ako nema - eto prijedlog gospodi vlasnicima birtija, vjerujem da bi tu bila navala samo treba malo osmisliti koncept i neki princip raspoznavanja.
postoji li kod nas takvo šta?
mislim da sam ovime upravo indirektno ukazala na svoj status
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
redheadahoj, ne mogu se baš podičiti redovitim izlascima, pa sad možda postavljam glupo pitanje, ali zna li netko jel ima u osijeku nekada/negdje singles party tj. parti na koji dolaze tipovi/cure koji nisu u vezi pa traže nešto avanturističko/za vezu/šta god već... ?
ako nema - eto prijedlog gospodi vlasnicima birtija, vjerujem da bi tu bila navala samo treba malo osmisliti koncept i neki princip raspoznavanja.
postoji li kod nas takvo šta?
mislim da sam ovime upravo indirektno ukazala na svoj status
redheadajmo nešto za 25+
tj 26+ja nisam za mlađe
redheadja bi došla. i legica bi došla. a znam neke dečke koji su isto u potrazi i vjerujem da bi i oni svratili.
kako bi se tu mogla napraviti sprdačina? problem bi bio da bi ljudi opet stajali i gledali, tu bi se nekako morali pokrenuti masu.
možda sam naivac?

nake_rado
SLIKA
redhead
ja bi došla. i legica bi došla. a znam neke dečke koji su isto u potrazi i vjerujem da bi i oni svratili.

BabyJayNevjerujem da bi takvo nešto moglo kod nas proći, ko god bi tamo došao bio bi tak da se izrazim 'označen', i postao predmet sprdnje...mi smo ipak balkan, htjeli mi to ili ne!
exHOP3on
redhead
ja bi došla. i legica bi došla. a znam neke dečke koji su isto u potrazi i vjerujem da bi i oni svratili.
ova izjava nema veze s temom, kak se to finom riječju kaže kontradiktorno jel... il to samo ja vidim![]()
exHOP3on
nake_rado
SLIKA
a di su otac i majka???
a o temi....
možda ti se posreći na nekoj budućoj forumaškoj kavi, dođi pa biraj![]()
avantgarde
A zasto je vama bitno hoce li vas neki jajan smatrat luzerom jer ste otisli na takvu zabavicu. Mislim, bolje otici i eventualno se dobro zabaviti i upoznat nove ljude, nego ostat kod kuce, ocajavat i igrat djepni biljar ili jos gore sa klapom istih takvih jazavaca utapljat tugu polukilasima u lokalnoj birtiji.
Moiraavantgarde
A zasto je vama bitno hoce li vas neki jajan smatrat luzerom jer ste otisli na takvu zabavicu. Mislim, bolje otici i eventualno se dobro zabaviti i upoznat nove ljude, nego ostat kod kuce, ocajavat i igrat djepni biljar ili jos gore sa klapom istih takvih jazavaca utapljat tugu polukilasima u lokalnoj birtiji.
Pa, što je najtužnije od svega, jako puno ljudi u ovom gradu bi rađe ostalo kod kuće i po forumima pljuvalo po svemu što se događa, nego zaista pokušalo otići negdje i provesti se. Fenomen koji mi nikada neće biti jasan, ali je nažalost tako.
Što se tiče Singles-partija, ideja ti je skroz dobra, trebaš ju plasirati nekom bircu, samo me nekako strah da bi 90% populacije bilo muške. Kraljice bi vjerojatno teško došle "da im ne bi pala kruna s glave". Kod nas se ljudi (žene) stvarno drže kao da je to neka sramota..
Iako, nikad ne znaš, organizatori bi se možda i sasvim lijepo iznenadili posjećenošću. A čak i da bude većina muške populacije, vas par cura bi se jako dobro provelo.
Moira
Pa, što je najtužnije od svega, jako puno ljudi u ovom gradu bi rađe ostalo kod kuće i po forumima pljuvalo po svemu što se događa, nego zaista pokušalo otići negdje i provesti se. Fenomen koji mi nikada neće biti jasan, ali je nažalost tako.
Što se tiče Singles-partija, ideja ti je skroz dobra, trebaš ju plasirati nekom bircu, samo me nekako strah da bi 90% populacije bilo muške. Kraljice bi vjerojatno teško došle "da im ne bi pala kruna s glave". Kod nas se ljudi (žene) stvarno drže kao da je to neka sramota..
Iako, nikad ne znaš, organizatori bi se možda i sasvim lijepo iznenadili posjećenošću. A čak i da bude većina muške populacije, vas par cura bi se jako dobro provelo.
redhead
miša mu pa kako ovaj ima volju svaki vikend biti vani?
redhead
exHOP3on
redhead
ova izjava nema veze s temom, kak se to finom riječju kaže kontradiktorno jel... il to samo ja vidim![]()
ne vidim kontradiktornost. nemaš ni jednu legicu s kojom ne želiš više od prijateljstva?
redhead
kada i gdje?![]()
redhead
sorry moira, gledam ali ne vidim dobro![]()
Moira
redhead
sorry moira, gledam ali ne vidim dobro![]()
Ne razumijem pitanje uopće..
Misliš na mene, ili šta? Sorry, stvarno ne kontam..![]()
Redakcija 031
Bit će uskoro nešto, ne samo za singliće, ali zasigurno dobro mjesto i vrijeme za upoznati nekoga... ili se samo dobro provesti ;-)
redhead
govorim o rejveru

">Kodrann
eo ja tražim žensko društvo:
treba mi neka što ima svoj prostor, voli gledat filmove i drogirat se. sad umjesto droge može se ubacit alkohol ili ako je neka ludaća koju puca prirorodno kemija u mozak super!
ugl. neš excentrično, perverzno i što je manje moguće stidljivo. godine nisu bitne, primam osobe od 15-40, ja sam taman tu između. neću vam reć jel se zajebavam ili ne, ovako je interesantnije.
p.s. ne očekujem da mi se itko javi![]()
redhead
ne, imam aparatić i jedno oko![]()
šta ćeš, jedno ali vrijedno![]()
Zodijak
inače izbjegavam ove teme, ali na ovo sad umirem od smijeha!!
">Zodijak
redhead
ne, imam aparatić i jedno oko![]()
šta ćeš, jedno ali vrijedno![]()
inače izbjegavam ove teme, ali na ovo sad umirem od smijeha!!
redheadKodrann
eo ja tražim žensko društvo:
treba mi neka što ima svoj prostor, voli gledat filmove i drogirat se. sad umjesto droge može se ubacit alkohol ili ako je neka ludaća koju puca prirorodno kemija u mozak super!
ugl. neš excentrično, perverzno i što je manje moguće stidljivo. godine nisu bitne, primam osobe od 15-40, ja sam taman tu između. neću vam reć jel se zajebavam ili ne, ovako je interesantnije.
p.s. ne očekujem da mi se itko javi![]()
sva sreća da se ne nadaš
Redakcija 031Bit će uskoro nešto, ne samo za singliće, ali zasigurno dobro mjesto i vrijeme za upoznati nekoga... ili se samo dobro provesti ;-)