Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Čimpanze u šoku zbog detonacija odbijaju jelo!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Anica
Ukupno postova: 48
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.10.2009. 1:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja mislim da je najbolje da mine tamo zauvijek ostanu i da još djece ostane bez ruke jer čimpanze pate.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
NAS2

Ukupno postova: 77
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.10.2009. 1:34 
Naslov:  

eto, a nova nam dvorana zjapi prazna.., kog vraga nisu evakuirali cijeli zoo na trpimirovu..

Ukupno postova: 543
Post Postano: 06.10.2009. 3:06 
Naslov:  

i tko je sad majmun? =)

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 06.10.2009. 9:14 
Naslov:  

Vlaja_ je napisao/la :
inspektormaska je napisao/la :

stvarno...

mislim stvarno...

pa da bezveze najbolje da mine ostanu tamo di jesu ionako ćemo ih ukloniti kada neki izletnik ili nečije dijete nagazi na njih.... ;(

Halo, šefe! Nisu u pitanju ni kuce ni mace, nego stres koji ta detonacija ostavi. Dođi lijepo kod mene na ručak u Tvrđavicu kad detoniraju pa ćeš vidjeti kako je milina kad ti štokovi od prozora poispadaju iz zida, a žbuka padne u juhu.

To što se čuje u gradu je Natko Zrnčić Pičkin-Dim od onoga što nam grči danima želudac.

Dođeš s posla gruvaju, jedeš gruvaju, hoćeš pružiti noge pol sata oni i dalje gruvaju. Nit znaš kada, nit koliko. Nekad jedna nekad pet.

Sigurno je da se to treba odraditi, da se konačno sve to očisti od mina, ja sam prvi za to, ali sad ga pretjera. Evil or Very Mad

...wtf Shocked ...imaš možda bolje rješenje?....mislim da dva tri tjedna gruvanja nisu toliko strašna...ili možda bi više volio da nedaobog, nečije dijete naleti na mine????......mislim, jednostavno ne vjerujem....

Ukupno postova: 268
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.10.2009. 9:16 
Naslov:  

i to je razmišljanje osobe koja živi uz mine...

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 06.10.2009. 12:18 
Naslov:  

Jadne životinje...to će sigurno ostaviti dubokog traga na njima...super je što su napokon odlučili maknuti te mine, ali u svakom slučaju...netko će biti povrijeđen. Ne znam što se dobro moglo napraviti...možda se moglo njih negdje evakuirati...ali tko zna...

Znam, da kad sam na Trgu...to odjekuje...AJME! Kontam kako je tek u Tvrđavici i u ZOO vrtu...

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 06.10.2009. 14:46 
Naslov:  

ma ostavite mine...neka netko nagazi...neko dijete ili nešto...sve je u redu.....al nemoj da mi čimpanze ne jedu...alo...

Ukupno postova: 268
Post Postano: 06.10.2009. 15:37 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
Ne znam što se dobro moglo napraviti...možda se moglo njih negdje evakuirati...ali tko zna...

izgleda da nitko ne obraća pažnju na ovaj dio teksta:

"Naime, zbog izrazite nestabilnosti, pronađena minsko-eksplozivna sredstva ne mogu se uklanjati, već se moraju uništavati na mjestu pronalaska."

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 06.10.2009. 16:51 
Naslov:  

c-192 je napisao/la :
Stella1989 je napisao/la:
Ne znam što se dobro moglo napraviti...možda se moglo njih negdje evakuirati...ali tko zna...

"Naime, zbog izrazite nestabilnosti, pronađena minsko-eksplozivna sredstva ne mogu se uklanjati, već se moraju uništavati na mjestu pronalaska."

mislim da je žena mislila na životinje...da ih se evakuira negdje...a ne mine...

Vlaja_
Ukupno postova: 13
Post Postano: 06.10.2009. 17:29 
Naslov:  

[/quote]

Izgleda da nitko ne obraća ni na konstataciju da detoniraju 35kg eksploziva, a ne 50kg.

Da mi možda ne želiš reći da su mine grupirane po 35kg eksploziva. PROM-ovka ima 425dg eksploziva u sebi. Dakle ako ih smiju prenositi s mjesta gdje su pronađene nema razloga da ih ne odvoze na x mjesto.

Floskule koje prodaju vrištećim majkama koje se busaju u prsa i urlaju o raznesenoj djeci neka zadrže za sebe. U tvrđavici nitko nije nastradao osim krivolovaca, lopova i pijanaca krivolovaca. Znam

GrgaZlatoper

Ukupno postova: 206
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.10.2009. 18:04 
Naslov:  

Vlaja_ je napisao/la :
...U tvrđavici nitko nije nastradao osim krivolovaca, lopova i pijanaca krivolovaca. Znam

Ukoliko znaš, a hvališ se time, dužan si to prijaviti policijskoj upravi. Ovako činiš kazneno djelo prikrivanja. Dakle, odluči sam. Ili samo ovdje pišeš po onoj 'rekla, kazala'?

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 06.10.2009. 18:40 
Naslov:  

gum099 je napisao/la:
morgan je napisao/la:
"...a razminirava se 970.000 kvadrata šume topole, namijenjene za sječu....."
fino, a što će onda biti namjesto tih stabala?
sigurno ne poljoprivredno zemljište...
ode još malo zelenila iz okolice grada.
neće dugo proći, počet će oni i Kopački rit krčit....

kad se dio šume posječe, obično ide sadnja novih stabala...

naglasak je na OBIČNO...al tešk oda će se to ovdje zbiti.
dao bog da griješim

Vlaja_
Ukupno postova: 13
Post Postano: 06.10.2009. 23:48 
Naslov:  

GrgaZlatoper je napisao/la:
Ukoliko znaš, a hvališ se time, dužan si to prijaviti policijskoj upravi. Ovako činiš kazneno djelo prikrivanja. Dakle, odluči sam. Ili samo ovdje pišeš po onoj 'rekla, kazala'?

Svi ljudi koji su stradali u šumi oko tvrđavice su uredno odveženi na trijažu ili mrtvozorniku. Nemam pojma zašto miješaš graševinu i tablete kad vidiš da ti škodi jer činiš kazneno djelo zatupljivanja i digresije od stvarne teme.

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 06.10.2009. 23:58 
Naslov:  

Vlaja_ je napisao/la :

Da mi možda ne želiš reći da su mine grupirane po 35kg eksploziva. PROM-ovka ima 425dg eksploziva u sebi. Dakle ako ih smiju prenositi s mjesta gdje su pronađene nema razloga da ih ne odvoze na x mjesto.

Floskule koje prodaju vrištećim majkama koje se busaju u prsa i urlaju o raznesenoj djeci neka zadrže za sebe. U tvrđavici nitko nije nastradao osim krivolovaca, lopova i pijanaca krivolovaca. Znam

A glupost je bezgranična..Prenošenje mine na manjoj udaljenosti (na području koje je btw osigurano) i prevoženje na tko zna koju udaljenost i blokiranje prometnica(ili bi ti možda bez toga) je baš isto. Zato što nitko osim ovih nabrojenih nije stradao ove mine je trebalo ostavit? Rolling Eyes

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 07.10.2009. 0:20 
Naslov:  

adebisi-jug2 je napisao/la :

mislim da je žena mislila na životinje...da ih se evakuira negdje...a ne mine...

Da, na životinje...pa zar se za mine kaže evakuirati..? Ne kontam što je c-192 mislio...da je trebalo mine odnijeti negdje drugdje da ne trpe glasne eksplozije...osijek031.com smile

Skoči u forum: