Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Peticija za vraćanje ukinute autobusne linije od Bosutskog do KBO [Vijesti OSTV-a]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.09.2009. 14:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

TataMata je napisao/la: a što se tiče umirovljenika njima je i postavljeno autobusno stajalšte ispred doma s razlogom.
I sad bi zbog toga trebalo vratiti busnu liniju na Drinsku?! Mozda da se napravi odvojak pruge, pa da ispred doma bude i tramvajska stanica. To bi bilo super!

Hoce tu busnu liniju subvencionirati umirovljnici iz doma, ili djaci iz skola?! Ajd' ako moze, molio bih stanice i busne linije na jos par mjesta (za koja znam) gdje ima umirovljenika i djaka.

P.S. Ima li umirovljenika kojima je bliza stanica u Gackoj, od busne u Drinskoj?

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 25.09.2009. 15:02 
Naslov:  

Ti se sprdaj ukoliko želiš, međutim ljudi imaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo određenim potezima GPP-a ili gradske uprave.

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.09.2009. 18:38 
Naslov:  Re: Peticija za vraćanje ukinute autobusne linije od Bosutskog do KBO [Vijesti OSTV-a]

lako njemu srat kad nije iz tog djela pa ni ne zna sta prica

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Post Postano: 25.09.2009. 19:20 
Naslov:  

TataMata je napisao/la: Ti se sprdaj ukoliko želiš, međutim ljudi imaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo određenim potezima GPP-a ili gradske uprave.
Naravno. Preporucam im da prije iznosenja nezadovoljstva i promisle o trvijalijama poput troskova ili opce primjenjivosti.

Uostalom, nisi se nesto cuo kad je ekipa postavljala kioske, dvaput asfaltirala cestu i gradila ovu prugu po bolesnim cijenama. Tada nisi imao misljenje, ili...?

dino_bno je napisao/la: lako njemu srat kad nije iz tog djela pa ni ne zna sta prica
Kak' ti znas odakle sam ja?! Zar mislis da je vazno odakle je netko tko razmislja o isplativnosti pojedinih linija? Bilo bi dobro da se o tome razmisljalo kad je zezlo grada u ruci drzala osoba s Bosutskog, pa se gradila pruga koja vodi nigdje i cesta koja se u potpunosti dvaput asflatirala i prije nego se pustila u promet.

Odakle je Bubalo?! Treba li se sada i u njegovom naselju graditi tramvajska u svakoj ulici, ili uvoditi preklapajuce linije busa i tramvaja?!

Post Postano: 25.09.2009. 19:22 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
TataMata je napisao/la: Ti se sprdaj ukoliko želiš, međutim ljudi imaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo određenim potezima GPP-a ili gradske uprave.
Naravno. Preporucam im da prije iznosenja nezadovoljstva i promisle o trvijalijama poput troskova ili opce primjenjivosti.

Uostalom, nisi se nesto cuo kad je ekipa postavljala kioske, dvaput asfaltirala cestu i gradila ovu prugu po bolesnim cijenama. Tada nisi imao misljenje, ili...?

dino_bno je napisao/la: lako njemu srat kad nije iz tog djela pa ni ne zna sta prica
Kak' ti znas odakle sam ja?! Zar mislis da je vazno odakle je netko tko razmislja o isplativnosti pojedinih linija? Bilo bi dobro da se o tome razmisljalo kad je zezlo grada u ruci drzala osoba s Bosutskog, pa se gradila pruga koja vodi nigdje i cesta koja se u potpunosti dvaput asflatirala i prije nego se pustila u promet.

Odakle je Bubalo?! Treba li se sada i u njegovom naselju graditi tramvajska u svakoj ulici, ili uvoditi preklapajuce linije busa i tramvaja?!

ti malo mutav ili? ta pruga je napola bila napravljena trebalo ju je zavrsit, kramaric je to obecavo godinama ali tek je prije par godina to dovrseno!!! imas nesto protiv te linije mozda?

Leteci mungos

Post Postano: 25.09.2009. 19:47 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la: ti malo mutav ili? ta pruga je napola bila napravljena trebalo ju je zavrsit, kramaric je to obecavo godinama ali tek je prije par godina to dovrseno!!! imas nesto protiv te linije mozda?
E, burajz, 'osh me picit' ak' imam, a!? Urgh, urgh!

Ako se za 50 metara pruge, koja je postavljena u sklopu gradnje podvoznjaka i, ocito, u vrijeme dok si jos kenjao na lonku [ako si se i rodio tada] moze reci da je "napola napravljena", onda je i covjek napola na Marsu, a tek neznatno manje je kolonizirao kompletni Univerzum.

Ne kazem da pruga do Bosutskog nije trebala, dapace - mislim da je to dobar projekt, koji ce se jednog dana u potpunosti zaokruziti i zazivjeti kako treba, ali tvrdim da je postojanje tramvajske i autobusne linije, koje se gotovo u potpunosti preklapaju - notorno rasipanje novca poreznih obveznika.

Kao osoba koja placa porez [s obzirom na tvoje godine, nadam se da se skolujes i da ga ne placas], imam pravo zeljeti da se taj novac trosi racionalno. Cak i da ne placam porez. Evo, i tebi dajem pravo da zelis da se novac trosi racionalno.

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 25.09.2009. 20:18 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la:
ti malo mutav ili? ta pruga je napola bila napravljena trebalo ju je zavrsit, kramaric je to obecavo godinama ali tek je prije par godina to dovrseno!!! imas nesto protiv te linije mozda?

pruga o kojoj je ovdje riječ nije bila napravljena niti napola niti ikako.sve ovo što je napravljeo od bosutskog prema Bikari napravljeno je u zadnje 2 godine.ako i toliko.ono što je čekalo bolja vremena bila je dionica do Bosutskog i to je postavljeno još u doba Jugoslavije.

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 25.09.2009. 20:30 
Naslov:  

Ne kazem da pruga do Bosutskog nije trebala, dapace - mislim da je to dobar projekt, koji ce se jednog dana u potpunosti zaokruziti i zazivjeti kako treba, ali tvrdim da je postojanje tramvajske i autobusne linije, koje se gotovo u potpunosti preklapaju - notorno rasipanje novca poreznih obveznika.

TataMata je napisao/la:
Nije nužno da bus ide preko Divaltove kako je išao. Nek prometni stručnjaci u GPP-u vide kako bi bilo najbolje, ali neka vode računa o povećem broju starih i nemoćnih iz tog dijela grada.
Slažem se s tobom da se linije ne trebaju preklapati, tako sam i napisao.... ti misliš da ta linija ne treba, ok. To je tvoje mišljenje s kojim se ne slaže 200 stanovnika u ind. četvrti i 553 učenika i djelatnka Građe....

Ukupno postova: 10
Post Postano: 25.09.2009. 21:58 
Naslov:  

nisi ti jedini porezni obveznik u gradu pa se eto svi namjerili na tebe.... grad bi trebao raditi u interesu građana, a kada ovoliki broj ljudi potpiše peticiju, njoj se pridruže i škole sa tog područja, onda to nije interes građana? a to nije jedini "dobar" potez sadašnjeg GPP-a, pa sjetimo se onih prosvjeda učenika iz bijelog brda kojima je karta bila preskupa, a do nedavno im je obećavana besplatna.... po toj matematici neke linije ćemo ukiniti jer su "neprofitabilne" ali zato ćemo nabiti cjenu onima koje su profitabilne?
ostavi se tih gluposti i ajmo malo misliti na građane ovoga grada i na ono što oni žele - a činjenice govore što žele.....

dino_bno

Post Postano: 26.09.2009. 11:14 
Naslov:  

morgan je napisao/la :
dino_bno je napisao/la:

pruga o kojoj je ovdje riječ nije bila napravljena niti napola niti ikako.sve ovo što je napravljeo od bosutskog prema Bikari napravljeno je u zadnje 2 godine.ako i toliko.ono što je čekalo bolja vremena bila je dionica do Bosutskog i to je postavljeno još u doba Jugoslavije.

ne mislim na bikaru

Leteci mungos

Post Postano: 27.09.2009. 17:16 
Naslov:  

100ja je napisao/la: nisi ti jedini porezni obveznik u gradu pa se eto svi namjerili na tebe....
Naravno da nisam. Bas kao sto to nije ni 200 navodno nemocnih i 500+ ucenika [navodno samovoljno].

Citat: grad bi trebao raditi u interesu građana,
Naravno. Samo, tezu treba zavrsiti do kraja. Grad bi trebao raditi u interesu gradjana i u sklopu mogucnosti. Nazalost, prosla vlast nam je pokazala kako je to kad se osobni interes predstavi interesom gradjana [u predizborne svrhe] te trosi iznad mogucnosti.

Logikom gdje Grad treba djelovati samo u interesu gradjana lako mozemo doci do ideje da u svakoj ulici imamo po jednu tramvajsku/busnu liniju i stanicu ispred svake kuce. To je u interesu gradjana, nego sto...

U interesu svih gradjana je optimalna raspodjela busnih i tramvajskih linija i organizacija javnog prijevoza u Gradu.

Citat: a kada ovoliki broj ljudi potpiše peticiju,
Koliko to ljudi? Koliko je to ljudi u odnosu na one koji ne podrzavaju tu ideju? Koliko je to u odnosu na one koji znaju koliko bi ta dodatna linija kostala, odnosno koliko bi se nekom drugom moralo izbiti iz usta, ili ukinuti neke druge linije?

Ako je financijski potencijal GPP-a X i ako se njime moze financirati Y linija, hoces li ti osobno izaci pred ljude u naselju Z i reci im da je njihova linija ukinuta jer se nekim srednjoskolcima iz Industrijske ne hoda 100 metara do tramvajske stanice?!

Citat: ostavi se tih gluposti i ajmo malo misliti na građane ovoga grada i na ono što oni žele - a činjenice govore što žele.....
Kojih gluposti da se ostavim? Financijskih mogucnosti Grada/GPP-a?

Lijepo si sazeo modus operandi...

Post Postano: 27.09.2009. 17:29 
Naslov:  

100ja je napisao/la: nisi ti jedini porezni obveznik u gradu pa se eto svi namjerili na tebe....
Naravno da nisam. Bas kao sto to nije ni 200 navodno nemocnih i 500+ ucenika [navodno samovoljno].

Citat: grad bi trebao raditi u interesu građana,
Naravno. Samo, tezu treba zavrsiti do kraja. Grad bi trebao raditi u interesu gradjana i u sklopu mogucnosti. Nazalost, prosla vlast nam je pokazala kako je to kad se osobni interes predstavi interesom gradjana [u predizborne svrhe] te trosi iznad mogucnosti.

Logikom gdje Grad treba djelovati samo u interesu gradjana lako mozemo doci do ideje da u svakoj ulici imamo po jednu tramvajsku/busnu liniju i stanicu ispred svake kuce. To je u interesu gradjana, nego sto...

U interesu svih gradjana je optimalna raspodjela busnih i tramvajskih linija i organizacija javnog prijevoza u Gradu.

Citat: a kada ovoliki broj ljudi potpiše peticiju,
Koliko to ljudi? Koliko je to ljudi u odnosu na one koji ne podrzavaju tu ideju? Koliko je to u odnosu na one koji znaju koliko bi ta dodatna linija kostala, odnosno koliko bi se nekom drugom moralo izbiti iz usta, ili ukinuti neke druge linije?

Ako je financijski potencijal GPP-a X i ako se njime moze financirati Y linija, hoces li ti osobno izaci pred ljude u naselju Z i reci im da je njihova linija ukinuta jer se nekim srednjoskolcima iz Industrijske ne hoda 100 metara do tramvajske stanice?!

Citat: ostavi se tih gluposti i ajmo malo misliti na građane ovoga grada i na ono što oni žele - a činjenice govore što žele.....
Kojih gluposti da se ostavim? Financijskih mogucnosti Grada/GPP-a?

Lijepo si sazeo modus operandi...

gle ti ne koristis tu liniju al ima onih koji koriste, nemali broj, i ja sam jedan od njih i zato ne pricaj gluposti

Leteci mungos

Post Postano: 27.09.2009. 18:16 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la: gle ti ne koristis tu liniju al ima onih koji koriste, nemali broj, i ja sam jedan od njih i zato ne pricaj gluposti
Gle, primjetio sam da ne shvacas recenice s vise od jednog glagola, ali bar pokusaj argumentirati svoje tvrdnje, odnosno prvo iznesi tvrdnje i onda ih argumeniraj. Do tada bih te zamolio da ne gubis vrijeme citajuci moje poruke, jer sam primjetio da one kod tebe izazivaju one najnize i najprimitivnije rekacije - poziv na fizicki obracun ili ovakve djetinjasto-autisticne izjave.

Post Postano: 27.09.2009. 18:37 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :
dino_bno je napisao/la: gle ti ne koristis tu liniju al ima onih koji koriste, nemali broj, i ja sam jedan od njih i zato ne pricaj gluposti
Gle, primjetio sam da ne shvacas recenice s vise od jednog glagola, ali bar pokusaj argumentirati svoje tvrdnje, odnosno prvo iznesi tvrdnje i onda ih argumeniraj. Do tada bih te zamolio da ne gubis vrijeme citajuci moje poruke, jer sam primjetio da one kod tebe izazivaju one najnize i najprimitivnije rekacije - poziv na fizicki obracun ili ovakve djetinjasto-autisticne izjave.

hoho krivo me shvacas, meni osobno ne treba toliko ta linija kolko ona tramvajska linija mackamama-zp, dok je ta linija postojala od bosutskog do tvrdje sam imo 15min( i manje ako vozi neki brzi vozac) a sad s ovim presjedanjem mi treba pola sata minimalno, kad idem kuci iz skole vise ne dodjem u pol8(ak sam druga smjena) nego u 8, prije kuc dodju neki iz tenja, sarvasa itd Question , npr kad si u gradu i oces ic na bosutsko tramvaj cekas 15 min, busevi za laslovo,ivanovac idu svakih sat, sat i po, isto ak je zastoj tramvaja, nema druge neg pjeske ic, ukidanjem ove autobusne linije je i mislim(nisam siguran) ukinuta linija do poljosice koju su koristili ucenici koji su uvijek napunili taj bus...nadam se da sad shvacas neke stvari

100ja

Ukupno postova: 10
Post Postano: 27.09.2009. 19:57 
Naslov:  

mungos, kada pred nas staviš peticiju od 500 potpisa protiv onda ću ti priznati, do tada-kao što vidiš, ima nezadovoljnika u tom dijelu grada a oni imaju jednaka prava kao i ti.... a ako je prošla vlast krala, krade i ova i to ti je to......

Skoči u forum: