U klubu Oxygene u petak 30. listopada 2009., nakon poprilično dugo vremena, za sve vas koji volite čagati na Sennu M, Velinu, Denis&Denis itd. održava se Disko treš party.
Kao što ste mogli primjetiti, na nekoliko prošlih partija osposobila se dim mašina i laseri, tako da je svaki party poseban doživljaj i očekuje vas nezaboravna večer, kao i svaki put.
Glazbu puštaju DJ Kuruz iz Kuruzišta do 23:00 h, a onda nastupaju DJ DR. Acula i DJ Lollypop.
rekao sam da neću pisati više po forumu, al eto, ovo se direktno mene tiče pa samo kratak info. disko treša sad nije bilo mjesec ipo dana, i u prosjeku je jednom mjesečno. najbolje da se prestane raditi sve što je unosno (eto npr. Jimmy koji je 20 puta mjesecno u Osijeku, koji je po meni car ali samo usporedbe radi kazem, Red Roostersi koji su isto kao i diskotreš jednom mjesečno, najmanje i tak, ne dam i se više nabrajati) pa da svi klubovi propadnu, valjda bi onda bili svi sretni.
vjerujem da apeliraš na to da su svi mlađi od 17 dolazili pa ću zato staviti slike poslije partya da vidiš da će bit puno, ne ti nego svi koji kažu da u oxygene idu klinci od 14 i 15 godina, stavim na forum slike i od electra sutra i od treša i od halloweena.
hajde de, sretno ti bilo oko toga, al ja i dalje vidim jednu te isu publiku tamo.... ono do 12 niko ispod 17 a poslije samo daj
a kak mozes to rec kad sam te 2put u zivotu vidio tamo, od 1. mjeseca do sad, ak sam te vidio tamo 2put xD xDa to što idu priče "starijih" okolo, to je druga stvar.
Ja sam istog mišljenja ko @saba.. Malo je puno tih klinaca tamo.
Posljednji put kad sam bila tamo (bio je koncert onaj punk/metal) bila je hrpetina balavurdije. Al dobro, većina te dječice mora biti doma do 12-1h pa onda brzo i nestanu.
Ja sam istog mišljenja ko @saba.. Malo je puno tih klinaca tamo.
Posljednji put kad sam bila tamo (bio je koncert onaj punk/metal) bila je hrpetina balavurdije. Al dobro, većina te dječice mora biti doma do 12-1h pa onda brzo i nestanu.
a jbg, nekom je balavurdija od 16-17-18 godina, meni nije i mnogima nije, zato i je puno skroz u zadnje vrijeme.. za ove druge postoji starački dom, HNK, OBP, Katedrala i tak xD
neću se raspravljat uopće, danas ću ja slikat pa ćeš vidit..
na slikama si viđala na fejsu vjerovatno, recimo ako kod nekog od 16 godina gledaš slike, neće taj slikat starije nego svoju ekipu, realno nisi mogla vidit pošto uvriježeni osječki sajtovi imaju 2 mjesta koja slikaju i to je to..
neću se raspravljat uopće, danas ću ja slikat pa ćeš vidit..
na slikama si viđala na fejsu vjerovatno, recimo ako kod nekog od 16 godina gledaš slike, neće taj slikat starije nego svoju ekipu, realno nisi mogla vidit pošto uvriježeni osječki sajtovi imaju 2 mjesta koja slikaju i to je to..
Vidjela sam baš ovdje, na osijek031., sve sami klinci.
Pa ako ti misliš da to nisu klinci...to da su ljudi koji izlaze u Tufnu, pa ajd...tamo baš i nema klinaca. Ali za Oxygene...većinom sam ispred viđala klince...
Pa ako ti misliš da to nisu klinci...to da su ljudi koji izlaze u Tufnu, pa ajd...tamo baš i nema klinaca. Ali za Oxygene...većinom sam ispred viđala klince...
a jesi bila u teatru kad kad bude više ljudi, tko će bit ispred? klinci.. kad su koncerti u željezničaru, tko bude ispred? klinci.. zašto? zato jer stariji piju za šankom.
a i ja majmun se raspravljam bezveze, dok god ima 300-400 ljudi na partijima dobro je pa makar su i novorođenčad. cheers!
a jesi bila u teatru kad kad bude više ljudi, tko će bit ispred? klinci.. kad su koncerti u željezničaru, tko bude ispred? klinci.. zašto? zato jer stariji piju za šankom.
a i ja majmun se raspravljam bezveze, dok god ima 300-400 ljudi na partijima dobro je pa makar su i novorođenčad. cheers!
na tim disco igrankama, na kojoj sam na svakoj bio i sam, bilo je jako puno staro ekipe, ponajvise zato sto Prgomet ima puno prijatelja i onih koji vole ono što on radi...
Ovaj sadašnji disco trash nije isto što i ono onda, i ekipa je realno mlađa. No kakve veze, nije bitno koliko ti godina piše u osobnoj iskaznici, nego koliko si star ili mlad duhom
et vidiš xD xD i šta da ja sad kažem, stavi slike stare 4 godine xD
Stella1989
Evil Poodingh
btw pa ovo su slike sa prgometovih disco igranki
Svejedno su to sve te disko igranke...ajd valjd će zla_tratinčica nepravit nešto bolje, tako bar kaže
nisam ja reko da ću napravit nešt bolje, ja kažem da ne dolaze sam klinci, bude svih generacija, bude PREDOBRA atmosfera i hrpetina ljudi svaki put, kao i na electru u zadnje vrijeme i na drambiki i općenito većini događaja.
No kakve veze, nije bitno koliko ti godina piše u osobnoj iskaznici, nego koliko si star ili mlad duhom
upravo to.. svatko normalan tak razmišlja i normalan čovjek neće birati hoće ić negdje zato jer ima dosta ljudi 3-4 godine ( u stelinoj situaciji godinu-dvije) mlađe od njega xD
upravo to.. svatko normalan tak razmišlja i normalan čovjek neće birati hoće ić negdje zato jer ima dosta ljudi 3-4 godine ( u stelinoj situaciji godinu-dvije) mlađe od njega xD
Problem je to što ti ''klinci'', kako ih ja nazivam...baš se vidi i osjeti da su ništa drugo nego KLINCI!
E da...i potpuno je drugačije doći u West, gdje je sama dječurlija i kojekakvi diklići, baš onak' balavurdija, a potpuno drugačije u Tufnu...sad nek mi netko kaže da nije...
E da...i potpuno je drugačije doći u West, gdje je sama dječurlija i kojekakvi diklići, baš onak' balavurdija, a potpuno drugačije u Tufnu...sad nek mi netko kaže da nije...
Idi ti lijepo u Tufnu a pusti nas "klince,balavurdiju" da čagamo u miru
što se tiče tufne, prošli vikend sam zaboravio osobnu a napunit ću uskoro 24. i sad pošto imam baby face dođem liku na ulazu jer bi ti meni vjerovo da ti kažem da ću uskoro imat 24? kaže on ne. ja kažem, ok, pošteno i odem haha
ne znam, ja sam mišljenja da se u osijeku ne možeš zabaviti bez alkohola ili nečeg drugoga. ako ima toga onda ostalo igra sekundarnu ulogu. ako nema toga, nema ni zabave... ko se zadovoljava potpuno trijezan sa tufnom, disko trešom i sl. svaka mu čast, ja ne mogu. inače, kao i uvijek pohvale tratinčici jer se bori protiv učmalosti u gradu
što se tiče tufne, prošli vikend sam zaboravio osobnu a napunit ću uskoro 24. i sad pošto imam baby face dođem liku na ulazu jer bi ti meni vjerovo da ti kažem da ću uskoro imat 24? kaže on ne. ja kažem, ok, pošteno i odem haha
ne znam, ja sam mišljenja da se u osijeku ne možeš zabaviti bez alkohola ili nečeg drugoga. ako ima toga onda ostalo igra sekundarnu ulogu. ako nema toga, nema ni zabave... ko se zadovoljava potpuno trijezan sa tufnom, disko trešom i sl. svaka mu čast, ja ne mogu. inače, kao i uvijek pohvale tratinčici jer se bori protiv učmalosti u gradu
kako trijezan na trešu, pa tamo budu svi u alkoholnoj komi xD
kako trijezan na trešu, pa tamo budu svi u alkoholnoj komi xD
to ti ja kažem haha
bio sam zadnji put. jebat ga nisam ja baždaren za takve "fine" stvari i plesnjake
jedino mi je predobra ona magla bila...