Očekuje se vrhunska zabava uz zvuk odličnog hrvatskog rocka.
LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!
Osijek
Umanadam se da ce i Zoran Mišić biti otkazan
Uma
nadam se da ce i Zoran Mišić biti otkazan
Mother Earth
A našao je način kako da se "probije"..
Umanadam se da ce i Zoran Mišić biti otkazan
Mother EarthA čovječe, sudjeLuješ u nekom showu i odma seru po tebi
Ne poznajem Lika ni ništa aL stvaaarno me živciraju takvi komentari... Bespotrebni. Dečko super pjeva i našao je način kako da se "probije"..
Mother Earth
A čovječe, sudjeLuješ u nekom showu i odma seru po tebiNe poznajem Lika ni ništa aL stvaaarno me živciraju takvi komentari... Bespotrebni. Dečko super pjeva i našao je način kako da se "probije"..
MissTakeUmanadam se da ce i Zoran Mišić biti otkazan
![]()
![]()
jeaaaaa
nije konkretno problem u Mišiću, već u raznoraznim cajkama koje se pokušavaju probiti na estradu. nitko se ne primio motike i zaradio, nego bi svi bili silebritiji, samo neki šovovi, idoli i multi talenti
Uma
Mother Earth
A čovječe, sudjeLuješ u nekom showu i odma seru po tebiNe poznajem Lika ni ništa aL stvaaarno me živciraju takvi komentari... Bespotrebni. Dečko super pjeva i našao je način kako da se "probije"..
a šta se ne smije svoje mišljenje reci ha? ajde......odi....slušat Zorana Mišića......
Umadobro ajde ti poverpuff ili kako vec, ajde reci mi jednu njegovu pjesmu? ajde pa cemo je pjevati zajedno....
DARCHO
3.6.5 je prošlo dana...eo tu pjevajte !
PowerPuff
Umadobro ajde ti poverpuff ili kako vec, ajde reci mi jednu njegovu pjesmu? ajde pa cemo je pjevati zajedno....
Dijete drago, u 19 riječi (skupa s veznicima), ti si uspjela "ajde" utrpati čak triput![]()
E, a gdje da idem, Umica?![]()
Nemogu tri šest pet, od jučer ih slušam otkad mi je MissTake preporučila
DARCHO
3.6.5 je prošlo dana...eo tu pjevajte !
">PowerPuff
Koncert je odgođen za studeni...
Opća opasnost sajt
MissTake
![]()
![]()
![]()
sad će oni pod šator na lijevu obalu
zoran mišić i tamburaši
">

MissTake
daj kikirikija![]()
Petar Shmmm pero sam zato što ste bili u istom bendu ne mora značit da je njegova kvaliteta neupitna...
Prva stvar i osnovna: "koliko gluha moras biti da usporedujes Rafu i Zokija ?" . Ma zapravo ostajem na tome .
UmaMissTake
daj kikirikija![]()
nu kikoše!

MissTake
Zoran Mišić aka Rafo
kyxMissTake
Zoran Mišić aka Rafo
to je to!!!
volim teeeeeeeeeee

jerry
Kad saznate više o Z. Mišiću (njegovoj dosadašnjoj karijeri, autorskim pjesmama, obiteljskoj situaciji, prijateljima i sl.), onda možete konstruktivno davat kritike i prijedloge
bazooka_joeUpuceniji znaju da Zorana opsjeda Sotona jer pjeva rock...
jerry
i radi to kvalitetno (nerijetko i bolje nego što bi originalni pjevač mogao danas izvesti)
askoKad će bit ili su već bili?
ovo otkazano?
asko
ovo otkazano?
ExpressoMa neka dečko samo pjeva takvi nam trebaju kao što je Pero i ekipa!
Koliko ja znam zoki ima 2 pjesme ne govori da me znas i ova nova rijeke 3.a osim toga,on je prije pjevao a mozda i sad jos pjeva u svom bendu...tak da...eto,ima i on pjesama
ilordan
svi vi koji kenjate po zokiju ste jednostavno ljubomorni...decko je pjevo po gazama, birtijama i prije show-a a show mu je samo pomogao u promiđbi... ostaj je isti kao i prije, fura svoj stil i to je za pohvalit... a to sto se malo vise probio preko show-a bolje tako nego ko neki novopeceni pjevaci tipa simone xD