leopolda Mandića, a radno vrijeme je svakoga dana od 15-21 sati, osim vikendom (petak i subota) kada se voziti možete i pod svjetlima reflektora sve do 24 sata.

Na raspolaganju su automobili snage 5,5 KS i 9 KS, a ovisno o tipu automobila platiti ćete 40, odnosno 55 kuna za 10 minuta brze adrenalinske vožnje. Iako se čini da je 10 minuta malo vremena, prema onome što smo danas doživjeli na stazi 10 minuta je itekako dovoljno za uživanje, a svi oni koji su se vozili su to i potvrdili.

Voziti se mogu svi oni koji su navršili 18 godina, dok oni mlađi moraju imati pismenu suglasnost roditelja.

Novi je to sadržaj u gradu Osijeku za nadolazeće ljetne dane, a ne sumnjamo kako će se čekati u redu za vožnju. Zato požurite i već večeras ispobajte karting stazu.
Moglo bi se isprobati.....izgleda zanimljivo...bar koliko se može vidjeti u prolazu :-)
Da, vidio sam i ja to jučer kad sam išao iz Avenue Malla pa me zainteresiralo. To mi je oduvijek bio dječački san provozat :D
Ali hebaga koliko možeš uživati u tih 10min? Ne stigneš se ni upoznat s "vozilom" i stazom. No hajde, isprobat ću pa onda dodatno kudit ili hvalit omjer uloženog i dobivenog.
Bio, probao, cijena 40 kn, nema jačih i slabijih, stazica ok, ima ošte zavoje, dugačke, ravninu, šikanu.
Kartinzi nisu prejaki, skontaš idealnu putanju za krug, dva i piči :)
Isto tako bio..i mislim da je 10 minuta u vrh glave dovoljno zato sto ako znate vozit i ulazit u zavoje..nakon 10 minuta ce vam ruke otpast..meni super :D
Malo je 10 min ,da je barem 20 to je već ok.Nekad davno sam vozio karting i bio vrlo aktivan još dok je bio na poligonu kod slavonca ,vrlo dobra zabava .
Neznam..po meni je ssasvim dovoljno 10 minuta..eto moozda 2 3 4 5 minuta dulje..no nema potrebe...mene jos uvijek ruke bole..od srijede..
10min je sasvim dovoljno... auti su 2 jačine...
Ma meni su ruke otpale nakon 10 minuta dobre agreesivne voznje...cak sam i ruku uspio opec na mašinu ..hehe
Šaran031

Ma meni su ruke otpale nakon 10 minuta dobre agreesivne voznje...cak sam i ruku uspio opec na mašinu ..hehe

upravo to
kad se čuje 10min svi misle da je to malo, ali karting se ne vozi 30 km/h, tako da je to sasvim dosta za provozati se :)

jedva čekam opet na stazu :)
Bio zadnjih nekoliko dana..cijena je za 160ccm-50kn,za 270ccm-70kn..vozi se 10min,ali vam jos covjek produzi pa bude super..ima i neka glupost na krovu portanove 30kn-10+5 krugova..ali je staza uzasno mala i jadna ;)

Tagovi