Hrvatska - zemlja obećana

Društvo, politika

Hrvatska - zemlja obećana

...razmišljam malo ovih dana - već dugo nisam pronašla neke pozitivne pomake u Lijepoj nam našoj....afera ima posvuda u svijetu, ali subjektivno gledajući, kod nas su stalno, valjda....počela sam raditi listu, no toliko je toga - mogla bi napraviti post od par stranica linkova...dosad su mi Milinovićevi zakoni broj 1 na top listi....

Hrvatska, zemlja znanja? a-ha....
previsoka cijena prijevoza do škole
popravak autoceste stare 4 mjeseca
svećenici ne plaćaju krizni porez
za HVO mirovine više nego za invalide
licemjerje političara
loši Milinovićevi zakoni
gdje je nestala ljudskost?
Plava kuća - zakonom dozvoljeno
et da i ja nešto dodam http://www.vutra.tv/phzod.html

Re: Hrvatska - zemlja obećana

Povijesni medij
školovanje bolesne djece

...dakle, gradonačelniku Vrbovca je bitnija fotelja, nego njegovi građani...e, pa g. Bregoviću, 2000 kuna zaista nije neki novac...da se, recimo, vozite malo manje u službenom automobilu, vjerujem da bi se mjesečno skupilo u proračunu....sramota....

Re: Hrvatska - zemlja obećana

Povijesni medij
Crkva nema da plati
...najnoviji biser drage nam Vlade.....POBOGU, LJUDI - PA ZAR NEMAMO DOVOLJNO OPANČARA U HRVATSKOJ???!!!

pare za opanke - wtf
da.ahaaahahaaha..... treba platit biračko tijelo... spoil system... t je bilo u SAD-u dominantno u 19.st... al gle ..kod nas se razvija u punom mahu...kao što rekoh u BiH..srbin zna da je srbin..bošnjak zna da je muslima, tj. možemo to i okrenut:-D dok hercegovac ne želi biti srbin, a ni musliman..pa je on Rvat koj sa 40 drugih rvata živi u Vk u stanu od 40m2... go , go,go
....voljela bih malo porazgovarati s nadležnima koji su maloljetnog kretena pustili da se brani sa slobode....kao što bi i voljela porazgovoriti malo s roditeljima istog....dokle će se više tolerirati nasilje, pobogu????..dokle će se više dopuštati da ubojice šetkaraju i rade što žele???? ....strašno me raspi***dilo ovo.....
ubojica luke ritza opet pretukao nekog
anakonda

kao što bi i voljela porazgovoriti malo s roditeljima istog....

ja bih i njih strpao na preodgoj ili u zatvor
...ovo zadnje je prestrašno...razmišlja li ona uopće kako se osjeća njezino dijete?...krava glupa....
:?
anakonda

....voljela bih malo porazgovarati s nadležnima koji su maloljetnog kretena pustili da se brani sa slobode....kao što bi i voljela porazgovoriti malo s roditeljima istog....dokle će se više tolerirati nasilje, pobogu????..dokle će se više dopuštati da ubojice šetkaraju i rade što žele???? ....strašno me raspi***dilo ovo.....
ubojica luke ritza opet pretukao nekog
Vjeruj prvo bi Ti se povračalo od njihovih govorancija a onda bi odatle izašla jako umorna i izfrustrirana.

...ma, povraća mi se uopće kad čujem ovkve stvari...danas opet čitam po novinama da roditelji vele kako državne institucije nisu ništa učinile u pogledu njihovog djeteta...MA LJUDI BOŽJI, KOJI VAM JE K..C??? ODGOJ DOLAZI IZ OBITELJI, NITKO VAM TO NIJE REKAO????
gum099

Povijesni medij

Nakarada od majke... Ako nije smislila bolji način da zaradi novaca - nije morala ni ovako.
slažem se da baš nije izabrala dobar tajming za ovo.
u biti, žena ima pravo jer nije dobila ono što je htjela i po meni to ne odstupa od bilo kakve druge tužbe gdje tužite nekoga koji nije ispunio svoj dio obaveze.gadno je što se ovakva stvar izjednačava kao da tužite automehaničara a radi se o nečijem životu.siguran sam da ona danas ne žali što ima to dijete al očito ju je neka budala nagovorila na ovakav proces.
...pravna strana stoji, ali ona druga ljudska je u k...cu....
...evo, citirati ću samo par rečenica iz teksta s veeelikim znakom upitnika iznad:
"...u svoje i u ime svoga sina vodi spor u zagrebačkoj Palači pravde protiv KBC-a Zagreb..." - nek mi netko objasni ovaj dio oko sina...znači, sin također indirektno tuži bolnicu, jer nije htio biti rođen? wtf...
"Nakon sat-dva, prema njezinu iskazu, otpuštena je kući, a dva tjedna poslije dobila je na kućnu adresu otpusno pismo u kojem je pisalo da dođe na kontrolu za dva tjedna. No, na kontrolu nije otišla jer je otputovala u London.."abortus nije prehlada, pa odeš kod doktora po antibiotike i kad ih popiješ, uopće niti ne ideš na kontrolu, iako ti je doktor tako rekao...
"...Bila je uzbuđena zbog života u Londonu i maštala je da će tamo živjeti. "....i ja sam maštala da ću biti astronaut....
...na kraju imam samo jednu staru narodnu: poslije j...nja nema kajanja....
anakonda

poslije j...nja nema kajanja....

... eee, da sam ja ovo rekla...
anakonda

No, na kontrolu nije otišla jer je otputovala u London.."

mislim da je ovo dobar argument i za bolnicu da obori njenu optužbu.da je otišla na vrijeme još je mogla biti bez djeteta.
ma, ovo graniči sa Monty Python slučajevima

Tagovi