Razbojnici uz pucnjavu pokušali opljačkati HYPO banku

Osijek

Razbojnici uz pucnjavu pokušali opljačkati HYPO banku

[03.10.2009. 10:40] Oružani napad na poslovnicu HYPO banke na Jugu II je pokušaj pljačke u kojem je došlo do oružanog sukoba između pljačkaša i zaštitara. Nakon ispaljenog hica pljačkaša, zaštitar je uzvratio pucnjevima i pljačkaš se dao u bijeg. Ispred poslovnice ga je čekao suučesnik u noć ranije ukradenom Passatu. Passatom su se pljačkaši odvezli ispod zapadne tribine Gradskog vrta i zapalili automobil. Očevid i potraga za počiniteljima su u tijeku.

Razvoj zbivanja pratite na portalu Osijek031.com

[03.10.2009. 10:20] Jutros je u osječkom naselju Jug 2 opljačkana poslovnica Hypo banke. Naoružani razbojnici su upali u banku te su uz prijetnju oružjem zatražili novac. Navodno je bilo i pucnjave, a zasada još nije poznato ima li ozlijeđenih tijekom pljačke.

Nepoznato je i koliko su novca razbojnici odnijeli sa sobom. Nakon razbojstva su se dali u bijeg u nepoznatom smjeru, a policija je blokirala prometnice i intenzivno traga za počiniteljima.
vecernji.hr

Kad je zaštitar poslovnice izvukao pištolj, pljačkaš se prepao i pobjegao navodno ukradenim automobilom marke passat u nepoznatom smjeru.
Biti će toga sve više nažalost.
Živim blizu i čuo sam hitce samo sam mislio da su petarde jer klinci često znaju bacit koju u prolaz zbog akustike.
Baš smo neki dan supruga i ja konstatirali da ovu našu jugovačku banku nitko ne dira hvala Bogu kad ono ćorak.
Sad pusti ti dijete na ulicu da se igra, havala bogu nema posljedica ali je ubijena sigurnost građana na neko vrijeme.
Postali smo Zagreb...
Ja ništa nisam čula, a tu sam blizu.
jedan od najglupljih termina - duge cijevi!!! vidio sam i ja jutros nekoliko radnika na gradilištu sa dugim cijevima..postavljali su ih u rovove, priključuju objekt na vodovodnu mrežu :D
ja nisam vidio nigdje murije a kamoli da je nešto blokirano, doduše vrtio sam se oko kauflanda pa na zaobilaznicu do peveca, ali nigdje ni m od murije :D
Omg,kod nas tak nešto :\ nevjerujem,....
ni ja isto ništ nisam čuo...a živim tu blizu...jel to već 1.april? ...pa kolko sam ja spavao...
meni je najgluplje sto su novinari jutarnjeg objavili ime i prezime zastitara koji je pucao na razbojnike KOJE JOS NISU UHVATILI ??

koji su to moroni i sta radi novinarsko drustvo ?
AKIZIKA

Baš smo neki dan supruga i ja konstatirali da ovu našu jugovačku banku nitko ne dira hvala Bogu kad ono ćorak.

Eto ga na...sve ste uprskali. Vi ste krivi! Trebali ste jednostavno šutiti i ništa se nebi dogodilo..
Sve ste urekli!!!

:P
Ingo

meni je najgluplje sto su novinari jutarnjeg objavili ime i prezime zastitara koji je pucao na razbojnike KOJE JOS NISU UHVATILI ??

koji su to moroni i sta radi novinarsko drustvo ?

Je, tak su i za rata bili pametni pa pričali gdje granate padaju...'evo baš je pala ispred katedrale, još 25 m i bio bi to direktan pogodak'... i taki su danas vjerojatno urednici....
Na malom prostoru banka, pošta i 3 kladionice, kao stvoreno za pljačku!
Index.hr: "Policija je blokirala prometnice i intenzivno traga za počiniteljima koji su iz banke otišli praznih ruku." A ovdje kažu da je nepoznato s kolko su novca otišli..

kak sad
jebeš grad bez pljački i duguih cijevi
meni sad nije jasno. piše pokušaj pljačke, pucnjava u oba smjera i sl., a dalje se navodi da se ne zna opljačkani iznos...

jel u pitanju pljačka ili pokušaj pljačke?
ajme nadam se da če ih uhvatit ako več nisu, bila sam u blizini a zaštitara i službenicu poznajem, kuda ide ovaj grad.......
Kak ja nisam ništa čula a bila u Konzumu? Znači oni su zbrisali Divaltovom a da ih niko nije stigo i Wilsonovom i zapalili auto kod stadiona. Pa šta će sad duge cijevi na izlazu iz grada kad su se dečki negdje umirili u gradu
to sve ide u krug...banke pljačkaju građane..pojedinci banke..
jerko

to sve ide u krug...banke pljačkaju građane..pojedinci banke..

:bravo:
aha,dakle koliko sam shvatio pljačkaša nisu uhvatili,ime i prezime čovjeka koji ga je zaustavio je objavljeno u novinama i objavljena je broj novčane nagrade koju će dobiti osoba koja je zaustavila pljačkaša koji je na slobodi,.....

Jel sam to samo ja ili današnji novinari jednostvno nemaju baš neki kvocijent inteligencije? :\
Ni sama nisam načisto jel trebalo objaviti ime zaštitara. Oni koi mu mogu nuditi (pljačkaši) mu se sigurno više nikada neće približiti, a konačno je jedan Sool MArić i zapucao pa se više ne mogu zbijati šale na njihov račun
sad će opljačkati zaštitara :shuriken: :2guns:
c-192

sad će opljačkati zaštitara :shuriken: :2guns:

xD koje god pare šta će mi poso kad sa pištoljom moram spavati :\
chosene, a ko ti čisti pištolj?
duge cijevi, kratka pamet
hengl

chosene, a ko ti čisti pištolj?

baš i nema smisla ovo tvoje pitanje.
hengl

Ni sama nisam načisto jel trebalo objaviti ime zaštitara.

ime zaštitara defnitivno nije trebalo objavljivat......a ljudi koji su došli pljačkat banku su vjerojatno spremni na svašta...

....al to se novinare ne tiče..bitno da oni imaju svoju priču...
ne samo ime, nego su i fotku stavili :zid:
između heroja i anonimca se moraš odlučiti. nemoš bit heroj anonimac
hengl

Šta je sa neznanim junacima???? zar oni nisu heroji?
AKIZIKA

Oni su najcesce vrhunaravni argument kraljeva demagogije [citaj: supkoglavaca koji polupismenim idiotima pune glave baljezgarijama i podvalama].

U nedostatku "neznanih junaka", koristi se institut "moralnog prava".
hengl

Ni sama nisam načisto jel trebalo objaviti ime zaštitara. Oni koi mu mogu nuditi (pljačkaši) mu se sigurno više nikada neće približiti, a konačno je jedan Sool MArić i zapucao pa se više ne mogu zbijati šale na njihov račun

Zašto misliš da neće? Ako ih uhvate, čovjek će vjerojatno biti glavni svjedok na suđenju.
AKIZIKA

hengl

ma njima su samo polagali vijence...

Tagovi