Gdje se mogu djeca od oko 10 godina baviti rekreativnim sportom?? Dakle, čisto zbog toga što je zdravo kretati se, a ne zbog vrsnih rezultata?
Hvala i pozdrav
Sport za djecu?
Kultura, zabava, sport, hobby
Odi na srednjiku pa trči koliko te volja
Igraj nogoš, košarku, odbojku i trči u krug po onoj crvenoj stazi
Naravno...kad dođe toplije vrijeme , ili bar NEkišno.
Šalim se. Ne znam gdje tako što možeš...jedino što možeš je trenirati i na taj način se baviti sportom. I ja bih da postoji nešto za rekreativce, ali dosasd nisam ništa našla. Eto...
Šalim se. Ne znam gdje tako što možeš...jedino što možeš je trenirati i na taj način se baviti sportom. I ja bih da postoji nešto za rekreativce, ali dosasd nisam ništa našla. Eto...
pa ni ne pitam za vrijeme kad sunce grane
eto, ako netko nešto bude znao i tebi će koristiti

ja još uvijek mislim da je bolje sjedit u birtiji, nedajbože nogu slomit ili goreg zla na rekreaciji.
opg
pa ni ne pitam za vrijeme kad sunce grane![]()
![]()
Već sam pokrenula jednu temu na to, pa pogledaj:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=21992&highlight=
www.studio-temptation.com
..pada mi na pamet jahanje.
Ono pokreče sve mišiće i zdravo je...
Ono pokreče sve mišiće i zdravo je...
Neka ide u NK Osijek, nisu tamo baš vrsni rezultati
zajebancija naravno, sad ozbiljno.
Jel dečko ili curica? I kakvih on/ona zapravo želja ima?
zajebancija naravno, sad ozbiljno.
Jel dečko ili curica? I kakvih on/ona zapravo želja ima?
moždab moglo dete u birtiju, ima pikada i poker aparata, u boljima i biljara... uvijek usput može zveknut pivo, a ako se sleti dobra ekipa možda se ogrebe i za joint kakav.
košarka je odlican sport za djecu,razvija motoriku,dvoranski sport je pa se preko zime dijete ne mora smrzavat
imaš osijek 2006,sokol,škola košarke ako se ne varam,moj glas ti ide prvom klubu zbog dobrih trenera,znaju s djecom
imaš osijek 2006,sokol,škola košarke ako se ne varam,moj glas ti ide prvom klubu zbog dobrih trenera,znaju s djecom
upišite ga na karate
gaap
ja još uvijek mislim da je bolje sjedit u birtiji, nedajbože nogu slomit ili goreg zla na rekreaciji.
slažem se

opg
Gdje se mogu djeca od oko 10 godina baviti rekreativnim sportom?? Dakle, čisto zbog toga što je zdravo kretati se, a ne zbog vrsnih rezultata?
Hvala i pozdrav
pa možeš kod nas na AIKIKAI za sada je 100 kn/mj mislim, i 2 x tjedno ima puno djece i roditelji su zadovoljni.
Hvala svima na prijedlozima! Odlični su...dakle ima i za birati rekreacije
nake-rado dečki su u pitanju, osam i jedanaest godina...
nake-rado dečki su u pitanju, osam i jedanaest godina...
imate i bjjk sveti rok(brazilska jiu jitsa) ima i mlađih članova pa če imati i skim se hrvati 
Sada ima i Akrobatski rock n roll u Osijeku.. Ples koji je jako puno blizi muskoj populaciji....
ako nista uvijek se moze doci i pogledati.....
imaš plivanje na gradskim bazenima,napredna škola plivanja