Ida Prester: Muški papci i pomahnitale singlice
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Samo neznam šta su onda današnje djevojke,s obzirom da one skoro uopće ne iniciraju ništa što je krajnje paradoksalno s obzirom na njihovu silnu emancipiranost.
Dvostruka mjerila i žensko licemjerje u svom najčistijem obliku.
Re: Ida Prester: Muški papci i pomahnitale singlice
Leteci mungosŽeca, idemo u Zagreeeb!!! RADIT HAOS!Hehe, zensko, a zna pisati...
Povijesni medij
">znaci, zbog jednog ili njih nekoliko, svi su muskarci isti, a zene su lesinarke, tamnicarke i sta je sve nabrojala.
niti su sve zene iste, a bome ni muskarci.
daj, Ida, skuliraj se.....iz svake tvoje rijeci vristi cista nedojebanost.
drugi razlog ne vidim, osim ako nisi klimaktericna baba (po slici ne bih rekla).
A, kako i ne bi bili, kad mlade alternativke uvijek vole biti pametne i pricat' vise nego se decki vole napit', a nekmoli prcit'... onda svi skupa odrastu i shvate da od price u birtiji nema puno prcenja... muski se okrenu boci koja ih nikad nije iznevjerila, a cure... a cure pocnu izlaziti u Q, jer su tamo momci uvijek bili skloniji akciji... casa-toljaga-pecina...
Leteci mungos
Izgleda da su ti alternativci [mjesta na koja Ida zalazi] zivi papci... draze im se dobro napit' nego dobro priprcit'...
A, kako i ne bi bili, kad mlade alternativke uvijek vole biti pametne i pricat' vise nego se decki vole napit', a nekmoli prcit'... onda svi skupa odrastu i shvate da od price u birtiji nema puno prcenja... muski se okrenu boci koja ih nikad nije iznevjerila, a cure... a cure pocnu izlaziti u Q, jer su tamo momci uvijek bili skloniji akciji... casa-toljaga-pecina...
to je cijela filozofija !!
Leteci mungoshmmm, kakav namrgodjen pogled na svijet i human beingsA, kako i ne bi bili, kad mlade alternativke uvijek vole biti pametne i pricat' vise nego se decki vole napit', a nekmoli prcit'... onda svi skupa odrastu i shvate da od price u birtiji nema puno prcenja... muski se okrenu boci koja ih nikad nije iznevjerila, a cure... a cure pocnu izlaziti u Q, jer su tamo momci uvijek bili skloniji akciji... casa-toljaga-pecina...
anyways, teta ida je malo prenabrijana za moj ukus - te spike "mi smo si tak hot i kul i neprejebivo dobre ženske da nam ni jedan muskarac nije do koljena" su u najmanju ruku iritantne (barem meni)...
a fora "je*anje je zakon ako nema strings attached (olitiga necega sto bi se moglo nazvati vezom), a svi oni koji takav modus vivendi ne kontaju su za ku*ac" je sooooooooooooooo passe

Leteci mungosIzgleda da su ti alternativci [mjesta na koja Ida zalazi] zivi papci... draze im se dobro napit' nego dobro priprcit'...

1step2farEto, vidis...Prije baš nešto nisam imala sreće i uspjeha sa muškarcima, no danas nemam tih problema, ...
Leteci mungos
Izgleda da su ti alternativci [mjesta na koja Ida zalazi] zivi papci... draze im se dobro napit' nego dobro priprcit'...
heheh,bas tako
Moira
Meni je baš zanimljivo čitati kako su muški skočili u svoju obranu... baš zanimljivo.
man power !!
">Re: Ida Prester: Muški papci i pomahnitale singlice
mali_ivicaCice u Zagrebu i Cice u Osijeku su dva različita pojma... Govorim generalno.
Istina,one u Zagrebu su puno bolje.
Prije svega po pristupačnosti.
mali_ivica
Cice u Zagrebu i Cice u Osijeku su dva različita pojma... Govorim generalno.
Ponekad je popet se na osječke cice teže neg na Mt. Everest
ima i u Daruvaru el tak
exHOP3on
oni izgleda nisu bili u nekim drugim gradovima![]()
ima i u Daruvaru el tak![]()
Majki nerodkinja?
bazooka_joeexHOP3on
oni izgleda nisu bili u nekim drugim gradovima![]()
ima i u Daruvaru el tak![]()
Majki nerodkinja?
Ma nema tamo nerotkinja, ja bio i ponadao se da ce biti akcije, kad ono samo neke babe, a one su ionako nerotkinje tako da mi sve dzaba