Autor |
Poruka |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Po informacijama bolji od Mercedesa i MAN-a.
I jeftiniji od gore navedenoga. |
Zadnja promjena: davorccc; 29.10.2009. 12:22; ukupno mijenjano 1 put. |
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
pa baš da je bolji od MAN i Mercedesa..ne buddi smiješan... Ima garanciju 1 godinu, ili 150 000km.. Mislim..nisu, nadam se, neki krš..a sigurno nisu jako skupi..treba uzet par komada i vidit..a iovak se kinezima više sviđamo |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Nekada davno kupio Panturist hrpu Neoplana. Ovi iz Neoplana su navodno bili odusevljeni panturistovom infrastrukturom i poceli su pricati o otvaranju regionalnog servisnog centra,pa cak i nekakvoj mogucnosti sklapanja autobusa u osijeku. Ubrzo su se povukli. Navodno bi ih tadasnja glavonjina klika previshe kostala.
Zanima me kako ce ispasti ovo... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
kroko Ukupno postova: 16 Spol:  Muško
|
motor,mjenjač i podvozje su dobri na tom autobusu...samo je pitanje koliko ce izdržati unutrašnjost,hoće se vrata otvarati...i dali ce šasija istruniti ko na makedonskim sanosima...koliko para toliko i muzike  )) |
|
|
|
|
 |
kroko Ukupno postova: 16 Spol:  Muško
|
|
|
 |
tibit2009 Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno

|
SVE je dobro kad je novo ali za razliku u cijeni vredilo bi biti zainterisan grad o realizaciji kupovine za potrebe grada |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ja danas vidio par u gradu, izgledaju čist ok. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
i ja sam ih vidio... ne izgledaju loše, štoviše, sasvim kulturno izgledaju... što se tiče mjesta, sumnjam da je nešto skučeno unutrta, s obzirom na njihove potrrebe, mislim da ima dosta mjesta untura... treba također gledati i na cijenu, naravno... ovi novi busevi koj isu nedavno došli su stvarno zvijeri od buseva, samo što je najveći problem unutrašnost... jako malo mjesta ima, s obzirom na naše potrebe... nadam se da ću se provozati i ovim busom... ali što je najbitnije, deefinitivno trerba izbaciti iz voznog parka one stare krševe, jbt, kad pređe preko rupe otpadnu ti bubrezi... |
|
|
 |
audiworld

|
kolko koša taj kineski? e..ja da jučer isto vidio..ma izgleda kao MAN. to su kinezi kupili jedan man..rastavili ga i sastavili chang kung lang i gotovo |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Kinez je tri puta jeftiniji (provjerena informacija) |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
A nekako si sumnjam da je baš tri puta lošiji od MAN-a. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
audiworld

|
kolko man ima garanciju? ovaj ima 1 god ili 150 000km.... u svakom slučaju..djeovi su kineskog sigurno jeftiniji od mana... ako ovaj kosta 90 000 eura mogu kupit 3 umjesto 1.... pitanje je sad kolko se često kvari..pa nek uzmu 1 iz zajebancije..pa da vide.. napravit cost/benefit analizu i amen... ne moe biti tolko loš |
|
|
|
 |
 |
|