Povijesni medij
A OTPUSTIOJE SAM OKO 100-AK LJUDI(SMOKING I DRUGA RADNA MJESTA).
Društvo, politika
PEGY
Očekujem da se pojavi NETKO poslovan i ekonomski močan, apolitičan i pokrene ovu zabit--znam da zvuči glupo i utopijski jer takve osobe nema ovdje. A ako je možda i ima ugušiti će je naši lokal-lopovi-patrioti svojim ucjenama i podmetanjima,netransparentnim namještaljkama a sve kao po zakonu i za dobrobit građana i super nice.
PEGYKako politicari mogu nesto ekonomski pokrenuti? Mislis da oni pocnu ulagati, ili da se pojavi jedan milijarder i ulozi neku svoju lovu?!Očekujem da se pojavi NETKO poslovan i ekonomski močan, apolitičan i pokrene ovu zabit
rođena u OsijekuČovječe, kad sam čula da je prilikom razmjene poklona s veleposlanikom Japana, kada je došao na red poklon od strane Grada izvalio da za poklon ima 100 €, zabolio me stomak, majke mi. Da ne spominjem njegovo tupavo cerekanje tijekom razgovora. Lijepo taj predstavlja Osijek, svaka čast.

rođena u OsijekuAjd, Bubalo se bar nasao s veleposlanikom Japana. Djapic je kineskog odjebao u zadnji tren i bez isprike [ono naknadno nije isprika, nego izvlacenje]. Diplomatski skandal, ali to stranacke vojnike ionako ne zanima, zar ne?! Vi ste to vec zaboravili...Čovječe, kad sam čula da je prilikom razmjene poklona s veleposlanikom Japana, ...
Leteci mungosAko će se tako ponašati, bolje da se ne nalazi. Mungos izvini, ali i ti mi sve više sličiš stranačkom vojniku. To što napadaš Đapića, to razumijem, ali to što braniš Bubala i kad treba i kad ne treba, to je malo čudno. Ukoliko si nepristran kao što kažeš.
rođena u OsijekuAjd, Bubalo se bar nasao s veleposlanikom Japana. Djapic je kineskog odjebao u zadnji tren i bez isprike [ono naknadno nije isprika, nego izvlacenje]. Diplomatski skandal, ali to stranacke vojnike ionako ne zanima, zar ne?! Vi ste to vec zaboravili...Čovječe, kad sam čula da je prilikom razmjene poklona s veleposlanikom Japana, ...