Autor |
Poruka |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
ja sam čuo dns po gradu da će danas cajke biti u panduru. navodno neko slavi rođendan i zakupio je pandura. jel ima istine u tome ?? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
ma marš |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Večeras je također otvoreno samo prizemlje kluba, gdje će biti rock slušaonica uz Pan Pivo.
Podrum se otvara u subotu i samo je onda na raspolaganju za javnost. Privatne zabave i slično u Panduru su zatvorenog tipa. |
|
|
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
M tolko prostora a samo otvoreno prizemlje ne kuzim nema te ideje za podrum ili nema dj ili neke grupice da to odrade,mora da ih slabo placate po noci(cujem 500 kuna) sramotampa ako budete skrtarili s programom i placanjem e onda ce vam uvijke pola lokala raditi(podrum nikada).
LJUDI PLACAJU NAJAM ZA CIJELI LOKAL A ONDA CIJELI LOKAL NE RADI,OPET NE KUZIM.
Mislim ako nekoga dj koji radi nesto sasvim drugo nego ostali dj platite recimo 700 kuna mislim da vam taj podrum zaradi tolko i jos ohhhh vise,zato pamet u glavu ne ide vam u podrum nitko zbog podruma nego zbog nekoga programa.
Ipak sve najbolje u radu i taj koji vodi taj neki program cluba treba ga smijeniti jer izgleda da nista ne vodi kad je pola lokala prazno. |
|
|
|
|
 |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
dakle biti će cajki večeras u panduru hahahahhahahaha |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pošto si prava biznis manga kontam da bi trebala otvoriti svoj lokal. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |

|
ma ne to nego nije mi jasna politika cluba kad je pola cluba zatvoreno ne kuzim sto je zatvoreno.
N daj boze narodnjaci |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Pa vrlo jednostavno. Petak je inače dan kad je sve poluprazno, pa zašto imati konobare i gore i dolje ako neće biti puno ljudi. Ovo ti nije državna firma da se zapošljavaju ljudi koji će primati plaću i ne raditi ništa. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |

|
Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club |
|
|
|
|
 |
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Budući da nova sezona još nije počela, te ljudi još uvijek koriste zadnju priliku za boravak vani, umjesto u vrućim klubovima, takav nam je i program.
Kada krene prava zimska sezona i kada terase prestanu sa radom, naš tempo će se pojačati u svakom slučaju.
Večeras u podrumu - House Night uz DJ Omera! |
|
|
|
|
 |

|
Onda ok a ja mislisl vi se niste snasli ali ako moze cetvrtkom neka bude neka lezernija tipska glazba,po,rock,70,80 eventualno 90 nista novije,neki italo disco,studio 54 ma kuzite sto mislim sve nesto u tome ritmu .
Mislim da bi bilo ok ali onda neka to bude standard a ne dodjem na jedno a bude drugo
Ajde puno srece u radu a ima vas puno u tvrdji zato treba da bude neka borba,borba s dobrim programima |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol:  Muško
|
Prijatelj je bio na nekom rodendanu tamo,od neke cure ili lika nemam pojma,i cajke su pustali
sve zbog love vidim ide |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
 |
 |
|