Autor |
Poruka |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Volio bih znati koja to sve radna mjesta postoje u ZOO hotelu, da je za 33 kreveta, bar i restoran potrebno 36 ljudi.
Ljudima koji rade na tim mjestima svaka cast, ali kontam da postoji jos more referenata, savjetnika i strucnih suradnika za "..."
Ima li netko sistematizaciju radnih mjesta u Zoo hotelu crno na bijelo?
Btw. koliko kreveta ima Waldinger? Koliko zaposlenih? [doista me zanima]
|
Upravo tako!
Ajmo mladeži HSP-a odgovorite na ovo! |
|
|
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Mene samo zanima ima li ikakve osnove da se te bivse direktore goni i kaznjava...pa ne mogu vjerovati da je sve po zakonu i legalno... ako je Al Capone mogao u zatvor zbog poreza...sigurno bi se i njima mogla naci neka mrlja... uopce me ne zanima kakvo su sranje radili - smo me zanima da za to odgovaraju (kako god) - iz cisto moralnih i edukativnih razloga!
Inace kad kojekakve inspekcije dodju u firmu UVIJEK nesto nadju...osim u gradskim firmama... a onda cemo mi to lijepo dokapitalizirati i puj pike ne vazi! F*** |
|
|
|
|
 |
Bastro Ukupno postova: 154 Spol:  Nebitno
|
Mene samo zanima ima li ikakve osnove da se te bivse direktore goni i kaznjava...pa ne mogu vjerovati da je sve po zakonu i legalno... ako je Al Capone mogao u zatvor zbog poreza...sigurno bi se i njima mogla naci neka mrlja... uopce me ne zanima kakvo su sranje radili - smo me zanima da za to odgovaraju (kako god) - iz cisto moralnih i edukativnih razloga!
Inace kad kojekakve inspekcije dodju u firmu UVIJEK nesto nadju...osim u gradskim firmama... a onda cemo mi to lijepo dokapitalizirati i puj pike ne vazi! F***
|
Heh, pa u tom i je problem. Zašto bi se gonili i kažnjavali koalicijski partneri današnje vlasti Matković i Doležal. Oni su po Bubalu sposobni i poželjni, a kamoli da ih se kažnjava i goni. |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Oćeš tata da ti odgovori  , čiji je kum bivši direktor hotela Barbarić? |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Oćeš tata da ti odgovori  , čiji je kum bivši direktor hotela Barbarić?
|
Gdje je hotel Barbarić? Tko je kum?
tema je ZOO Hotel! |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...Barbarić, bivši direktor hotela Zoo = Matkovićev kum.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Nisam shvatio ovaj Hsp-ov odgovor. Valjda uvaženi kolega forumaš hoće reći da je bivši direktor idiotskog hotela Matkovićev kum, pa zapravo nema nikakve veze s Hsp-om.
Taj bi odgovor mogao prihvatiti samo maloumnik s amnezijom. Nećemo se valjda praviti da Hsp i njezin još uvijek šef Đapić nije preuzeo katastrofalni projekt Zoo hotela od nekadašnjih * Bajte i Kramarića.
Nećemo se valjda praviti da Đapić na taj hotel nije utukao milijune kuna Unikoma, dakle poreznih obveznika.
Nećemo se valjda praviti da Đapić nije stvorio Matkovića, do prije 6 mjeseci glavnu Hsp-ovu uzdanicu u Slavoniji, niti da je s Đapićevim blagoslovom Matković u to ruglo Zoo hotel pozapošljavao 30-ak zaslužnih Hsp-ovaca, a logično, i svog kuma, sve to u vremenu u kojemu ga je Đapić oslovljavao kao svog prirodnog nasljednika u stranci u Slavoniji (a Srba u Hrvatskoj). Podsjetimo - ovdje citirano forumaš tada je Matkovića branio "do zadnje kapi krvi".
Na kraju, nećemo se valjda praviti da Đapić u Zoo hotelu nije svakodnevno ručavao i kartao belu, u vremenu u kojemu drugi ljudi rade.
Evo razloga zašto je bilo potrebno pod svaku cijenu smijeniti bivšu vlast. Naime, da je Đapić kojim slučajem ostao gradonačelnik, mi bi danas čitali daje Zoo hotel sjajna stvar, da tamo baš treba imati preko 30 zaposlenih, i da ne donosi gubitke. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...Barbarić, bivši direktor hotela Zoo = Matkovićev kum....
|
pa matkovic je sada promijenio dlaku ... pa je zaboravio bivse prijatelje, kumove ... |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Nisam shvatio ovaj Hsp-ov odgovor. Valjda uvaženi kolega forumaš hoće reći da je bivši direktor idiotskog hotela Matkovićev kum, pa zapravo nema nikakve veze s Hsp-om.
Taj bi odgovor mogao prihvatiti samo maloumnik s amnezijom. Nećemo se valjda praviti da Hsp i njezin još uvijek šef Đapić nije preuzeo katastrofalni projekt Zoo hotela od nekadašnjih * Bajte i Kramarića.
Nećemo se valjda praviti da Đapić na taj hotel nije utukao milijune kuna Unikoma, dakle poreznih obveznika.
Nećemo se valjda praviti da Đapić nije stvorio Matkovića, do prije 6 mjeseci glavnu Hsp-ovu uzdanicu u Slavoniji, niti da je s Đapićevim blagoslovom Matković u to ruglo Zoo hotel pozapošljavao 30-ak zaslužnih Hsp-ovaca, a logično, i svog kuma, sve to u vremenu u kojemu ga je Đapić oslovljavao kao svog prirodnog nasljednika u stranci u Slavoniji (a Srba u Hrvatskoj). Podsjetimo - ovdje citirano forumaš tada je Matkovića branio "do zadnje kapi krvi".
Na kraju, nećemo se valjda praviti da Đapić u Zoo hotelu nije svakodnevno ručavao i kartao belu, u vremenu u kojemu drugi ljudi rade.
Evo razloga zašto je bilo potrebno pod svaku cijenu smijeniti bivšu vlast. Naime, da je Đapić kojim slučajem ostao gradonačelnik, mi bi danas čitali daje Zoo hotel sjajna stvar, da tamo baš treba imati preko 30 zaposlenih, i da ne donosi gubitke.
|
B R A V O ... !!!  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
TataMata
|
Prenosim demanti dobiven sms porukom u cijelosti:
- Željko, nemam ništa protiv da me čerečite po forumu, ali istinom...Niti jedan Matković nije u bilo kakvoj kumovskoj vezi s bilo kojim Barbarićem. Pozz, G. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
I što sad? Jesu li kumovi ili ne? Ja sam povjerovao forumašici Anakonda, što možda nisam trebao, ali ostaješ nam dužan odgovor na koga si mislio, jer si ti prvi spomenuo kumstvo. Iako to, u krajnjem slučaju, nije posebno važno u kontekstu promašene investicije Zoo hotela.
Također, drago mi je da se G. javio na ovo, jer to znači da čita forum, a drago mi je i da se u mom postu pojavila stanovita zvijezdica (*) umjesto jedne riječi koja se može smatrati uvredljivom (kada to ne bi bila istina). Možda i K. i B. čitaju forum! Ima nade i za nas forumaše. |
|
|
|
|
 |
Font Size Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Evo potvrde da stvarno svi citaju forum....ja sam odustao jer ne vidim smisao piskarat a nista od tog konkretno ne poduzimati.
Uzitak mi je citati tvoje postove Felt, a i Sharnonine isto (na neki bolesno-mazohisticki nacin)...
A govorim iz iskustva puno ljudi cita forum samo ne sudjeluju.
Ja bi radje da konkretno nesto radimo i predlazemo nego sto lajemo na forumu. |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Pa učlani se u HSP...  |
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa učlani se u HSP...
|
koji ? |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Pa naš...  |
|
|
|
 |
 |
|