Sport za djecu?

Kultura, zabava, sport, hobby

Sport za djecu?

Gdje se mogu djeca od oko 10 godina baviti rekreativnim sportom?? Dakle, čisto zbog toga što je zdravo kretati se, a ne zbog vrsnih rezultata?
Hvala i pozdrav
Odi na srednjiku pa trči koliko te volja :) Igraj nogoš, košarku, odbojku i trči u krug po onoj crvenoj stazi :) Naravno...kad dođe toplije vrijeme , ili bar NEkišno.

Šalim se. Ne znam gdje tako što možeš...jedino što možeš je trenirati i na taj način se baviti sportom. I ja bih da postoji nešto za rekreativce, ali dosasd nisam ništa našla. Eto... :)
pa ni ne pitam za vrijeme kad sunce grane ;)

eto, ako netko nešto bude znao i tebi će koristiti
:)
ja još uvijek mislim da je bolje sjedit u birtiji, nedajbože nogu slomit ili goreg zla na rekreaciji.
www.studio-temptation.com
..pada mi na pamet jahanje.
Ono pokreče sve mišiće i zdravo je...
Neka ide u NK Osijek, nisu tamo baš vrsni rezultati :)
zajebancija naravno, sad ozbiljno.
Jel dečko ili curica? I kakvih on/ona zapravo želja ima?
moždab moglo dete u birtiju, ima pikada i poker aparata, u boljima i biljara... uvijek usput može zveknut pivo, a ako se sleti dobra ekipa možda se ogrebe i za joint kakav.
košarka je odlican sport za djecu,razvija motoriku,dvoranski sport je pa se preko zime dijete ne mora smrzavat
imaš osijek 2006,sokol,škola košarke ako se ne varam,moj glas ti ide prvom klubu zbog dobrih trenera,znaju s djecom
upišite ga na karate
gaap

ja još uvijek mislim da je bolje sjedit u birtiji, nedajbože nogu slomit ili goreg zla na rekreaciji.

slažem se :D :drunk:
opg

Gdje se mogu djeca od oko 10 godina baviti rekreativnim sportom?? Dakle, čisto zbog toga što je zdravo kretati se, a ne zbog vrsnih rezultata?
Hvala i pozdrav

pa možeš kod nas na AIKIKAI za sada je 100 kn/mj mislim, i 2 x tjedno ima puno djece i roditelji su zadovoljni.
Hvala svima na prijedlozima! Odlični su...dakle ima i za birati rekreacije :)
nake-rado dečki su u pitanju, osam i jedanaest godina...
imate i bjjk sveti rok(brazilska jiu jitsa) ima i mlađih članova pa če imati i skim se hrvati :)
Sada ima i Akrobatski rock n roll u Osijeku.. Ples koji je jako puno blizi muskoj populaciji.... :) ako nista uvijek se moze doci i pogledati.....
imaš plivanje na gradskim bazenima,napredna škola plivanja

Tagovi