Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Miljenko Kolobarić na čelu osječkog Odjela za hrvatske branitelje [Vijesti OSTV-a]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
hrvatica
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2009. 16:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nisam netko tko može precizno reći čemu taj odjel i sl., al` unatoč mojim 16god. mogu izraziti svoj stav, pa i ispravnije nego mnogi ... Pa sam naziv je "Odjel za branitelje" ,znači da im je dužnost baviti se o svemu vezano za njih i sto zasluzuju pravi branitelji, ali da se i otkriju oni koji se skrivaju kao pravi branitelji a nisu ni vidili, ni čuli u ratu ispaljeni metak... Za ostalo bi trebali čuti od članova odjela, ali pritom bez osuđivanja !!!!
Ja sam htjela samo ostaviti komentar kad sam vidjela kako pisete o "tom" Kolobariću ( ZNAM da to ne zaluzuje ) , ( Postujem svacije misljenje, ali bez osuda... kao sto poslovica kaze "Tko će nego svoj na svoga" ... ) Srdačni pozdrav!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
hrvatica
Ukupno postova: 3
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2009. 16:37 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
hrvatica je napisao/la :

Od Kolobarića kao što je Žoc, nitko neće oboljeti ot PTSP-a... a što se tiče svrhe odjela, nije sigurno osnovana lošom namjerom, ljudi koji su u Odjelu za branitelje znaju koja im je dužnost i obavit će što treebaju ... Žele i rade sve najbolje za našu državu, jer su se i borili za to da bude bolja i samostalna... to ste zaboravili? Pozdrav!

...dakle, ajmo još jednom: koja je dužnost ljudi iz tog odjela?

Nisam netko tko može precizno reći čemu taj odjel i sl., al` unatoč mojim 16god. mogu izraziti svoj stav, pa i ispravnije nego mnogi ... Pa sam naziv je "Odjel za branitelje" ,znači da im je dužnost baviti se o svemu vezano za njih i sto zasluzuju pravi branitelji, ali da se i otkriju oni koji se skrivaju kao pravi branitelji a nisu ni vidili, ni čuli u ratu ispaljeni metak... Za ostalo bi trebali čuti od članova odjela, ali pritom bez osuđivanja !!!!
Ja sam htjela samo ostaviti komentar kad sam vidjela kako pisete o "tom" Kolobariću ( ZNAM da to ne zaluzuje ) , ( Postujem svacije misljenje, ali bez osuda... kao sto poslovica kaze "Tko će nego svoj na svoga" ... ) Srdačni pozdrav!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.09.2009. 16:44 
Naslov:  

...svaka čast tebi, ali vrlo je vidljvo tvojih 16 godina u ovom slučaju..pri tome ne mislim ništa loše, osim da si još jako zelena i da ne bi trebala razbijati glavicu političkim zavrzlamama...
...osobno, nisam rekla ništa protiv g. Kolobarića, već sam samo izrazila sumnju u još jedan odjel za branitelje....uz toliko udruga, ministarstva branitelja (dobro, o tom potom) i ostale različite ne znam ni ja što, jednostavno ne vidim svrhu još jednog....
...svaka čast svakom branitelju, pri tom mislim na one koji su zaslužili nazivati se tako, ali vjerujem da oni naprave iše za sebe same, nego što im mogu pomoći odbori....
...a ako ovaj odbor pokaže svoju svrhu i pomogne barem 100 branitelja, skidam kapu...

Skoči u forum: