Wing Chun ili Krav maga

Kultura, zabava, sport, hobby

Wing Chun ili Krav maga

Pozdrav, zna li netko dal se ove discipline mogu trenirati u osijeku, i ako da gdje?
hvala puno !
bobo22

Pozdrav, zna li netko dal se ove discipline mogu trenirati u osijeku, i ako da gdje?
hvala puno !

Mislim wing chung negdje kod Merkatora a za krav maga pa mi smo provincija.

Re: wing chun ili krav maga

Za Ving Tsun se mozes obratiti na ovaj broj- 091 7974 269

Re: wing chun ili krav maga

domi

Nova informacija- prvi mjesec je probni da se vidi da li osoba moze izdrzati takvu vrstu treninga, kazu da nije nimalo lagano, uf
probni??? strašno... to je neka obuka za secijalne jedinice pa moraju vidit možeš li izdržat???
da, upravo to, tko nije za takve stvari nek ne trenira. domi hvala, javim ti se na pm
majke ti...stvaraju se neke paravojne formacije:-D sad smo najebali
jebiga imaš uvijek aerobik, tae boo, jogu :D
domi

domi

Nova informacija- prvi mjesec je probni da se vidi da li osoba moze izdrzati takvu vrstu treninga, kazu da nije nimalo lagano, uf

Jel te učitelj ovlastio da ovako javno stavljaš njegov broj ili si to samoinicijativno?
Treninzi se održavaju u vrtiću na bosutskom i treneri su Damir i Krištof :-) . Treninzi su sasvim ok za onoga koji to želi i ima volje učiti .
Jel mi zna ko reći da li je ovdje riječ o treninzima Wing Chun-a ili WingTsun-a??
pravo da ti velim mislim da je ving tsun. No nije ni bitno skoro
preuzeto sam forum.hr
Nakon uspješno odrađenog seminara u Osijeku, International Krav Maga Federation u ponedjeljak 10.5.2010. otvara novu grupu u Osijeku.
Treninzi će se održavati ponedjeljkom i petkom od 18,00 do 19,30 u prostorijama fitness centra XXL, Gundulićeva 62.
Svoje mjesto u grupi možete rezervirati na mail [email protected] ili na broj 091 3333 003.
Treninge će voditi licencirani instruktor IKMF-a.
grind333

Jel mi zna ko reći da li je ovdje riječ o treninzima Wing Chun-a ili WingTsun-a??

Ajd mi reci razliku
Wing chun ti koristi i rad nogu kao Bruce Lee a Ving stun samo rad ruku... Krav maga ti je hand to hand combat i možemo reći da je vojno policijska vještina jer je koriste IDF Special Forces units. Moj trener ti je dobio 5.dan krav maga nedavno.. ako te zanima možeš učiti puno različitih stvari kod nas na treningu... Ali mi treniramo Sinanju Shin Do, hrvatska vještina na blisku borbu. Jako zanimljiva vještina, a naš trener je i osnivač vještine. Na tebi je što želiš trenirati i koju filozofiju proučavati.
Krav maga imaš u teretani XXL.

Tagovi