Od Kolobarića kao što je Žoc, nitko neće oboljeti ot PTSP-a... a što se tiče svrhe odjela, nije sigurno osnovana lošom namjerom, ljudi koji su u Odjelu za branitelje znaju koja im je dužnost i obavit će što treebaju ... Žele i rade sve najbolje za našu državu, jer su se i borili za to da bude bolja i samostalna... to ste zaboravili? Pozdrav!
|
...dakle, ajmo još jednom: koja je dužnost ljudi iz tog odjela?
|
Nisam netko tko može precizno reći čemu taj odjel i sl., al` unatoč mojim 16god. mogu izraziti svoj stav, pa i ispravnije nego mnogi ... Pa sam naziv je "Odjel za branitelje" ,znači da im je dužnost baviti se o svemu vezano za njih i sto zasluzuju pravi branitelji, ali da se i otkriju oni koji se skrivaju kao pravi branitelji a nisu ni vidili, ni čuli u ratu ispaljeni metak... Za ostalo bi trebali čuti od članova odjela, ali pritom bez osuđivanja !!!!
Ja sam htjela samo ostaviti komentar kad sam vidjela kako pisete o "tom" Kolobariću ( ZNAM da to ne zaluzuje ) , ( Postujem svacije misljenje, ali bez osuda... kao sto poslovica kaze "Tko će nego svoj na svoga" ... ) Srdačni pozdrav!