Darda: Mc Coco Afrika feat. DJ Dee Dee & Heineken Party @ Caffe Svik90

Osijek

vesnica
da i koja je funkcije coco cure nista ne kuzim da me netko malo prosvijetli a gdje joj je stanga i kune i evrici u grudnjaku i gacicama.
Stvarno ne kuzim sto po diskacima organiziraju striptizete
starfucker085
Aj ti vesnice nazad u q club, tamo ti ne treba mozak...
znaci ako je cura u clubu i ima neku točku mora biti striptizeta ili prostitutka???
evo ti sad malo svijetla: Pojam ''MC'' znači majstor ceremonije (Master of Ceremony), kada se Hip-Hop počeo razvijati MC je bila osoba koja je za mikrofonom slagala rime i zabavljala ekipu...
kontao sam ja to jako dobro...prodao razglas i digao ruke od svega...jedino cu Shocku in memoriam svake godine odraditi as za ostalo me boli k... trudis se, ubijes se i na kraju se poseru po tebi...zalosno al istinito....starfucker085Aj ti vesnice nazad u q club, tamo ti ne treba mozak...
znaci ako je cura u clubu i ima neku točku mora biti striptizeta ili prostitutka???
evo ti sad malo svijetla: Pojam ''MC'' znači majstor ceremonije (Master of Ceremony), kada se Hip-Hop počeo razvijati MC je bila osoba koja je za mikrofonom slagala rime i zabavljala ekipu...

About MC Coco Africa
Ne...ne bojte se necu napisat ni da sam talentirana,jedinstvena,neobicna jer to vec svi znaju a ono sto je zapravo vazno nikog ne jebe...:p Rodila sam se prije 19g...zvijela sam 10godina u Njemackoj i odrasla sam u pravom ghettu,nemoram glumiti kao mnogi drugi.Ujutro se spremaju leševi koji su se hladili preko noci. Preko noci se dilalo naveliko i orgijalo a prek dana su majke cuvale djecu od pedofila...sta je mala Coco radila tada? Mala Coco je redovno isla u crkvu gdje su debele crne tete pjevale gospel.Svakog dana je pumpala svoje glasnice znajuci da ce joj to dobro doci.Bila sam jedina svijetlija clanica gospel zbora a nisam se osjecala diskriminirano heheh... Sa 6 godina upisuje glazbenu skolu...jednu pa drugu pa trecu...i sad svira mnogo instrumenata...najdrazi su joj pak Saksofon,Djimbe i Marokosi... Vratila se u Hrvatsku i zavrsava skole i to sve vec kako ide. Sa 13 godina prvi put stoji na pozornici i pjeva Proud Mary...Ljudi su samo zinuli i rekli da je Tina opet mlada...Nakon toga suraduje s mnogim vinkovackim bendovima...Gdje uci o disciplini i dobroj suradnji...Nekom cudnom situaciom otkrilo ju je nekoliko lokalnih dj-eva...Pokušavaju integrirati njen dubok i mocan glas u tad jaku techno i house scenu...sto i uspjeva! Nastala je Mc Coco Africa! Sa vise od 30 nastupa obilazi cijelu istocnu Hrvatsku i suraduje sa svjetski poznatim dj-evima na poznatim partijima i eventima.Nakon partijanja se bude ambicije...snaga...i ogromna zelja za samostalnim umjetnickim postignucem...Krece u lov za dobrim beatovima i dobrim plesacicama koje u kombinaciji s jebenim lyricsima i mocnim glasom daju pravu kombinaciju za slanje poruke svijetu.UZIVAJTE U GLAZBI! Nemojte me pitat ni tko sam,sta sam,odakle sam jer ni sama neznam...zelim samo pjevat i suradjivat s talentiranim ljudima a za ostale stvari...me zivo zaboli...heheheheh peace
vesnicaajme koji valjak pa to je gore nego gotovcevi limunada pa dajte dj stvaite je na tv najbolje kod malnara s sladjom na nocnu moru pa ovo je prestrasno.
Dilanje droge i te stvari pa za napraviti neki filmic ganula me je iz njemacke preselila s takvim talentom u Hrvatsku obecanu zemlju za stvari koja ona radi.
Nema druge nego prijeci u narodnjake ima tu puno prostora prva tamnoputa narodnjacka zvijezda.
Pa gdje je sad gotovac on trazi nove zvijezde ajme pa i taj lik je odvaljen.
Ali zelim sve najbolje COCO da napravi s nasim DJ (ima ih barem u svakoj ulici 10)neku karijeru
Sorry ako je netko uvrijedjen na ovo sto je napisano
vesnica
Ali zelim sve najbolje COCO da napravi s nasim DJ (ima ih barem u svakoj ulici 10)neku karijeru