Laptop Problem [servis u Osijeku?]
Računala, znanost, tehnologija
Re: Laptop Problem [servis u Osijeku?]
Servis laptopa u Osijeku?
Koji model laptopa je u pitanju?
Mozes ga u servis, a mozes i sam zamijeniti [ako nabavis ventic, sto ne bi trebao biti prevelik problem nakon sto kazes koji model je pitanju ;-)].
Laptop-problem!
tamb01
Pozdrav svima! da li itko zna gdje mogu odnijeti laptop na servis? kupio sam ga u trgovini koja se zatvorila i ne radi više. laptom mi se jako grije i pretpostavljam da ga treba očistiti.. ali svakako bih volio da to napravi stručna osoba. pa ako netko zna molim da mi pomogne. hvala! pozz
Malo više podataka ne bi škodilo ...
Podatak o kojem se laptopu radi bi dobrodošao . . .
Asus x59SL heat problem
Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...
Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici?
Leteci mungos@tamb01, izgleda da nisi jedini koji ima problem sa zagrijavanjem:
Asus x59SL heat problem
Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...
Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici?
Poštovani,
imam par pitanja u vezi laptopa acer aspire 5520G.
Znači ovako laptop nije ispravan pali se ali na monitoru nema nikakovog odziva.
Vanjski izlazi za monitor također ne rade.
RAM-i su ok HDD također procesor se grije (s iskljucenim hladnjakom se nakon par sekundi ugasi, znači ipak nesto valja) kao i grafička kartica ali sto se procesora i graficke tice nisam ih u mogućnosti testirati pošto nemam uvijete za isto.
Moze li tko pomoci sa slicnim iskustvom ili mozda netko tko ima slican i postoji li mogucnost testiranja
Našla sam preko neta neke servise za HP u Osijeku, pa ako je tko bio u kojem molim vas dajte preporuke. Onaj koji je dobar i koji bi možda trebala izbjegavat.
„Comping“ u ulici Kardinala Stepinca, „Eurocomputer System“ na Sjenjaku, „IntegraGroup“ na Trgu Slobode.
Nemam pojma dali ti svi još postoje, ali oni su navedeni u garanciji kao ovlašteni HP servisni partneri u Osijeku.
Hvala. ;-)
Spore
klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
eBay ili prodati laptop u dijelove.
Sporeklasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?
sad si lijepo kupi novi!
PEGYSporeklasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?
sad si lijepo kupi novi!
oooooo pametno moje malo
Koja logika mjenjat cijeli laptop zbog ekrana...
) . Ljepo instaliram, uđem u igru kad ono igra spora, šteka, nemože se igrati. Onda pomislim, pa nije valjda takvo smeće, i onda odem na you tube, i vidim raju kako igra puno zahtjevnije igrice bez štekanja, a ustom to i snimaju što dodatno opterećuje komp....
Znalci imate kakvo riješenje?
FrostKoji Windowsi? Koje su specifikacije? Koji driveri? Radi li u balanced ili high performance načinu rada?
e, vidiš ovo balanced ili high performance nisam ni pogledao na kojem je načinu.
EDIT: riješen problem, bio je namješten na balanced, stavio sam na high performance i igra leti
hvala
HP laptop mi nije u funkciji, prestao je davati znakove života pa bi htio da ga netko pogleda.. Može prijedlog kod koga da odnesem izuzev ovih ovlaštenih HP servisa
Servis Info Remont , Kralja Tomislava 6 , Beli Manastir - servis racunala , laptopa , tableta , PS4 konzola , LCD TV-a , specijalizirani servis elektronike ( zamjena BGA chipova, reprogramiranje BIOS-a itd )
Povoljne cijene uz jamstvo!