Životno osiguranje
pozdrav!!!
Društvo, politika
PEGY
Imam životno-banka mi ga uvalila kad sam dizala kredit.
A ono "dijete će ti biti zbrinuto ako..." za to postoji riziko osiguranje koje vi dileri nerado spominjete ili naglo oglušite ako ga stranka spomene.
lufus
Porez na zrak, zbog takvih sam maknuo broj iz imenika.
Ingo
zivotno osiguranje je super stvar kad svjetska ekonomija cvate i buja. Onda se novci oplodjuju i ti imas sve vise i vise.
U slucaju recesije, kriza, slomova burze ... dionice i investirani fondovi padaju i lova nestaje.
Dakle, kad ne trebas novce ... onda ih uplacujes i super je ... a kad ih zatrebas, onda je vjerovatno neki krah i lom pa ih neces dobiti jer su propali.
Tako ce biti i sa mirovinskim stupovima.
anakonda
a kad mi netko to hoće uvaliti, bježim koliko me noge nose,
PEGY
Evo ti primjer II mirovinskog stupa: 31.12.2007.osoba ima 30.000,00kn na računu i dalje poslodavac uplačuje redovno i na dan 31.12.2008. osoba ima 30.500,00kn !!!!!!!!!
Maca popapala preko 7.000,00kn
Pa kriza je...pa slom svjetskih burza,ekonomija,banki,firmi...bla,bla
Naravno,nije propala niti jedna osiguravajuča kuća, AL YEBOTE na konto krize maznili su hrpu love.
Najgore je u USA,gdje su ljudi izgubili SVE što su uštedjeli u ŽIVOTNOM OSIGURANJU,pa sada umjesto da sa 70 i kusur godina starosti biraju hoće li "isplatu u jednom iznosu ili doživotnu rentu" oni biraju hoće li dobiti socijalnu pomoć ili će se zavući u neki beskućnićki geto.
TO TI JE ŽIVOTNO OSIGURANJE DANAS!
PEGYPikaču, dosadan si i naporan.
PEGY
Pikaču, dosadan si i naporan.
...PEGY
svaka ti čast ako je to najbolji argument koji imaš za iznijeti nakon demantiranja tvog komentara...
Ingo...PEGY
svaka ti čast ako je to najbolji argument koji imaš za iznijeti nakon demantiranja tvog komentara...
pa to je opceprihvaceno misljenje o jehovinim svjedocima i akviziterima osiguranja
PEGY