U petak 20. studenoga 2009. s početkom u 13:00 sati održat će se 'Free Hugs' day u Osijeku sa startnom točkom na glavnom trgu. Svi zainteresirani neka se jave/dođu.
Objektiv 031:'Free Hugs' day [Foto: Igor Košćak][20.11.2009. Trg Ante Starčevića]
Napravit će se transparenti i rasporediti na nekoliko lokacija u užem centru grada.
U slučaju kiše događaj će biti odgođen, a za sve ćete biti obavješteni na vrijeme.
i meni je to jako simpaticno ... svi hodamo gradom namrstenih lica, zabrinuti, nadrkani ... nitko nikoga vise ne gleda u oci i u svakom vidimo potencijalnog neprijatelja.
to nije dobro. zato mi se svidjaju ovakve akcije ... mozda smjesne, zasigurno djetinjaste ... ali upravo ono sto nam i treba
i meni je to jako simpaticno ... svi hodamo gradom namrstenih lica, zabrinuti, nadrkani ... nitko nikoga vise ne gleda u oci i u svakom vidimo potencijalnog neprijatelja.
to nije dobro. zato mi se svidjaju ovakve akcije ... mozda smjesne, zasigurno djetinjaste ... ali upravo ono sto nam i treba
upravo to.. nema trunke negativnosti u tome, mozda je djetinjasto ali ce nekom uljepsati dan..
Kodrann
karamane zašto ti mene nikada nisi zagrlio??
zato što ja sve mrzim.
xD
a moro sam te zagrlit, ja kad sam pijan sve grlim.
da vjerojatno jesi iako se ne mogu sjetit točno. u pamćenju mi je ostalo jedino prioz iz vukovara u wc-u kada si se poremećeno cerio i nešto mrdo s kotlićem i scena s govnom i psom ispred jazza. i onda se ljudi pitaju zašto nemirno spavam haha
da vjerojatno jesi iako se ne mogu sjetit točno. u pamćenju mi je ostalo jedino prioz iz vukovara u wc-u kada si se poremećeno cerio i nešto mrdo s kotlićem i scena s govnom i psom ispred jazza. i onda se ljudi pitaju zašto nemirno spavam haha
ne sjecam se tog crnog vukovara nikako, ničeg xD a ona scena sa psom, pa jadno kerče gladno bilo, šta..
eo da ne budem offtopic :
treba jos jednom uskoro napraviti taj free hugs day kod nas ali da se bolje oglasi.
free hugs ... jel' nije onda bolje bespla zagrljaj? već mi je muka od ubacivanja mutavih engleskih riječi
ovo nije ubacivanje "mutavih engleskih riječi" nego je Free hugs univerzalan naziv koji se u cijelom svijetu odnosi na tu akciju, odnosno taj događaj.. Isto kao da se npr. exit iz novog sada prebaci u hrvatsku i onda mi hrvatine promjenimo ime festivala u izlaz.