Hsp bira novoga predsjednika!
Vidim da još dva kandidata su u utrci!
Danijel Srb i Tomislav Vlajnić
E sada malo sam čačkao jer me zanimaju nova preslagivanja u ovoj našoj državotvornoj desnoj stranci!
Prvo su se kandidirali Vlajnić i Srb
Budala vidi da je Srb ĐAponjin pulen i favorit!
Većina ljudi će se složiti sa mnom da je Đapić politički i moralni bogalj već jako dugo! Čovjek je koalirao i sa crnim vragom samo da sudjeluje u vlasti! Ima prste u raznoraznim aferama!IOsijek je pokrao i dobrano unazadio! Koketiranjem sa HDZ-om doveo je HSP- do dna! Desnica je pod nalogu vrha HDZ-a a pod Dirigentskom palicom Ante ĐApića dobila masivni srčani!
Danijel Srb očajno treba JAcinoj vladi za većinu! Od njegove ruke ovisi sve! I HSP mora ostati pod kontrolom! Srb poslušnik sa velikim ambicijama! OSobno neću glasati za njega između ostaloga i zbog njegova prezimena!
Nije mi jasan Pejo Trgovčević zna da nema baš pretjerano šanse a kandidirao je se! Po čijem nalogu i zašto e to je pitanje! Čovjek se namjenjao funkcija i fotelja u ovih par godina kao netko čarapa!!! Zanimljivo je da našega peju podržava i crkva!
dr. Tomislav Vlajnić je ušao u utrku kao autsajder!
Relativno nepoznat široj hrvatskoj javnosti! Malo sam proguglao vidim da je cijelo vrijeme išao samostalno da nije koalirao sa HDZ-om! Sada je opet dobio po tamburi političkom trgovinom! Đapić ga smatra ozbiljnom prijetnjom!
Zanima me stav pravaša na ovome portalu o ovim kanidatima i za koga bi glasovali!!?
Hvala
ZDS