Kreću Jazz večeri u noćnom baru Pandur

Osijek

Kreću Jazz večeri u noćnom baru Pandur

Kako je i prethodno najavljeno kada se otvarao novi osječki klub smješten u Tvrđi - Night Bar Pandur, ponedjeljak će biti dan rezerviran za ljubitelje jazz glazbe, i to u live izdanju. Prva Jazz večer u Panduru održava se ovog ponedjeljka (21. rujna), a nastupit će talentirani Duo Solitude. Nakon prvog izdanja ove večeri možete očekivati svakog ponedjeljka druge zanimljive izvođače koji će zabavljati sve goste kluba koji vole poslušati kvalitetan jazz. Ulaz u klub je besplatan, a početak svirke je u 20:30 sati.

Duo Solitude

Duo Solitude tvore Mila Bauković i Vedran Zec, a osnovan je 2006. godine po uzoru na slavni duet Ella Fitzgerald–Joe Pass. Stilski ga možemo svrstati u mainstream jazz kategoriju. Repertoar banda čine poznati jazz standardi u vlastitim aranžmanima, kao i vlastite skladbe. Duo je nastupao u Hrvatskoj i Sloveniji po klubovima i festivalima, katkad i u varijanti kvarteta, kvinteta i seksteta. U planovima ovog talentiranog dvojaca je i izdavanje vlastitog albuma.

Noćni bar Pandur bit će na raspolaganju svim kvalitetnim izvođačima (rock i jazz bandovi) koji su zainteresirani za suradnju, stoga se svi predstavnici bandova mogu bez ustručavanja javiti na kontakt e-mail kluba - [email protected]

Nakon što je prošlog tjedna Night Bar Pandur prvi put otvorio svoja vrata (vidi: Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku - osvrt i galerija), donosimo nove informacije o događanjima unutar svježeg osječkog kluba. Kako je i najavljeno pri otvorenju, Pandur će pokušati zadovoljiti što više želja svojih gostiju te će nastojati pružati što bogatiju ponudu tijekom svakog mjeseca.

Galerija 031: Otvorenje osječkog kluba 'Pandur'
[Foto: Pandur][10.09.2009. Tvrđa]

Četvrtak će od početka listopada biti prilagođen studentima, za koje će se priređivati razne tematske večeri, uz uvijek dobrodošlu akcijsku cijenu pića.

Petkom u Panduru ćete također naići na sniženu cijenu pića, a od glazbe možete očekivati rock, pop, RnB i druge glazbene stilove - ovisno o večeri. Svi koji vole uživati u živim svirkama isto će doći na svoje, jer će se petkom održavati i manji koncerti osječkih i drugih bandova.

Subotnja večer u Panduru će uvijek biti podijeljena na dva floora - Underground (elektronska plesna glazba uz kvalitetne DJ-e), te Mainstream (strani i domaći hitovi).

Posebnu pozornost treba obratiti na ponedjeljak, kada će se održavati Jazz večeri, gdje će uživo nastupiti brojni izvođači. Prva Jazz večer najavljena je za sljedeći ponedjeljak, a nastupiti će talentirani Duo Solitude.

Kroz vrijeme Night Bar Pandur će obogatiti svoj program mnogim večerima, kao i gostovanjima raznih zanimljivih i prije svega kvalitetnih izvođača. Također možete očekivati velike blagdanske partyje u Panduru, no o tome ćete saznati nešto kasnije.

Night Bar Pandur - program kluba od 17. do 23. rujna 2009.

Četvrtak, 17. rujna:
Pandur ispunjava glazbene želje - Vi birate glazbu! Slušaju se strani hitovi 80-ih godina prošlog stoljeća! Piće na akciji: juice-vodka za 10 kn!

Petak, 18. rujna:
Strana rock slušaonica uz Pan pivo od 0,33l za 10 kn!

Subota, 19. rujna:
DJ Omke aka DJ Omer vrti house u podrumu, te strani i domaći hitovi u prizemlju!

Ponedjeljak, 21. rujna:
Jazz večer (live svirka) - Duo Solitude.

Ulaz u klub na sva navedena događanja je besplatan!

Svi koji žele kontaktirati Night Bar Pandur iz bilo kojih razloga (bandovi, pitanja, prijedlozi), mogu se javiti na mail adresu - [email protected]

e baš to...jazz.... ^^
svaka čast
dolazim i ja...bas sam se pozeljela malo jazza...

Re: Nadolazeći vikend u Panduru

Duo Solitude

- Mila Bauković - vokal
- Vedran Zec - gitara

Duo Solitude je osnovan 2006. godine po uzoru na slavni duet E.Fitzgerald – Joe Pass. Stilski ga možemo svrstati u mainstream jazz kategoriju. Repertoar banda čine poznati jazz standardi u vlastitim aranžmanima, kao i vlastite skladbe. Duo je nastupao u Hrvatskoj, Sloveniji i Rumunjskoj po klubovima i festivalima katkad i u varijanti kvarteta, kvinteta i seksteta . U planu je i izdavanje albuma.

Vedran Zec rođen je 1975. godine u Osijeku gdje je i završio studij Glazbene kulture. Zaposlen je kao nastavnik gitare u glazbenoj školi u Đakovu. Jazzom se bavi od 2000. godine kroz djelovanje u različitim jazz ansamblima, (Another spring sekstet, Quartet Stjepana Plaveca , Argus jazz band i dr.).

Mila Bauković rođena je 1977. godine u Požegi. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Pjevanjem se aktivno bavi trinaest godina u različitim rock i jazz ansamblima, (Tattva, Riverlords, Argus jazz band, Duo Solitude, Another Spring Sekstet i osječki Big Band).
4tak mi se def sviđa pogotovo ako bude ljudi a već vidim da se 5kom nikada neću približiti panduru :D
super za jazz ;)
Petak, 18. rujna:
Strana rock slušaonica uz Pan pivo od 0,33l za 10 kn!

super vam je party, nedaj bože da se netko i napije
cetvrtak eighties jupi ;)
Četvrtak, 17. rujna:
Pandur ispunjava glazbene želje - Vi birate glazbu! Slušaju se strani hitovi 80-ih godina prošlog stoljeća! Piće na akciji: juice-vodka za 10 kn!
Sto ovo znaci tko ce nam te zelje ispunjavati i koja vrsta mjuza nisam vidjela da ima neki dj pult pa malo ne kuzim.890 SUPER GDHE DA PISEMO LISTU ZELJA ILI se to nalicu mjesta odradjuje
-----------------------

DJ Omke aka DJ Omer vrti house u podrumu, te strani i domaći hitovi u prizemlju!

e i ovo ne kuzim s cega ce se to pustati

hvala

PS
mISLIMDA I MENE NECE BITI subotom na electronici,najbolje mi izgleda cetvrtak
vesnice, a da odeš tamo pa vidiš?
bila prosli tjedan i petak nije nista radilo nista se nije dogadjalo pa sad da ne dolazim bez veze
vesnica

bila prosli tjedan i petak nije nista radilo nista se nije dogadjalo pa sad da ne dolazim bez veze

Prošlog tjedna smo jedino u četvrtak imali konkretan program, a u petak i subotu je samo radilo prizemlje. Tako je bilo zbog We Love Music festivala koji se održavao u petak i subotu u Osijeku, stoga smo odlučili krenuti s programom tek ovaj tjedan. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe od četiri navedene večeri.
i love 80 e to vam je najbolje ali treba dobro odraditi i evo nas i trebalo bi taj cetvrtak da bude uvijek u retro stilu ali raznoraznih tema od rocka,popa,reggae disca dance balad jedno vece sentisi ajme
vesnica

Četvrtak, 17. rujna:
Sto ovo znaci tko ce nam te zelje ispunjavati i koja vrsta mjuza nisam vidjela da ima neki dj pult pa malo ne kuzim.890 SUPER GDHE DA PISEMO LISTU ZELJA ILI se to nalicu mjesta odradjuje
-----------------------

e i ovo ne kuzim s cega ce se to pustati

hvala

PS
mISLIMDA I MENE NECE BITI subotom na electronici,najbolje mi izgleda cetvrtak

Ja budem vrtio ili ploce ili cd-e a za prizemlje neznam tko pusta
Dobro je ovo s jazzom ali bilo bi jos bolje da pandur(tako i izgleda unutrasnjoast)bude destinacija nekih retro veceri svih glazbenih pravaca ali onako tematski .
To bi onda bio prostor za nesto malo stariju ekipu od 25 godina na dalje,ekipu koja recimo nema gdje da izadje,narodnjaci,hausica ili neki electro tribal i ta vrsta glazbe tu ekipu ne zanima,znaci onda ostaje samo tamo da se dofura U PANDUR.
ja sam čuo dns po gradu da će danas cajke biti u panduru. navodno neko slavi rođendan i zakupio je pandura. jel ima istine u tome ??
Večeras je također otvoreno samo prizemlje kluba, gdje će biti rock slušaonica uz Pan Pivo.

Podrum se otvara u subotu i samo je onda na raspolaganju za javnost. Privatne zabave i slično u Panduru su zatvorenog tipa.
M tolko prostora a samo otvoreno prizemlje ne kuzim nema te ideje za podrum ili nema dj ili neke grupice da to odrade,mora da ih slabo placate po noci(cujem 500 kuna) sramotampa ako budete skrtarili s programom i placanjem e onda ce vam uvijke pola lokala raditi(podrum nikada).
LJUDI PLACAJU NAJAM ZA CIJELI LOKAL A ONDA CIJELI LOKAL NE RADI,OPET NE KUZIM.
Mislim ako nekoga dj koji radi nesto sasvim drugo nego ostali dj platite recimo 700 kuna mislim da vam taj podrum zaradi tolko i jos ohhhh vise,zato pamet u glavu ne ide vam u podrum nitko zbog podruma nego zbog nekoga programa.
Ipak sve najbolje u radu i taj koji vodi taj neki program cluba treba ga smijeniti jer izgleda da nista ne vodi kad je pola lokala prazno.
dakle biti će cajki večeras u panduru hahahahhahahaha
vesnica

M tolko prostora a samo otvoreno prizemlje ne kuzim nema te ideje za podrum ili nema dj ili neke grupice da to odrade,mora da ih slabo placate po noci(cujem 500 kuna) sramotampa ako budete skrtarili s programom i placanjem e onda ce vam uvijke pola lokala raditi(podrum nikada).
LJUDI PLACAJU NAJAM ZA CIJELI LOKAL A ONDA CIJELI LOKAL NE RADI,OPET NE KUZIM.
Mislim ako nekoga dj koji radi nesto sasvim drugo nego ostali dj platite recimo 700 kuna mislim da vam taj podrum zaradi tolko i jos ohhhh vise,zato pamet u glavu ne ide vam u podrum nitko zbog podruma nego zbog nekoga programa.
Ipak sve najbolje u radu i taj koji vodi taj neki program cluba treba ga smijeniti jer izgleda da nista ne vodi kad je pola lokala prazno.

Pošto si prava biznis manga kontam da bi trebala otvoriti svoj lokal.
ma ne to nego nije mi jasna politika cluba kad je pola cluba zatvoreno ne kuzim sto je zatvoreno.
N daj boze narodnjaci
vesnica

ma ne to nego nije mi jasna politika cluba kad je pola cluba zatvoreno ne kuzim sto je zatvoreno.
N daj boze narodnjaci

Pa vrlo jednostavno. Petak je inače dan kad je sve poluprazno, pa zašto imati konobare i gore i dolje ako neće biti puno ljudi. Ovo ti nije državna firma da se zapošljavaju ljudi koji će primati plaću i ne raditi ništa.
Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club
Budući da nova sezona još nije počela, te ljudi još uvijek koriste zadnju priliku za boravak vani, umjesto u vrućim klubovima, takav nam je i program.

Kada krene prava zimska sezona i kada terase prestanu sa radom, naš tempo će se pojačati u svakom slučaju.

Večeras u podrumu - House Night uz DJ Omera!
Onda ok a ja mislisl vi se niste snasli ali ako moze cetvrtkom neka bude neka lezernija tipska glazba,po,rock,70,80 eventualno 90 nista novije,neki italo disco,studio 54 ma kuzite sto mislim sve nesto u tome ritmu .
Mislim da bi bilo ok ali onda neka to bude standard a ne dodjem na jedno a bude drugo
Ajde puno srece u radu a ima vas puno u tvrdji zato treba da bude neka borba,borba s dobrim programima
jbg imam predavanje do 22:00h tak da nemogu doći kad radite do 23:00h :(
Prijatelj je bio na nekom rodendanu tamo,od neke cure ili lika nemam pojma,i cajke su pustali :)
sve zbog love vidim ide

Tagovi