Što znači "vidi koja koka?"
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Što znači "vidi koja koka?"
DARCHOto ti znači da si super kul ultra dobra mega riba,ono da frajeri se okreću za tobom al totalno,i da...još jedna jako bitna stvar ne vjeruj legicama,jer su one samo ljubomorne...sigurno si prava mačka !
ergo
Monstrum
znači da si kokoš
dobro da nije rekla da su joj vikali vidi koja piiiiii pa da pita jel zgodna ili dlakava hahahahaha
sabau jebemti.....skoro sam umro od smijeha sad...
ahahaahhh ahhahahhahahaaaaaaaa
dobro da nije rekla da su joj vikali vidi koja piiiiii pa da pita jel zgodna ili dlakava hahahahaha

"vidi koja koka" ti je latinska izreka.
vidi znaci promatrati, vidjeti, a koka je na latinskom Erythroxylum coca....dakle, na net i vjeruj mi -google sve zna!!!!
">
">
"> 
violatricolorMeni su neki dečki danas u gradu vikali "vidi koja koka".... Da li to znači da sam čupava pa mi viču da sam kokoš ili misle da sam zgodna pa mi zato to viču? Prijateljica mi kaže da misle da sam zgodna, a ja baš nisam sigurna... Molim vas nemojte mi se smijati i hvala vam na odgovorou....
Uzmi Klaića pa pogledaj
violatricolorMeni su neki dečki danas u gradu vikali "vidi koja koka".... Da li to znači da sam čupava pa mi viču da sam kokoš ili misle da sam zgodna pa mi zato to viču? Prijateljica mi kaže da misle da sam zgodna, a ja baš nisam sigurna... Molim vas nemojte mi se smijati i hvala vam na odgovorou....
hahahaha, to ti je pristojnije za "vidi koja pička!"
a sad si ti misli jel to znači da si drolja ili pička od čovjeka ili šta...