Excalibur Bar: Halloween party

Osijek

Excalibur Bar: Halloween party

Najbolji Halloween party i ove vas godine očekuje u već svima dobro znanom caffe baru Excalibur, Franje Krežme 22, Osijek. Snižene cijene pića, trick or threat slatkiši, nagrade za najbolje i najstrašnije maske, odlična glazba, produženo radno vrijeme do 3:00h, i još puno toga, u subotu 31. listopada 2009. od 20 sati!

Od pića na sniženju očekuje vas Osječko svijetlo i crno 0,5l te Vodka-Energis po cijeni od samo 10 kn!

Ulaz je, dakako, slobodan za sve maskirane i nemaskirane.

Za nagrade su se pobrinuli sponzori: Pivovara Osijek i Ekran.

Popis nagrada:
1. Maxi paket Osječko (karton + čaše + majica Osječkog piva) + poklon bon 150 kn
2. Midi paket osječko (čaše + majica Osječkog piva) + poklon paket Ekrana + poklon bon 100 kn
3. Mini paket Osječkog (majica Osječkog piva) + poklon bon 50 kn

Medijski pokrovitelj: Osijek031.com

Kako je to izgledalo prošle godine...

Sponzorirani članak

Kamo za Halloween? - portal Osijek031.com ekskluzivno donosi opsežan pregled mjesta za tematski provod na Halloween. Ostala zbivanja pogledajte u rubrici Najave 031
Još malo pa ćemo jesti puricu za dan zahvalnosti.
Sideshow

Još malo pa ćemo jesti puricu za dan zahvalnosti.

Istina. Zar moramo sve gluposti pokupit od drugih?? Kad sam ja bila klinka maskirali smo se samo za maškare (premda mi je to i tad to bilo mal glupo i nejasno), a sad tu nekakav Halloween, izdubljene bundeve, slatkiši i ostale pizdarije.
Čini mi se da smo od tih "drugih" pokupili puno drugih gluposti, poput droge, alkohola i nasilja na ulicama...Zato ne vidim što je loše prihvatiti jedan zanimljiv i lijep običaj, još jednu priliku za dobru zabavu i veselje...Kad sam ja bila klinka...da maskirali smo se za maškare i meni je to isto bilo malo glupo, ali isto tako kada sam ja bila klinka malljetnici su išli na disco matineje nedjeljom, a nisu bili ubijeni odl alkohola i koječega u koja doba noći...
Danchy

Zato ne vidim što je loše prihvatiti jedan zanimljiv i lijep običaj, još jednu priliku za dobru zabavu i veselje...

I za konzumaciju gore navedenih droga i alkohola..
Nešto se događa u gradu!
Imam ideju!!!
Idemo to popljuvat!!!!!!
Idemo svi sada biti alternativni i naprosto kvazi ludi te takvim ponašanjem dati do znanja da smo najpametniji ili šta ti ja već znam.
Svake godine je ista priča: hrpetina ljudi govori kako je to uzimanje tuđih običaja, kako nam to trgovine nameću, blablablabla. Vidim da će cijeli dan biti bogat programom taj dan, a ja sad fino kažem ako "krađa" tuđih običaja stvara događanja trebamo više običaja ukrasti.
Ako vam se ne sviđa to ostanite doma i budite alternativni u svoja 4 zida i to je to, stvarno ne vidim u čemu je problem.
Također moram pitati nije li to malo licemjerno? Koliko drugih "ukradenih" običaja imata kod sebe. Evo počnimo od ovog foruma, ja mislim da običaj pisanja po forumima, a i sam pojam forum nije počeo u Hrvatskoj, kao i pisanje raznoraznih skraćenica (tipa lol, rofl, wtf i slično) koji su nam se uvukli u kužu(neki to čak i uživo govore) pa i pisanje smajlića : ": ), : (" i slično. Zašto umjesto lol ne bi napisali glasno se smijem ili nešto već slično jer ipak to su naši običaji!
Cjepidlačite zbog sitnica.
Ljudi na ovim partijima će se zabavit, maškirat i vjerojatno dobro nasmijat i provest. Ja ništa zlo ne vidim u tome, to je čista zabava, a iz kojeg dijela svijeta je potekla zaboli me.
svi veliki hrvati i katolici a jedva cekaju poganski halloween :)
ha kao pokupili iz vana

a jel ima neki hrvatski blagdan ? ako iskljucimo dan neovisnisti, domoljubne zahvalnosti, drzavnosti i to

bozic je nastao na temeljemia rimske paganske kulture

ovo je keltsko

ko da je bitno jel nase ili tudje

dogadja se nesto, nije lose, nije usmjerene protiv nikoga, ne potice nasilje

treba podrzat ;)

Re: Znate li gdje je najbolji Halloween party u gradu?

Redakcija 031

trick or threat

Threat? =P
S kipom idem u Bilje na retro video halloween party bit ce kako kazu spotovi 70,80,90 godina a i par puta sam bio na partijima od toga vj lasera i bilo je super.
Samo treba da nadjem u gardu neku boju za lice da se malo maskiramo ALI NESTO JEFTINIJE
vesnica

S kipom idem u Bilje na retro video halloween party bit ce kako kazu spotovi 70,80,90 godina a i par puta sam bio na partijima od toga vj lasera i bilo je super.
Samo treba da nadjem u gardu neku boju za lice da se malo maskiramo ALI NESTO JEFTINIJE

Ma daj? :D Jel znaš možda neke detalje točno o tome? S obzirom na to da živim tamo, zanima me :D
dobro ste snizili cijenu piva.... NOT!
kyx

dobro ste snizili cijenu piva.... NOT!

de šuti, to je još i jeftino...trebaš vidjet cjenik, sve skupo :) ...u prosjeku, svaka dva mjeseca cijene idu za 1 kn gore.... :)
za bilhe pa bilo je na ovim starnicama upisi samo retromanija bilje ili vec tako nekako ja tu sito procita
Zivi

kao prvo, upotrijebi riječ paganski, jer izraz "poganski" je još gluplji od izraza "sotona". neka 'rvatina se našla izdrkavat pa izmišljat retardirane pojmove
a halloween uopće nije paganski. Samhain, blagdan na kojem se bazira ovaj proizvod kapitalističkog svijeta je paganski, međutim ovo ima jako malo veze s time. Vjerovalo se da je na taj dan granica između svijeta živih i svijeta mrtvih najtanja i prinosile su se žrtve umrlima. Kršćani su to jednostavno ukrali i nazvali taj dan Svih Svetih iliti All Saints Day. Također bih napomenuo da katolicizam/kršćanstvo faktički nema autentičnih blagdana i običaja jer su tijekom pokrštavanja išli metodom krađe lokalnih običaja i zamjene originalnih imena s kršćanskim. Samo mi je žalosno da ovdašnji ljudi su tako naivni i umjesto da ako već imaju potrebu nešto štovati štuju ovo isusovačko govno umjesto svojih predaka i njihovih običaja ;). Da se mene pita na staru godinu bismo žrtvovali i jeli kršćane :)
kao što kolega maddox kaže i božić je isto kršćanska izmišljotina. samo nisam baš siguran da ima rimsko podrijetlo, više malo sjevernije ;). sad da se ne bi slučajno neki katolik našao uvrijeđen što pljujem po isusovom rođendanu molim lijepo ;). samo da kažem da ako vjeruješ da se isus rodio u štali i da su mu došla 3 kralja i sl. balegu stvarno moraš biti tupast. i vomit on god's child :twisted:
E našla sam, hvala :)
Kodrann

Zivi

kao prvo, upotrijebi riječ paganski, jer izraz "poganski" je još gluplji od izraza "sotona". neka 'rvatina se našla izdrkavat pa izmišljat retardirane pojmove
a halloween uopće nije paganski. Samhain, blagdan na kojem se bazira ovaj proizvod kapitalističkog svijeta je paganski, međutim ovo ima jako malo veze s time. Vjerovalo se da je na taj dan granica između svijeta živih i svijeta mrtvih najtanja i prinosile su se žrtve umrlima. Kršćani su to jednostavno ukrali i nazvali taj dan Svih Svetih iliti All Saints Day. Također bih napomenuo da katolicizam/kršćanstvo faktički nema autentičnih blagdana i običaja jer su tijekom pokrštavanja išli metodom krađe lokalnih običaja i zamjene originalnih imena s kršćanskim. Samo mi je žalosno da ovdašnji ljudi su tako naivni i umjesto da ako već imaju potrebu nešto štovati štuju ovo isusovačko govno umjesto svojih predaka i njihovih običaja ;). Da se mene pita na staru godinu bismo žrtvovali i jeli kršćane :)
kao što kolega maddox kaže i božić je isto kršćanska izmišljotina. samo nisam baš siguran da ima rimsko podrijetlo, više malo sjevernije ;). sad da se ne bi slučajno neki katolik našao uvrijeđen što pljujem po isusovom rođendanu molim lijepo ;). samo da kažem da ako vjeruješ da se isus rodio u štali i da su mu došla 3 kralja i sl. balegu stvarno moraš biti tupast. i vomit on god's child :twisted:

ovo koda je meni upuceno, dobro zajebo sam se za slovo , no di si ti zakljucio iz moga posta da sam ja il 'rvat il katolik il da imam ista protiv helloweena, paganskih blagdana il bilo čega?!dali je uopce vazno jel nest nase ili iz vana?!ne. svojim postom sam htio prikazat ironiju hrvatske katolicko krscanske tradicije i nedosljednost "svojoj" vjeri vecine hrvatskih katolika..Samhain jeste to sto se slavi samo sto je to komercijalizirano i poznatije je kao helloween. nadam se da nece bit vise ovakih retardiranosti da se napravi neko pametnim ako zelim informacije o necemu a da o tome nesto prije neznam potrazio bi u nekoj strucnoj literaturi a ne trazio objasnjenja diletanata :) peace
na kraju krajeva sve su to čovjekove izmišljotine...

oi! nije tebi to bilo upućeno, sorry ako si to tako shvatio ;). i da, halloween ima danas jako malo veze sa samhain-om... i kad smo već kod cjepidlačenja piše se halloween. helloween je ime njemačkog heavy metal banda :lol:
slažem se naravno s tobom oko ovog katoličko-paganskog paradoksa, strašno je vidjet šta primitivni odgoj napravi deci...
i nisi se zajebao oko pojma poganski. to je pravila hrvatska riječ, samo kažem da je po meni to jedna od mnoooooooogo potpuno nepotrebnih i nesuvislih riječi izmišljenih samo da bi se na silu razlikovalo od toliko omrznute "srbije". po meni je npr i ije-je preglupa stvar ;). jebo ja slavena kojega je sramota pričat ekavicom
P.S. ne, nisam četnik. moj stari je takove rokao ne tako davno. samo imam mozga (nadam se :))
Kodrann

Zivi

A da se mene pita, za ovo prvo bi dobio žuti, za ovo drugo još jedan, a crveni karton bi potvrdio debelim oftopičarenjem. Zapravo, tako bi bilo na bilo kojem iole ozbiljnom forumu.

Ali ne na Osijek031. :D
... u frižideru.
zen031

Kodrann

Zivi

A da se mene pita, za ovo prvo bi dobio žuti, za ovo drugo još jedan, a crveni karton bi potvrdio debelim oftopičarenjem. Zapravo, tako bi bilo na bilo kojem iole ozbiljnom forumu.

Ali ne na Osijek031. :D

kao prvo ovo s kršćanima je bila šala vezana uz tematiku o kojoj sam pisao jer postoje naznake znaš da su stari slaveni znali tu i tamo žrtvovat kojeg kršćanina bogovima jer je istima posebno omiljena bila kršćanska krv. međutim, jedenje istih nigdje se ne spominje, to sam ja malo začinio hihi. ako se netko našao uvrijeđen onda taj nema smisla za humor.
kao drugo, isto ide i za onaj citat iz pjesme havoheja. aj recimo da sam pretjerao i povrijedio krhke katoličke osjećaje. sva sreća da je danas u modi silovanje ministranata inače bi me zbog ovoga spalili na lomači što im je bio glavni hobi sve donedavno :D
Kodrann

Zivi

Taman sam krenula nešto vrlo slično napisati... Potpisujem svako slovo.
S tim da čak ni Božić nije kršćanska izmišljotina. Datum je poganski - rođenje Mladog Sunca, Zimski ekvinocij, prolazak najkraćeg dana u godini, pobjeda svjetla nad mrakom, kićenje drveta, simbol novog života, blablabla sve je reciklirano. U preko nekoliko religija prije kršćanstva govori se o nekom božanstvu (ili boginji) rođenoj/om oko tog datuma, uskrslom/oj nakon 3 dana itd. itd. Jako jako puno stvari se poklapa i doslovno je prepisano i prilagođeno.
Jao, vidim da ima ovdje onih koji su doktorirali na Zeitgeistu. Koji su, eto, radili posve nepristrani, objektivni i istinoljubivi ljudi, slobodni od bilo kakvih interesa osim širenja istine. Da, da.
Ima puno više stvari za pročitati i pogledati od Zeitgeista.
A čak i da se ne radi o pitanjima crkve i kršćanstva, uvijek više cijenim one koji traže, čitaju, RAZMIŠLJAJU, od onih koji odlaze u različite intituce po porciju serviranog mišljenja, stavova i paket moralnih vrijednosti.
Moira

intituce

Ovo je trebalo biti "institucije" ali ne znam kuda je nestala opcija "edit". :)
Ne znam što ti znači "intituce", valjda hoćeš reći "institucije". Slažem se s ovim što si rekla.

Ja ovako izgledam svake subote... :lol:

@ moira - za božić sam mislio napisati da ga je kršćanstvo prilagodilo svojim potrebama, pod time sam mislio "njihova izmišljotina", a ispalo je kao dam islim da su ga oni izmislili ;). my bad.
što se zeitgeista tiče, dogledao sam oba dijela, ali mi prilikom pisanja onog posta nije bio ni na kraju pameti. jednostavno postoji milijun nepobitnih dokaza za većinu kršć. blgdana pa tako i božić koji govore da su to sve paganski blagdani, sveci itd. smo obučeni u novo ruho. a moram priznati da im to ruho baš i ne stoji ;).
i gledaj ti koji se buniš ne da mi se tražit nadimak, meni je netko tko uistinu vjeruje u isusa u štali i sl. kršćanska sranja šizofrenik. to je jednostavna psihologija. samo je stvar što živimo u društvu gdje se ta bolest potiče, umejsto da se liječi. ako djete spomene isusa trebaš mu dat xanax a ne 10kn za lemojzinu :lol:
Kodrann

meni je netko tko uistinu vjeruje u isusa u štali i sl. kršćanska sranja šizofrenik. to je jednostavna psihologija. samo je stvar što živimo u društvu gdje se ta bolest potiče, umejsto da se liječi. ako djete spomene isusa trebaš mu dat xanax a ne 10kn za lemojzinu :lol:

LOL
I ja sam se uvijek pitala kako inteligentna, obrzovana osoba u 21. stoljeću može gutati takve budalaštine, taman i da su sve "metafore" kako oni vole reći..
A i ja se nekad pitam kako netko može gutati teoriju evolucije, kronični materijalizam i konzumerizam kojim vam ispiru mozak, reklame, itd.

Etogac, jednadžba je jednostavna: ateist=inteligentna i obrazovana osoba; teist= neinteligentna i neobrazovana. Padaju mi na pamet Kierkegaard, Frithjof Schuon, Ibn Khaldun, Jerald F. Dirks. Ali vama ta imena ništa ne znače, vi ste, eto, obrazovani.

I inteligentni. Toliko da ne razlikujete nekakvu pojavu ( u ovom slučaju religiju) i ljude koje ju prakticiraju.

A vrhunac dana je obraćanje sugovorniku s "i gledaj ti koji se buniš ne da mi se tražit nadimak". :D
Ne vidim kakve veze imaju materijalizam i konzumerizam s vjerovanjem ili nevjerovanjem..
Osim toga, nisam ni pisala o vjerovanju, nego o crkvi - a to je jako velika razlika.
Ne moraš ići u crkvu da bi vjerovao u nešto, niti moraš vjerovati u boga da ne bi bio ateist.. ali to sad stvarno nema više nikakve veze s Halloweenom.
Moira

Ne vidim kakve veze imaju materijalizam i konzumerizam s vjerovanjem ili nevjerovanjem..
Osim toga, nisam ni pisala o vjerovanju, nego o crkvi - a to je jako velika razlika.
Ne moraš ići u crkvu da bi vjerovao u nešto, niti moraš vjerovati u boga da ne bi bio ateist.. ali to sad stvarno nema više nikakve veze s Halloweenom.

?
Zeitgeist je smece producirano sa ciljem skretanja sa puta istine onih koji su poceli pojmiti zle planove i konacni cin preuzimanja svijeta od strane vanzemaljskih reptila iz nize 4. dimenzije! Zar ne razumijete da njih hrane negativne kozmicke vibracije upravo ovakvih svadja?!
;-)
Video031: Excalibur bar - Halloween [ video by: Chule & Zuhra ]
Povijesni medij

Tagovi