neznam sto bih napisao, pogledajte link... i komentari slijede...
Povijesni medij
po meni najjaci clip objavljen na youtubeu iz hrvatske ikad... tesko ce ga se uskoro skiniti s tog mjesta
Radio Antena: Ljubavnica
Forum
Fake
ma ne da li je nego da li je 
FrostFake
nije...
haha,ja sam umro,najbolje kad je reko da je sa zenom i to ladno,sou program...koji lik 
Frost
Fakema ne da li je nego da li je
![]()
Ja isto cuo da je sfejkao lik situaciju. Slusam to danas cijeli dan na radiju,vec mi na kurac ide i onda josh otvore topic na osjeckom forumu o tome...
Vrlo vjerojatno fake...
Btw. preljubnici inace zanama jave broj sobe i ime hotela u kojem ce prciti ljubavnicu...
@bazooka, slusas Antenu, a? ;-) Iznenadio sam se koliko je to slusana postaja u Zg... Volis Barbaru ujutro, dok putujes na posao, priznaj!
Btw. preljubnici inace zanama jave broj sobe i ime hotela u kojem ce prciti ljubavnicu...
@bazooka, slusas Antenu, a? ;-) Iznenadio sam se koliko je to slusana postaja u Zg... Volis Barbaru ujutro, dok putujes na posao, priznaj!
Sretan Rođendan
gledam ovo po neki 24 put i nemogu disati od smijanja...
ugl poslušajte samo do kraja
HAHAHAHA
ugl poslušajte samo do kraja
HAHAHAHA
joj strašnooo... ja već isto jedno sat vremena umirem od smijeha xD
Evo malo ev sam zbriso iz grada i tak to mal sa suprugom tu došo... AHAHAHAHHAHAHAHAAH
de pa ovo je neka muljaža..sad baš majstor zna broj sobe i hotela,gdje je davor...
najbolji radio stalno ih slušam
DARCHOde pa ovo je neka muljaža..sad baš majstor zna broj sobe i hotela,gdje je davor...
pa i da je bio u sobi s ljubavnicom, i zena zna koji hotel i koja soba (jer je ona narucila tu cestitku) valjda je toliko pametan da ne pusta ljubavnicu da se ona javlja na telefon.
eto nam i potvrda.
a ja na net.hr čitao da je žena kao potvrdila da je stvarno to to, ko tu koga jebe,
šta je da je
dobar marketinški trik za radio
šta je da je
dobar marketinški trik za radio
Jedan od boljih primjera viralnog marketinga u hrvata.
Ipak, za mene je Severina i dalje kraljica!
Ipak, za mene je Severina i dalje kraljica!
Fejk...tog već ima na youtubeu,neka američka radiopostaja..
promocija,i to jebena..ne znam na kojem se portalu o tome ne raspravlja!
promocija,i to jebena..ne znam na kojem se portalu o tome ne raspravlja!