Autor |
Poruka |
Sokios
Ukupno postova: 26 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
Pričaš gluposti, ajd se prvo malo infomiraj prije nego izvališ glupost, te zamolbe u referadi nisu radi bolesti nego radi nastavka studija, svatko tko studira više od 6 godina mora pisati zamolbu za nastavak studija, i ja sam je osobno pisao neki dan. Svi "stari" studenti moraju pisati zamolbu, a to su stotine ljudi i zato je u referadi hrpa zamolbi a ne zbog zamrzavanja godine! |
|
|
|
|
 |
Losos:D Ukupno postova: 129 Spol:  Muško
|
ma to se svi nasli praviti pametni .. a nemaju pojma.. to je makar za pohvalu sto se interesiraju ali za pokudu jer nemaju pojma o problematici |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Ja sam na Ekonomskom. Koliko ima ljudi koje znam i koji baš otvoreno kažu da moraju naći jako dobar razlog da zamrznu godinu, a to im je samo izgovor, kako bi mogli besplatno polagati ispite, jer se nisu dovoljno potrudili dok je trajala studentska godina. I btw, svi su ti ljudi zdravi kao drenovi, tako da mi nitko ne napiše da nemam pojma! Tamo sam, čujem i vidim sve događa!
P.S. i ono za depresiju...nema šanse! Lako se smijati kad ne naučiš za kolokvij ili ispit, šetkarat po kavama i biti svugdje, samo ne na faxu, a onda poslije kad zagusti, onda se izmišljaju kojekakve bolesti i kvazi depresije... Ma daj... |
Zadnja promjena: Stella1989; 23.10.2009. 13:21; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
|
ma neka su svi zdravi i neka su super svi bili...
ali kakve to veze ima sa zakonskim pravo da to ostvare?!?!?!?!?!
neka mi netko to odgovori?
ko da rade neku stetu? |
|
|
|
|
 |
Sokios
Ukupno postova: 26 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
Ma nije nitko rekao da ljudi ne žele neopravdano zamrznuti godinu ali njih je možda 5% od zamolbi u referadi a ostalo su zamolbe starih studenata za nastavak studija, samo sam to htio reći. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
ko da rade neku stetu?
|
...glupost - ljudi imaju zakonsko pravo i na bolovanje, pa smo nedavno vidjeli kakve su posljedice takvih zakona....ovo je vrlo slična stvar.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ajde da sad ja lijepo nešto napišem kad ste svi veliki radnici i vrijedni studenti pustili jezičine. i ja sam studirao i dobro znam šta znači "zamrzavanje godine", tko zamrzava godinu i zašto. od tih koji zamrzavaju godinu ima 1% onih koji ju opravdano zamrzavaju, zbog bolesti ili trudnoće, a ostali se čupaju na to bogomdano i zakonom isto tako, pravo da se, budimo realni, PROBA iščupati zamrzavanje jer su drkali kurac cijelu godinu, lapinjali po kavama, nisu vidjeli ni P od predavanja pa kad je zagustilo, šta ćemo?! ajmo zamrzavati godine. eto diplomirao sam prije godinu i po no u širokom krugu prijatelja i poznanika i sada imam jako puno ljudi koji zamrzavaju godine baš iz navedenog razloga, nerada. žao mi je onih koji stvarno zamrzavaju godinu zbog ozbiljnih problema no takvih je svega 1% . znači karikirano od 100 studenata 1 ima razloga da zamrzne godinu. tako je bilo oduvjek tako će i biti i sad vi tu možete mlatit praznu slamu, kukati i srati, pljuvati po nama koji misle da je to jebeno izmotavanje ali to je činjenica, a od činjenice se ne može pobjeći. žao mi je stvarno što se onima koji su stvarno bili bolesni dovodi njihova radnja/stanje/zbivanje na tanku granu radi drugih koji nemilosrdno iskorištavaju pravo da se probaju iščupati na zamrzavanje ali to je već druga tematika. |
|
|
|
|
 |
|
pa to i je poanta pravne države ...
zato ne serite po sebi jer bi moglo smrditi |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Nije u redu prema nama, studentima! Neki će ponoviti godinu ili upisati parcijalu, ali ovisno o svom trošku i to na pošten način. Dok će neki samo hladno lažirati kakvu kvazi bolest i na temelju laži i izmišljotine dobiti nešto što mu ne pripada!
Ali očito i poštenje danas nestaje... |
Zadnja promjena: Stella1989; 23.10.2009. 13:37; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
pa to i je poanta pravne države ...
zato ne serite po sebi jer bi moglo smrditi
|
...lijepu našu je besmisleno zvati pravnom državom.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
[/quote]
ko da rade neku stetu?[/quote]
...glupost - ljudi imaju zakonsko pravo i na bolovanje, pa smo nedavno vidjeli kakve su posljedice takvih zakona....ovo je vrlo slična stvar....
[/quote]
pa upravo to .. bravo...
neka se netko potrudi i sazna .. lako je biti licemjer.. treba to i priznati  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
|
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
|
[/quote]
Nije u redu prema nama, studentima! Neki će ponoviti godinu ili upisati parcijalu, ali ovisno o svom trošku i to na pošten način. Dok će neki samo hladno lažirati kakvu kvazi bolest i na temelju laži i izmišljotine dobiti nešto što mu ne pripada!
Ali očito je i poštenje danas nestaje...
[/quote]
sorry sto ti to govorim .. ali sorry sto ste glupi i upisujete pad godine ..
parcijala je nesto drugo .. to znaci da si ambiciozan .. i lijepo umotan pad  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Nije u tome stvar! Ne želim ići kroz život muljajući i steknuti jednog dana diplomu na osnovu neke lažne bolesti. Sve se vraća, sve se plaća, tako da je ta laž samo trenutno rješenje...samo što nekima neke vrijednosti nisu usađene ili su ih davnih dana izgubili.
Takvo je moje viđenje stvari. |
|
|
|
 |
|
[/quote]
Nije u tome stvar! Ne želim ići kroz život muljajući i steknuti jednog dana diplomu na osnovu neke lažne bolesti. Sve se vraća, sve se plaća, tako da je ta laž samo trenutno rješenje...samo što nekima neke vrijednosti nisu usađene ili su ih davnih dana izgubili.
Takvo je moje viđenje stvari.
[/quote]
hm... posteno .. lijepo ..
karma.. da to svjetsko cudo i ja postujem..
no de mi reci .. da li ja stetim ikome ako zamrznem godinu? |
|
|
|
|
 |
 |
|